Home > > Blossom Goodchild - February 25, 2011

Blossom Goodchild - February 25, 2011


Blossom: Здравейте приятели мои. Трябва да ви кажа, че в последно време всичко е наред в живота ми. Чувствам се напълно благословена и сърцето ми се взривява от възбуда и ентусиазъм. Просто аз действително чувствам, че всичко това се случва около нас. Този импулс, към който принадлежим всички ние, е движението на Светлината. Това е чудесно. Всичко се сближава и аз исках само да се възползвам от възможността да ви благодаря за помощта и мъдрите думи, които ни давате... чрез Любовта. Знам, че това доведе до огромни разлики в пътищата от които се ръководим, при мен и при много други. Така, че... от всички нас... Благодаря Ви.

Федерация на Светлината: Треперещи сърца. Ние сме само част от вашия опит така, както и вие – част от нашия. Това, което сме избрали да ви съобщим е, - което ЗНАЕМ, че може да ви помогне за израстването на душите ви. Това, което вие изберете да приемете от тези думи... е напълно индивидуално така, че всеки може да избере най-подходящото за себе си по всяко време. Защото, това което даваме не винаги се съчетава с всички и всеки... в зависимост от положението, в което се намират по време на странстването си и от това, което са открили за себе си като Истина.

Blossom: Интересно ми е, дали мога да задам директно въпрос, какво ме е развълнува вчера? Изпратиха ми линк към нов филм, който се казва „ЕТ-Х”, в общи линии той е продължение на знаменития филм „ЕТ” (сигурна съм, че сте осведомени за това). Печално е , че управляващите отново са създали чудовище за да пълнят душите ни със страх... защото ЕТ пристигат за да разкажат на семейството какво трябва да направят за да спасят земята доколкото неговата раса ЕТ е готова да завземе и разруши планетата, или да я завземе... или нещо друго отвратително!!! Много знаменити актьори участват във филма и аз се разгневих от това. Толкова много непробудени души ще видят това и то ще им повлияе много силно, на представите им за това кои сте вие, когато дойде време да се проявите. Замотах се с въпроса, не искате ли да поговорим за това?

Федерация на Светлината: За нас това не е новина, ние го знаем, пък макар и в мислите си. Позволете ни да ви успокоим, като ви кажем, че тук няма НИЩО, което може да ни спре от великия план. Треперещи души, нима мислите, че нещо толкова тривиално като киното, както го наричате, може да наруши нашата работа? Ние ви казваме, че това не е така. С цялото си уважение... но не сме в детската градина. Макар и това да не ни изпълва с възторг, то не ни дава и повод за сериозно безпокойство. Както ви е известно... както е с всички неща с ниски вибрации... то е за вас – да сияете с вашата Светлина на такива неща. Това е всичко, което трябва да правите.

Blossom: Действително това е така, вие сте прави. Знам това. Просто се интересувах дали не ви е заинтересувало?

Федерация на Светлината: Ни- най малко. Защото ние имаме такива технологии с които можем да противостоим на всякакви форми с които тези от властта се опитват да напълнят вашето Съществуване. Така, че да продължим?

Blossom: Колко бързо! С най голямо удоволствие… но, благодаря, че попитахте. Какво ще обсъждаме?

Федерация на Светлината: Бихме искали да препоръчаме на всички ви в даденият случай да проявите милосърдие. Вие не можете да отричате това, което се пробужда вътре във вас. Ние ЗНАЕМ, че сте ДЛЪЖНИ да сте способни да ЧУВСТВАТЕ разликата вътре в себе си, защото тя е повече от очевидна за нас – вътре в най-ярката енергия, която се излъчва от много от вас. Вие Блоссъм сега виждате… графиката, която нарасна от нула и върви по нарастваща крива до сегашните висоти. Точно това е защо ЧУВСТВАТЕ, както казахте в началото на беседата, че „нещата в действителност се случват”. Енергията на вашата планета… дори започвайки от тази година, стана за вас маяк, който ви показва пътя. Защото това е важно за всеки от вас за да може да разберете ролите, които изпълнявате… вашите лични роли при това Възнесение… толкова важни, колкото и за останалите хора. Доколкото всеки от вас възприема това, че именно ВАШАТА СВЕТЛИНА действа като една обща СВЕТЛИНА заедно със СВЕТЛИНИТЕ на всички останали… Това е силата на този подтик … който наистина ще направи вашата земя и всичко, което е вътре и извън нея да влязат в следващата фаза. Ние можем да кажем, че всяко вдишване, което правите с ЛЮБОВ изпълва атмосферата със СВЕТЛИНА, която ще ви позволи да заемете толкова желаното правилно положение. Няма нито един от вас, който да не принадлежи към този план. Семена бяха засети отдавна и ние наблюдавахме как те прорастват в пълнотата на всичко, в което са превръщат сега. Трябва да оценяте своята роля… ролята на всеки от вас. Ние толкова се надяваме на това, защото всичко се събужда и се присъединява към нас с намерение да изпълнят ролите си. Това значи, че ТРЯБВА ДА СЛУЖИТЕ ЗА ПРИМЕР, както много пъти сме ви казвали. И все пак, това също се отнася и за това, да можете да ЧУВСТВАТЕ разликата вътре в сърцата си. Доверете се, че всичко, което се случва на планетата през последните дни… (което вие вече ЗНАЕТЕ в знанията си за това), че определени неща са необходими за да завърши преобразуването в Новия Век.

Казваме ви, че през цялото време вие съхранявахте себе си настроени на Високите Вибрации. Бдително съхранявайте статуса си по отношение на вашето енергийно поле. Дръжте го в равновесие и пропито с ЛЮБОВ. Намерете време да изпълвате Същността си с енергията на светлината отгоре. Тя е в безкраен поток, достъпен за вас по всяко време. От вас се иска само да го осъзнавате и да правите така, че да оставате „изпълнени” със СВЕТЛИНА, защото когато имате много Светлинна енергия можете да я отдавате на хората и местата при нужда … това е важно също така и за да правите това, което трябва да правите.

Ние ЗНАЕМ, че непрекъснато сме говорили по този въпрос, но ЧУВСТВАМЕ, че в определено отношение, сега това започва да придобива повече смисъл от преди.

Blossom: Да, знам го по себе си и съм сигурна, че и с другите е така, имам вътрешно чувство, че „получавам това”. Разбирам през какво преминавате за да достигните до нас, намиращите се на друго ниво. Тъй като ние прогресираме, сме в състояние да разберем какво имате предвид, просто като се ориентирате на това какво ЧУВСТВАМЕ. Има толкова много души на планетата, които са издигнати. Осъществяването на тези изменения става, защото те съответстват на зова на сърцата им. Това се случва по целият свят.

Федерация на Светлината: Ръководете се от образа, който съответства на тези, които са от Велика Светлина. Знайте, че всеки от вас се намира тук за да служи на цялото. Не стойте без работа, размишлявайки: „но, какво мога да направя?”. Ако това ви минава през главата, тогава можем да кажем със сърцата на Светлината… вие съвсем не разбирате какво ви предлагаме. Затова се запитайте,… „какво е това нещо, което мога да го направя?”. Колко от вас могат да се объркат с всичко това? Оставете всичко на тези „отвън” и така, кое смятате за най-престижно положение? С цялото ми уважение… вие си приготвяте чай, сядате в удобно кресло и седите вторачени в електрическата кутия (телевизора), която нанася повече вреда, отколкото си мислите? Храните душите си с тези видения и създавате истории за убийства, войни и лъжи. Вие си представяте, че сте заинтересовани от това, как могат да завършат разиграваните истории и все пак, може ли да ви кажем,… всичко това, което правите – вие се съсредоточавате на това, което СЪВСЕМ не е интересно на душите ви.

Всички тези програми, както вие ги наричате, не са предназначени да ви развличат. Това в действителност са програми, които ви ПРОГРАМИРАТ в състояние на летаргия. Те ви държат в страх. Те ви отдалечават от това, да сте самите себе си… да достигнете пълния си потенциал. Въпреки всичко, вие настоявате на това, да попадате в капана. Усещането за самодоволство се намира в зоната ви на комфорт и когато енергията ви е изчерпана, сядате и се храните със същото (което ви е оставило без енергия) в още по-големи количества.

Ние не сме дошли да ви предписваме какво да правите. Това не е нашият начин. Нашият път – е да ви покажем други начини да изкупите НАЙ-ИСТИНСКАТА СИ ФОРМА. Да ви помогнем да разберете, че има и друг път. Изход. Път, към свободата ви.

Скъпи наши души… различавайте нещата спрямо вашето благосъстояние. Осведомете се с какво избирате да напълните душата си, с това, което ви поддържа и увеличава или с това което ви изтощава. Учете се да разпознавате, кое ви помага успешно да служите на цялото. Нима, не е по-полезно да включите мислите си, вместо да включвате телевизора? Нима вашето Същество няма да спечели повече като се съедини с Висшия си Аз, вместо да се съединява с образи и думи, които пронизват Съществото ви и ви причиняват вреда. Понякога ние не разбираме, защо избирате да гледате ужасяващи картини, които са разработени така, че да увеличат негативността във вашия свят.... когато само на няколко крачки… зад вашата врата, отвън… можете да излезете на толкова красиво място. Само отметнете глава и пред вас ще се изсипят елмази, проблясващи в нощното небе… безплатно!!! Тези звезди… тези енергии на Светлината не програмират Съществото ви в състояние „все ми е едно”. Те са създадени за да изпълват сърцата ви с Любов, от която спира дишането. Ние ви питаме сега, като разумни СЪЩЕСТВА … кое според вас служи на самите вас и на цялото?...и когато сте на улицата съсредоточено гледайте красотите на природата… също така мислете и за другите души, които като вас… правят същото в този момент. Вашите сърца се съединяват едно с друго и усилват Светлината, която създават.

Сега, в тези времена вашата работа трябва да се ускори. Сега, когато вие трябва да излезете от това пространство, което ви е затворило като в затвор. Когато трябва да ЗНАЕТЕ, че няма нищо, което да ви удържа при тъмнината. ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ, ЧЕ ВИЕ СТЕ ТЕЗИ, КОИТО ЩЕ ОСВОБОДИТЕ СЕБЕ СИ,"СПЛОТЯВАЙКИ СЕ ЗАЕДНО”. Измъкнете се от ямата, която потискаше устрема ви в продължение на еони от време.

СЕГА ХОРА НА ЗЕМЯТА,… СЕГА ДОЙДЕ ВРЕМЕ ДА ЗАСТАНЕТЕ ЗАЕДНО И ДА СЕ СЪЕДИНИТЕ В ЛЮБОВ.

Вие няма да можете да го направите, ако отлагате за друг ден, когато се почувствате по-енергични.

ДОЙДЕ ВРЕМЕ ДА СИ ВЪРНЕТЕ ВЛАСТТА!

Дойде времето да си върнете контрола над живота и да направите с него това, което сте дошли да направите. Да издигнете тази планета. Да издигнете себе си в НОВИЯТ СВЯТ. Свят, който е СВОБОДЕН. Свят изпълнен само с ЛЮБОВ, която сте вие, открито изразена във всеки, чрез всеки.

Това се случва скъпи приятели. То има място да бъде… заради ВАС.

Играйте си ролята. ЗНАЙТЕ, че сте важни, както и човекът до вас. Гордейте се с постъпките си за избавяне от старите дълги вълни, които са ви смачкали. И сияйте СЕГА, като НОВАТА СВЕТЛИНА… НОВАТА ЕНЕРГИЯ, в която сте се придвижили благодарение на собствените си действия.

Битката е спечелена. Светлината ще продължи да сияе, тъй като ние вървим заедно и ще излезем като една нация… ЛЮБОВ.

Blossom: Вие развълнувахте душата ми. Помогнахте ми да разбера, че всички ние тук не сме просто малки човечета влачещи се в очакване да мине още един ден. Това се ЧУВСТВА добре, когато ЗНАЕШ, че има причина за всяко вдишване което правим и от моя гледна точка, заради вас започвам да му се наслаждавам все повече!!

Благодаря ви, на всички вас за всичко,... които и да сте на тази планета,... където и да сте били в нашия свят. Благодаря, че споделихте това с мен. Любов и благодарност.

П.П. Добавено по-късно.

По всяка вероятност този филм ЕТ Х – не е истинският филм, който е бил заснет, някой е монтирал кадрите с клипове и графики от други филми. Не е удивително, че Федерацията е била щастлива да приключи с този въпрос толкова бързо!

Джентълмен на име Уолтър Брунил ми изпрати божествените си рисунки. На тази има Стълбове Светлина, за които говореше федерацията. Това е толкова чудесна визуализация, която е принесена за осъществяване. Благодаря, Уолтър. Вижте творчеството му на сайт http://iasos.com/artists/walter/
. Струва си да го видите... уверявам ви!!!

Website: Blossom Goodchild
Перевод: Георги

Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!
Share |

СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.