Home > Bulgarian > Hilarion's weekly Message, October 7, 2012

7 октомври 2012г.

Седмично послание на Хиларион
7-14 октомври 2012г.

Възлюбени,

Уроците, които изпитвахте в дните до сега, стават в съответствие с по-висшите аспекти на вашата Божествена същност. Всеки ден ще носи по-голямо ускорение на духовния ви растеж и разбиране в сравнение с предишния ден. Вие бързо се придвижвате напред по отношение на по-голямо разбиране и спомняне на мисията, която дойдохте да изпълните на тази Планета. Тази мисия изисква да сте усвоили майсторството на вашата човешка операционна система, а на първо място в нея е овладяването на ума, овладяването на мислите ви в процеса на ежедневните ви дейности.

Енергиите на тези времена помагат в тази работа и вашата човешка операционна система се интегрира с вашата много измерна операционна система, за да доведе до по-голямо интегриране и цялост на истинската ви същност. Това улеснява освобождаването на много напрежение във вашата система и ще се забелязва по-голям комфорт и лекота с всеки изминал ден. Съпротивата, която преди чувствахте вътрешно, сега започва да се разсейва, тъй като всеки един от вас приема истината за вашето Същество. Сега вие се свързвате с истинската си сила, която е във вас, и това наистина е велико!

Вашето съзнание се разширява към по-цялостни мисли на мир, любов и единство, защото това е новото съзнание на Земята. Новата епоха се отваря пред вас и вашето ново съзнание и неговата безкрайна възможност е ваша, за да я поемете. Вие се изкачвате към следващото ниво и то е да научите как да използвате енергията си като мислите с по-висши мисли. Стъпвате в честотите на любов и радост и излъчвате това от самото си Същество. Това може да се постигне без нуждата от думи или обяснения, изисква се само да Бъдете всичко което сте.

Прекарвайте повече време за вглъбяване в себе си, за да се приведете в съответствие с по-висшата си Същност. Най-важно е да си дадете времето и пространството да правите това, дори само за няколко минути в даден момент. Почувствайте сърдечната си чакра да пулсира и да се разширява с любов, с радост, със сила. Без значение пред каква ситуация сте изправени, тези качества ще ви помогнат да разберете, че всичко е наред и всичко работи за вас в Божествен порядък и в Божествен срок, така че всичко, което се изисква от вас, е просто да Бъдете, в мир, в спокойствие и равновесие. Чрез разрешаването на това, по-дълбоки преживявания ще станат нормално явление в ежедневието ви.

По-висшите аспекти на истинското ви Същество са на разположение в моментите ви на вътрешна тишина. Ще има повече информация, напътствие и знание, които са ви дадени и диалогът с вашия Велик Аз Съм става нормална дейност. Без значение какво се случва, винаги се връщайте в сърцето си и вземайте решенията си от там. Като следвате сърцето си и говорите вашата истина смело по спокоен и мирен начин, вие ще откриете, че решенията на всички належащи въпроси излизат в грациозен поток за най-доброто на всички. Вие имате повече влияние върху хората и ситуациите, пред които сте изправени, отколкото осъзнавате. Говоренето на вашата истина е подкрепено от новите енергии, които навлизат, и има много полза за всички. Вашите Ангелски водачи нежно ви шепнат, за да ви водят по Пътя ви.

До следващата седмица
АЗ СЪМ Хиларион
Превод :Tauno

2012 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace

Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included. www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message.

 



previous message > | next message >


Share |