Home > > МАТЮ УОРД , September 1, 2012

МАТЮ УОРД – 1 септември, 2012 г.

Процесът на Възнесение е планиран; дестинацията на Земята - пето измерение; растяща помощ от извънземни; процеса на Разкриване; Хатон: преизбирането на Обама е от съществено значение за пристигането на извънземните; главният план за Златната епоха; страхът възпира еволюцията на душата.

1. С любящ поздрав от всички души на тази станция, за съм Матю. Такова вълнение се носи във въздуха за всички светли души - отброяването до началото на Златния век на Земята е месеци и седмици, а не десетилетия, а после и годините след началото на нейното възнесение!

2. Особено сред наскоро пробудилите се души, но също така и сред някои от отдавна посветените на Светлината има различни схващания относно двата аспекта на това постижение, която е уникално в тази вселена: възнесението и разкриването. Някои гледат на тях като единични, несвързани събития, докато други считат възнесението за процес, а разкриването за събитие. Ние ще говорим за нашата гледна точка по тези текущи процеси като двете страни на една монета, така да се каже.

3. До края на 1930-те си, икономическата депресия се отрази тежко на вашето общество, а възхода на Третия райх в Германия доведе до нашествия в съседни страни. Гая, душата на Земята, знаеше какво се крои в нейното енергийно поле. Тя знаеше, че нейното планетарно тяло, което бе почти лишено от светлината, е прекалено слабо, за да оцелее в неизбежната Втората световна война и други зверства, които биха настъпили поради влиянието на мрака в съзнанието на човечеството.

4. Ето защо и кога тя извика за помощ. Незабавният отговор бе мощно вливане на светлина от далечни цивилизации, което позволи на Земята да се отърси от тъмното трето измерение и бавно да започне да се издига в по-високо, но все още много плътно енергийно ниво. Това беше началото на нейното възнесение.

5. Сега ще превъртим лентата до тази година. През последните дни и първите дни на 2013 г. планетата ще премине през небесният прозорец между третото и четвъртото измерение, където енергийните струи на двете плътности бързо ще се слеят и тя ще навлезе в четвърто измерение, когато ще започне Златната епоха на Земята.

6. Но това славно събитие не е края на нейното пътуване. Издигането ще продължи, докато планетата се установи сигурно в рамките на петото измерение, откъдето Гая, както и планетарното й тяло произхождат от древността. След цяла вечност в ниските плътности, които са съизмерими с колективното съзнание на последователни цивилизации, тялото на Гая ще се върне у дома.

7. Всъщност излизането от трето измерение на Земята ще бъде възвестено в цялата вселена! Въпреки това разбирането, че този блестящ процес ще продължи още дълги години напред, ще предотврати унинието в тези, които очакват да се случи някакво драматично събитие на 21 декември. Когато не се случи нищо с такива динамични размери на този ден или всеки друг ден в същата тази тясна времева рамка, колко тъжно би било, ако тези, които разчитат на нещо грандиозно да се подтиснат дотолкова, че да решат на нивото на душата да се присъединят към други, които също избират да не останат на планетата по различни причини.

8. А сега нека поговорим за разкриването. Тъй като това е обвързано с официално съобщение за присъствието на вашето универсалното семейство, много Служители на Светлината се чувстват отчаяни, че сме толкова близо до края на 2012, а все още няма никакво потвърждение за това.

9. Въпреки че някогашната мощ на илюминатите е подкопана, те все още имат силно влияние в някои области, една от които са медиите. Чрез потулването на информация, която не искат да стане общоизвестна, те са попречили на по-голямата част от населението да узнаят, че душите от духовно и интелектуално развити цивилизации се намират около планетата на хиляди кораби или работят рамо до рамо с вас или живеят във Вътрешна Земята. Ето защо много хора във вашия свят нямат каквито и да било очаквания за среща с членове на нашето семейство. Така че в колективното съзнание има недостиг на истинско познание за тях и много малко са склонни да ги приветстват.

10. Всичко това, в съчетание със здравия контрол на тъмните върху някои военни сектори, които могат да изложат на риск както вас, така и тези, които ще се приземят, продължава да забавя обявяването и масови кацания. Но най-сигурно е, че това не е намалило и с една йота постоянната помощ от вашите братя и сестри!

11. Съществени стъпки напред продължават да се предприемат тайно на земята и екипажите на корабите продължават да използват технологията на борда за намаляване на токсичното замърсяване и блокиране на функционирането на мощни оръжия. Те изравняват последиците от земетресения, намаляват скоростта на вятъра и насочват големи бури далеч от гъсто населените райони и едновременно с това позволяват подобно количество негативност да бъде освободено. Непрекъсната координация между разузнавателни единици на земята и небето осуетяват опитите на илюминатите за организирани терористични атаки и продължителни прекъсвания в електрозахранването и в комуникационните системи.

12. За да не помръкне вашата лична светлина от негативни чувства заради факта, че не е имало "Разкриване" към днешна дата, ние Ви молим да разширите това определение, разобличаване или откровение, което да включва вашия израз "излиза на бял свят." Точно това е, което се случва откакто Земята пое курс към възнесение!

13. В тези най-ранни години не е имало доказателства за това, че се случва нещо необичайно, но докато пътешествието на Земята продължава и интензивността на светлината се увеличава, започнаха да се разкриват позорни дейности, които преди са били известни само на злите извършители и на тези, които са били пряко засегнати. Понеже укрепената задълго тъмнина започна да излиза на светло, без да осъзнават, че и те също реагират на вибрациите на светлината, народите започнаха да отварят сърцата и умовете си.

14. Помислете за световната промяна в нагласите към войната. Единството на духа на съюзническите войски по време на Втората световна война - патриотично е да се убива и е чест да се умре - еволюираха в глобални митинги и медитации за мир. Помислете колко много информация излезе на бял свят за корупцията в правителствата от ниво общини до национално, в мултинационални корпорации и финансови институции. Установена е самоличността на педофилите сред духовенството и в организации, които някога са били считани рай за децата ви, както и хора, за които се е мислело, че са наставници или идоли са развенчани щом тъмните черти от характера им са били разкрити.

15. Сега поставете тези разкрития и всички останали в правилния им контекст -неделима част от възнесението на Земята. Тъй като планетата преминава последователно през все по-високи нива на енергията, все повече и повече области на престъпност и ужасяващи условия, които някога са били скрити излизат наяве. Това бе наложително, за да могат народите да видят как тъмнината е контролирала живота им и в светлината на това осъзнаване, те бяха мотивирани да предизвикат положителни промени.

16. Светлинната енергия на нарастващото осъзнаване, стремежи и действия на вашата цивилизация, доведоха до издигане на колективното съзнание през цялото пътуване на Земята към възнесението. Само седемдесет и няколко години по-рано тя агонизираше! Нейното преминаване от плътното трето измерение до точката на предстоящото влизане в четвъртата измерение е постижение без прецедент в скоростта и обхвата!

17. Като се има предвид, че разкриването е съществена и неразделна част от процеса на възнесението, не трябва да има разочарование или отчаяние, заради липсата на официално признаване на присъствието на нашето семейство. Бъдете сигурни, такова ще има! Публичното им приемане от определени световни лидери ще бъде венецът в целия процес на разкриване и като вас, ние с нетърпение очакваме този важен ден!

18. Ние разбираме, че е много важно за вас да се знае „кога”. Аз помолих Хатон, ако може да ни даде актуална информация за това.

Благодаря, че ме попита Матю. Първо искам да кажа, че съм съгласен с всичко, което казахте за разкриването и защо се изчаква с официално посрещане. И аз ти благодаря за обяснението, че нашите екипажи на корабите правят всичко възможно, за да ви помогнат, докато те изчакват да се приземят, а нашите наземни екипи вършат своя дел от работата. Ние сме в готовност от едно десетилетие, за да стартираме този процес!

Но, на въпрос кога нашето присъствие ще бъде "оповестено” безопасността все още е проблем, разбира се, но новият ключов момент е президентските избори през ноември в Съединените щати. От съществено значение е Обама да запази президентския си пост. Това няма нищо общо с политиката в тази или всяка друга страна! Но има много общо със главния план за Златната епоха!

Планът е в съответствие с това, което Гая - душата на Земята, иска. Тя иска един мирен свят, където всеки да има справедлив дял и всички да зачитат нейната природа. Висшият универсален съвет избра за основен играч една високо развита душа, носеща древната мъдрост и опит в световно лидерство през много животи. Тази душа е Барак Обама.

Той е роден със и е съхранил визията на Гая за Земята. Той носи вдъхновението и уменията, за да го постигне. Неговото преизбиране е наложително, за да може плана да върви напред, защото противникът му не е в състояние и не се интересува да осъществи промените, които този план изисква.

Ние сме напълно аполитични и не подценяваме Мит Ромни! Той, както и тези, които споделят възгледите му не са мотивирани да променят статуквото, когато става въпрос за пари, а очебийната несправедливост, че малко хора имат с милиарди,а милиарди хора имат малко или почти нищо не може и няма да продължи. Земята не ще позволи съществуването на този дисбаланс да продължи.

Мисля, че е нужно да разкрием повече от голямата картина. Големият план включваше някои хора да предизвикат различни видове страдание, които даде на много, много души възможността да приключат с кармата в трето измерение плътност и да балансират други преживявания през целия си живот, за да могат да продължат заедно със Земята. Когато тази част от плана бе завършена преди около десет години, тези хора трябваше да се присъединят към силите на Светлината. Те не го направиха и ето защо войни, предразсъдъци, корупция, алчност, делимост, тероризъм и други разрушителни обстоятелства все още продължават.

Според първоначалния план, до сега всичко това отдавна трябваше да е отминало. Замисълът бе, че когато Обама стана президент, той ще има подкрепата за обединяване на хората от всички нации в световен мащаб и да поведе света към Златния век. Планът предвиждаше ние и вие да се срещнем преди десет години и да работим заедно, за да оправим бъркотията на вашата планета, причинени от алчни, незаинтересовани играчи с власт.

Е, ние сме все още чакаме и усилията на Обама да придвижи реформите бяха блокирани от неговите врагове в Конгреса и от състоятелните хора, които контролират повечето членове на Конгреса. Както чрез смъртни заплахи към неговото семейство така и чрез гласуване анблок, Обама бе принуден да приеме решения, които са против съвестта и визията му за света. След като узна, че той и семейството му са под наша закрила, умът му се освободи от тази дълбока загриженост, но той все още трябваше да се справя с непреклонната партизанщина и безочливи лъжи или изопачаването на фактите.

Това, което е в центъра на сцената в САЩ в момента и трябва да бъде там е как тази нация ще си сътрудничи с други страни, за да се излезе от жалкото състояние, в което се намира вашият свят. Ако нашето появяването се окаже от съществено значение Обама да запази позицията си, ние ще направим това достатъчно време преди изборите. Ако видим, че неговото преизбиране е сигурно, ще се появим скоро след това.

Отново, това не е политически въпрос! След като ние сме там, политическите различия няма да бъдат проблем в никоя страна. Ще излезе наяве истината за нас и за много други ситуации, които ще бъдат оповестени.
Матю, толкова мога да кажа за датата, когато ще можем да се „разкрием". Благодаря ти, че ми даде тази възможност да говори.

19. Хатон, благодарим ти за разясняване на ситуацията толкова ясно и за уверението, че дали малко преди или малко след изборния ден, официалното посрещане на нашето галактическо семейство е скоро! Това слага край на нашите опасения, че душите могат да изберат да си тръгнат, ако не се случи нищо реално на 21 -ви декември – грандиозното събитие ще дойде с представянето на нашето семейство!

20. Скъпи Служители на Светлината, ние знаем, че вашето чувство за неотложност за публично признание на други цивилизации далеч надхвърля любопитството. Това е вашето искрено желание да се сложи край на войната, страданието и произволните актове на насилие.

21. Както заявихме в предишни съобщения, съществуването на тези обстоятелства се дължи в голяма си част на преобладаващите вибрации, които увеличават характеристиките и поведението в дуалността - „доброто” става по-добро, а "лошото", става по-лошо. И в съответствие с това, което Хатон каза за подбиране на точния момент в грандиозния план, към този момент това означава "доброто да стане по-добро".

22. Докато допълнителните години на мрак са причинили ужасяващи беди за много хора, от по-голямо значение е как душите им са били засегнати. Когато един кратък живот, травма и тежки трудности не са били част от договорите на някои хора, Божията благодат за тях се изразява в духовна еволюция, а когато действията на извършителите са извън техния договор, те слизат надолу по стълбата на еволюцията. Това означава, че цикъла на вечния живот на душата не е засегнат неблагоприятно по време на тези допълнителни години на тъмнината и много, много милиони души напреднаха значително в духовен и интелектуален план.

23. Смятаме, че е важно отново да поговорим за това колко безсмислено е да се страхувате от различни неща. Вие видяхте, че опасенията за тероризъм по време на Олимпийските игри са били за нищо. Ние ви призоваваме да поставите всички останали изпълнени със страх твърдения, прогнози и доклади в същата категория - те няма да се сбъднат! Това не означава, че илюминатите нямат намерение да се опитат да предизвикат страх. Това означава, че точно както предишните им опити се провалиха заради намесата на нашето галактическо семейството над и на планетата, така и всички други техни планове ще ги сполети същата съдба, докато тъмнината бъде победена. И скоро това ще стане!

24. В този момент от възнесение на Земята, дори страховете на много хора не могат да забавят стабилния темп или да отклонят курса й, но това може да повлияе на духовното израстване на хората и на тяхното осъзнаване. Ние прегръщаме всички вас в безусловна любов - най-мощната от всички енергии в тази вселена. Ако приемете това, можете да престанете да се страхувате за това, което предстои и да очаквате с нетърпение, радост и вълнение оставащите дни на тази година, както и на всички години занапред. О, нека се "редактираме" тук - няма линейни указания в континуума, че се приближавате бързо, така че вместо години, ние казваме през всички следващи животи.

25. През дългото си пътуване в този живот, ние бяхме с вас духом и сега се радваме заедно с вас, че всяка стъпка ви доближава до встъпването ви в Златната епоха на Земята.
______________________________________
Любов и мир
Сюзан Уорд
Сайт: Матю Книги
Email: suzy@matthewbooks.com

[Забележка от Сузи: Петата книга от серията книги на Матю „Златната епоха на Земята – живот след 2012 г.”, ще бъде налична до седмица в електронните книги за Kindle на Amazon.com. Печатното издание ще излезе по-късно тази есен.

Преди две седмици взех участие в събитието "Трансформация 2012" в Pagosa Springs. 150 души по време на конференцията дариха много светлина на планетата!

Освен това ще се говоря на конференцията, организирана от сайта "Сценарий 2012", на 26-28 октомври в Седона, Аризона. Тази конференция ще бъде още една среща на сродни души, чиято наситена с любов енергия ще дари много светлина на Земята. www.the2012scenario.com .


Наскоро бях интервюирана за "White Buffalo: Едно Американско пророчество", духовната одисея на четирима братя да разкрият какво древната мъдрост на Острова на костенурките предвещава за Америка. Документалният филм ще бъде пуснат по-късно тази година.

www.whitebuffalomovie.com
http://www.youtube.com/watch?v=HCdXXHHV7Gc
https://www.facebook.com/WhiteBuffaloMovie

 
Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!
 
 

< previous message | next message >

Share |

МАТЮ УОРД също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.