Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, August 3, 2011

СаЛуСа, August 3, 2011


Не позволявайте на никой да отнеме вярата ви в бъдещето, за което има много различни версии. Придържайте се към тази, която резонира с вашето разбиране, и много скоро ще откриете случващи се събития, които ще покажат пътя, който вашата цивилизация предстои да извърви. Въпреки това не бъдете твърде сковани и когато можете, приемете промените, които са в съгласие с вашето разбиране и им позволете да се случат. Всичко ще се изясни в близко бъдеще и ще доведе до обединение на хората с подобно мислене. Алтернативата на Издигането ще остави някои хора в чистилище, вероятно е да се доведат до състояние да бъде избегнато това, което внушава страх в умовете им. По какъвто и начин да възприемате края на дните, важно е да имате цел, към която да се стремите. Неизбежното заключение сега е, че вашата цивилизация се разпада, а вашите лидери не могат да видят или не искат да планират генералните промени, които са необходими, за да се поставят нещата на мястото им. Някои политици ще бъдат аплодирани за техните прозрения, но те са твърде малко, за да могат да повлияят на масите, които поддържат партийните линии независимо от ситуацията.

Все пак, ние сме добре запознати с тези души, които са посветени на донасянето на промените за доброто на всички, а тяхното искрено намерение в края на краищата ще ги изведе на преден план. Те се инкарнираха именно заради точно това време, а техните способности и духовен стремеж да донесат най-доброто за човечеството няма да бъдат пропилени напразно. Те очакват своето време и знаят интуитивно, че няма да мине много преди да са призовани да действат. Скъпи мои, всички вие сте тук сега, защото това е важно време във вашата еволюция, но не всички от вас са ключови играчи в последния устрем към Издигането. Повечето от вас са тук, за да бъдете просто в Светлината и да я разпростирате около себе си където и да отидете. Когато се чудите какво можете да направите, за да помогнете, именно това трябва да направите и то ще помогне за повишаването на вибрациите по Земята. Следвайте интуицията си и ако вашето място е да служите с различен капацитет, то в такъв случай ще сте наясно с това. Станете успокояващо влияние, когато другите разкриват страх и им помогнете да споделят вашата увереност, че всичко ще бъде наред.

Естествено, когато ние от Галактическата Федерация бъдем официално признати, това само по себе си ще помогне за повишаване на надеждата на хората. Ще стане ясно защо ние сме привлечени близо към вас и ще настъпи велико издигане, когато се осъзнае, че ние идваме да ви донесем световен мир. Това разбира се е само началото, понеже ние имаме много да работим по отношение на подготовката за почистването на Земята. Това също ще е напрегнато време в убеждаване на хората относно значимостта на края на този период. Обаче, това е задача, напълно изпълнима за нас, и ще има редовни програми, които да дават в детайли опциите, които се отварят за вас. Ние разбираме, че вашата свободна воля трябва да се уважава и че вие сте суверенни Същества, а фактите ще бъдат изложени пред вас за ваша информация. Крайният избор винаги ще бъде ваш, що се отнася до духовната ви еволюция.

Погледнете отвъд вашите настоящи световни проблеми, понеже те са само временни и ще отворят път към Новата Епоха, която ще ви преведе в по-високите измерения. Това е естествена форма на прогрес, тъй като всички винаги се насочват към Източника на Всичко Което Е. Както трябва сега да разбирате, вашата Вселена е тази, която се издига, и вашата Земя не може да задържа неизбежното и желано издигане. То е Божествено постановено и нищо няма да спре прогреса му, освен, ако Създателят не издаде ново постановление. Чудесата на еволюцията са наистина удивителни, въпреки че вие може да не сте способни да схванете мащаба на това, което се случва. Има велики Същества с огромна сила, които участват в това, което предстои, и е невъзможно да се опише това с думи, които да разберете пълноценно.

Тези, които не са от Светлина, а клонят към тъмната страна, се страхуват, защото виждат, че светът се разпада, противоположно на вас, които сте от Светлина и имате всичко, което да очаквате с нетърпение. Те сякаш пропадат по-дълбоко в калта, търсейки утеха в алкохола и наркотиците. Надяваме се, че когато истината за нас и за Издигането се разбере, много могат да бъдат насърчени да погледнат към Светлината за връщане обратно по пътя към нормалното съществуване. Те може да не направят достатъчно, за да повишат вибрациите си и да се издигнат, но всеки напредък, който е постигнат сега, ще има стойност, когато започнат следващия си цикъл. Не става въпрос за загуба на придобитото за повишаване на нивото на съзнанието от която и да е душа. Докато напредвате, никога няма да бъде гледано на вас като на провалили се, защото прогресът може да бъде толкова бърз или бавен, колкото решите.

С бързото наближаване на края на този период душите може да са избрани да поемат всички оставащи кармични опитности. Следователно, за много това е трескаво време, особено на личен план. Когато се издигнете кармата ще бъде изчистена или „изтрита” чрез Закона на Милостта. Тъй като вие ще бъдете на много по-високо ниво на вибрациите, където има баланс и хармония, на практика няма нищо, което да ви кара да си навличате карма отново. На това ниво вашите мисли и действия естествено ще се носят с по-високите вибрации, а по-ниските мисъл -форми ще бъдат изчистени от вашето съзнание. Това е връщане към нормалното ви състояние на съществуване, в което се намирахте преди да паднете в третото измерение.

Всъщност, вие вече започвате да се отървавате от нежеланите и ненужни мисъл-форми, като абсорбирате повече Светлина, а такива мисли не са съвместими. Следователно става и по-лесно да се справите с тези проблеми, колкото повече напредвате по пътя към Издигането. Ще започнете 2012 година с повишени вибрации, резултат от11.11.11, а промените ще станат многобройни и ще се ускорят след това. Тази явно ще бъде най-запомнящата се година, а вие ще бъдете добре информирани за действията във вашата Слънчева Система, понеже ние ще обменяме информация с вас. Ние не пазим тайни и искаме вие да можете цялостно да се насладите с нас на тази възможност. Сега вие все още сте държани в мрака в много отношения, но това скоро ще се промени. Тъмните сили понякога са наивни и изглежда, че не разбират, че нищо не може да бъде скрито от нас. Ако е необходимо ние можем да се върнем назад във времето, за да докажем нещо, както може да стане нужно по отношение на вашата история. Вие действително сте били сериозно подвеждани, а ние ще уверим, че знаете всичко преди да се издигнете.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и знам, че много от вас усещат, че времето се ускорява и ви се струва, че имате по-малко време, за да се справите с ежедневните си нужди. Това има и своята утеха, понеже седмиците и месеците също се носят с главоломна скорост. Преди да разберете къде се намирате, Издигането ще е пред вас.

Благодаря – Са Лу Са
Майк Куинси - Mike Quinsey

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.