Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, January 4, 2013

СаЛуСа, January 4, 2013

През многобройните ви животи в цикъла на дуалността вие срещахте огромни предизвикателства и в резултат на това всички израснахте повече в духовното си ниво. Сега дуалността такава, каквато я познавахте, губи властта си над вас като остава на заден план. И все пак като се борите с нейното влияние върху вас и се изчиствате от връзките си с по-ниските енергии, вие се изправяте пред силно предизвикателство. Знаем, че е трудно да изхвърлите нагласи, идеи и вярвания, основани на това, в което сте били възпитавани да вярвате. Въпреки това, вътре в себе си вие имате цялото знание и трябва да погледнете там за истината и не се колебайте да се придвижите към ново разбиране, ако имате някакви съмнения. В миналото беше лесно да сте склонни да осъждате, защото това беше начинът на действие на някои хора, но сега искате да се придвижите към нова позиция, където вместо това вие гледате на всички души като на част от Едно.

Разделението беше игра, която играеха тъмните сили, за да ви поддържат хванати за гърлата, но сега вие можете да откажете да продължите да живеете тяхната лъжа, че всички вие сте различни. Забравете физическите различия, обичаите и религиозните вярвания, тъй като зад всичко това са красиви души от Светлина точно каквито сте. В разпознаването на Единството на всичко вие заемате мястото си сред тези, които са готови да се придвижат по-напред по пътя на Издигането. Сега вие знаете, че вашето търсене на съвършенството е вечно, докато най-накрая се върнете към Източника На Всичко Което Е. И все пак по ваш собствен начин вие успяхте в преодоляването на всички опити да ви държат далеч от истината. Вие признахте, че винаги ще сте част от Едната Истина, за която вашия принос е също толкова важен колкото приноса на всеки друг, тъй като без вас тя би била непълна.

Може би вие изоставяте някои недовършени работи, но това повече няма значение, тъй като 2012 видя завършването на цикъла на дуалността. От кармична гледна точка вие вече ще сте се справили с важните си въпроси и тъй като Законът на Милостта действа в такива моменти, всичко е, както бихте казали”простено”. Вие научихте уроците си, което ви издигна и направихте по-нататъшни опити в дуалността ненужни. Така 2013 година става година на сбъдване, тъй като вие изграждате нова и по-смислена връзка с Висшия си Аз. Това означава, че за разлика от миналото, вие можете да отпушите фонтана на знание, което пази Висшия Ви Аз и повече да нямате нужда да разчитате на други за вашето знание или разбиране.

Не ви ли казахме, че вие пазите в себе си цялото знание. Вярвайте в себе си за напътствие и интуитивно ще знаете дали взимате правилните решения. Тази година ще е годината на огромни придобивки за вас, тъй като приемате вечно течащия поток от висши енергии, който продължава да достига Земята. Всичко се ускорява дори по-бързо и времето постепенно ще престане да има същото значение, както преди. Следващата част от вашето Издигане е с Майката Земя и с наша помощ да създадете нова Земя, която подобава на души, които израстват експоненциално и стават напълно съзнателни Същества. Тогава ще сте в състояние да се наречете „ Галактически Същества” и ще се отворят вратите към още по-големи възможности, отколкото някога сте изпитвали. Степента ви на напредък ще зависи изцяло от вас и след като сте взели решение, ще имате много помощ от наша страна.

Най-важният човек на земята сте вие, тъй като вие сте този, който определя къде ви води пътуването ви. Вие избирате от разнообразните възможности, достъпни за вас и ето защо е поета грижата да гарантираме, че знаете какви са те. Да се грижите за себе си и за собствените си нужди не означава, че игнорирате другите, тъй като част от работата на всички Служители на Светлината е също да се грижат за нуждите и на другите. Всяка душа сега има отговорността да се подготви да получи по-голямо количество Светлина, така че нивото на съзнанието им да продължи да се разширява. Това ще ви поддържа стабилно на пътя към по-висше разбиране и ще ви помогне да продължите да се придвижвате в по-високо измерение. Пътят е тук пред вас и вие напредвате с точната скорост, която е подходяща за вас. Както преди казахме, вие сте безсмъртни и имате цяла вечност, в която да еволюирате. Вие не сте под натиск да напреднете извън скоростта, в която се чувствате комфортно.

Свършихте трудна работа с освобождаването на повечето от по-ниските енергии, които ви обвързваха с дуалността. Сега може да сте по-амбицирани и да отправите погледа си много по-високо, отколкото преди. Усилията, които вложихте в това от Милениума насам и особено през последните няколко години, донесоха много успех. Няма нужда да чувствате, че някак си не успяхте, просто защото Издигането не оправда очакванията ви. Всъщност е точно обратното, защото издигнахте вибрациите, така че идващите енергии да бъдат заземени чрез вас. Това установи мрежата, която сега е в състояние да ви извиси още повече и „Любовта” поема контрола, което е вашата гаранция, че ще напреднете по-бързо и ще получите предимствата на Новата Епоха. Многото закъснения и многото пречки, които тъмните сили използваха, за да задържат напредъка, повече не могат да продължат. Те нямат властта или организацията да направят това, а дейностите им са разпознавани такива, каквито наистина са.

Ние ви молим да продължите живота си със същия фокус, който имахте преди и да мислите позитивно, защото всичко съществува в „Сега”, чакащо ви да се прояви точно както вие желаете. В различни моменти ви бяха давани достатъчно подробности, за да знаете какво да очаквате и тъй като новата парадигма поема нещата, вие ще имате всяка възможност да се възползвате от навлизането в Новата Епоха. Настоящият период на несигурност ще е краткотраен и скоро ще забележите и ще почувствате, че се случват промените. Това, което трябва да отбележите, е резултатът от общото извисяване в нивата на съзнанието, защото това ще доведе до нова нагласа и склонност да придвижите цивилизацията си към Новата Епоха с пълна скорост. Приемете, че е неизбежно известно неудобство, тъй като скалата на промените ще е доста мащабна. Въпреки това, ние от Галактическата Федерация на Светлината както винаги сме готови, винаги приспособявайки плановете си според нуждите ви. След като започнем, ще се отбележи бърз напредък, далеч отвъд всичко, което в момента сте в състояние да правите.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и съм доволен, че общата ви реакция спрямо Издигането беше реакция на приемане и вие разбирате, че не сте се изгубили в процеса на Издигането. Всичко върви както е постановено и вашето чудесно бъдеще е гарантирано, както ще го изпитате своевременно. Нашата любов е с вас където и да отидете и винаги ще е така.

Благодаря ти, СаЛуСа

Майк Куинси
Превод :Tauno

Website: Tree of the Golden Light


Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!