Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, July 4, 2012

СаЛуСа, July 4, 2012

Що се отнася до разбирането относно какво се случва в света, буквално има два лагера, тези, които не знаят или не се интересуват и тези, които действително знаят, но го обясняват чрез различни обяснения. Нужни са хора с много отворена система от вярвания, за да приемат промените, които променят цялата им концепция за смисъла на живота. Най-трудната част е приемането, че много от тези, които споменахме, бяха марионетки на Илюминатите, увековечаващи лъжите, които ви държаха в тяхно подчинение. За щастие повишаването на вибрациите издига хората от мрака и тъй като нивата на съзнанието им се увеличават, започват да поставят под съмнение вярванията си. Сега съществува много по-вярна информация и като следвате интуицията си със сигурност ще започнете да разбирате истината. Самостоятелното ви търсене ще ви подготви за още по-голямо разбиране, тъй като с нашето идване заедно с много други напреднали същества, истината ще се изправи пред вас.

Разпознаването на истината няма нищо общо с интелекта и всъщност тя често може да бъде срещната естествено, а за много хора това е просто въпрос на проницателност. Нито пък може да ви бъде гарантирана истината чрез обръщане към религиозни движения, понеже това, което беше започнато като честен опит да просвети хората, беше корумпирано. Ще откриете, че онези, които учат на истината, не я налагат върху вас, а просто я представят като полезен инструмент за вашето собствено развитие и търсене. Налагането на контрол чрез страшни последици от не-следването на определени вярвания, не е нищо повече от ужасно изкривяване на истината.

Всичко, което трябва да знаете, се пази дълбоко в подсъзнанието ви. Ето как ние можете да станете собствената си личност и интуитивно ще знаете кое е приемливо и е в обсега на истината. Въпреки това, винаги бъдете отворени за разширяване на вашето разбиране, защото тъй като сте извисявани, това разбиране ще върви напред скокообразно. Приемайте го малко по малко, докато се почувствате удобно с това, което сте приели и ще откриете, че нивото ви на съзнание ще се разшири доста бързо. Помнете, че ако това, което ви е дадено, не резонира с вас или не носи по-висшите енергии на Любов и Светлина, малко е вероятно то да е истина.

Когато можем открито да се срещнем с вас, по всички начини поставяйте под съмнение това, което ви даваме, тъй като ние не сме Богове, но може да ви се струва така, тъй като ние сме много по-напред по пътя на разбирането. Ние не можем да правим чудеса, а нашите напреднали технологии се дължат на по-голямото ни разбиране и употреба на природните енергии, които изпълват Вселената. Вашите учени често са наясно с потенциалния напредък, но им липсва на ноу-хау, за да ги приведат в съществуване. Въпреки това някои бяха подпомагани от други извънземни в продължение на много години, заедно със знанията, получени чрез обратно инженерство на напреднали технологии от разбити кораби. Вместо да споделят такива подобрения, те в голяма степен ги пазеха в тайна поради причини на власт и контрол над света. С нашето идване всичко това ще се промени и такива тайни ще бъдат разкрити за благото на всички, заедно със свободния достъп до нашите технологии.

Вие имате пълното право да се вълнувате от перспективата на чудесно бъдеще, свободно от ненужен контрол или ограничения на свободата ви. С това ще дойдат нива на щастие, които не сте чувствали от много дълго време. За тази цел тъмните сили бяха идентифицирани и вече са отстранявани, за да се отървете от тумора, който почти разруши вашата цивилизация. С това ще последва почистване, което ще отстрани всички следи от техните негативни енергии и тяхната способност да се налагат над вас. Мирът е близо и за всички горещи точки ще бъдат положени грижи и ще са почистени, за да се позволи премахване на всяка следа на войни и въоръжени сили. Мирът не е опция, това е ваше право да живеете без намеса по собствен начин и да живеете според вашите култури.

Когато е разкрито естеството на престъпленията на тъмните Заговорници, разбираемо е, че ще има огромен гняв и ще е време на изпитание да оставате спокойни и да не губите контрол над себе си. Имайте предвид, че нашите способности и технологии са такива, че нито един престъпник няма да избяга от необходимостта да отговаря за престъпленията си. Няма нужда вие да се опитвате и да поемате справедливостта в собствените си ръце, а просто позволете въпросите да поемат по собствения си курс. Вашето време ще е далеч по-добре прекарвано като помагате да се донесе стабилност на района ви и да разпространявате спокойствие, където е необходимо. Вие обаче не трябва да правите всичко сами, тъй като нашите съюзници ще поемат важна роля и в крайна сметка ние също ще сме с вас.

Вие сте на прага на историческа победа над тъмните сили и много скоро ние ще спрем техните действия. Те имаха всички намерения да останат в блясъка на славата, но ние ще ограничим действията им колкото може повече. На някои обстоятелства им е позволено да се развият и в този процес ние се надяваме да хванем тъмните сили на местопрестъплениията. Те знаят, че времето им е ограничено и че им остава малко преди да бъдат извадени от обращение и изхвърлени. Животът ще стане забързан за известно време за повечето хора и известно неудобство е неизбежно поради мащаба на промените. Не се тревожете за това, тъй като в сравнително кратко време вие ще сте повече от компенсирани. Онези от вас, които са по-малко засегнати, трябва да се стремят да помагат на всеки, който има нужда като споделят, каквото могат.

Какво велико приключение ви очаква и вие вече знаете, че вашето Издигане е гарантирано. Да мислите, че след хилядолетия вие стигнахте до края на дуалността, преминали през един от най-мрачните периоди, който някога сте преживявали. В същото време това беше също така период, който беше много важен за нивото ви на еволюция. Той ви даде възможността да еволюирате в степен, която преди беше безпрецедентна през времето ви в по-ниските вибрации. За щастие, ако искате, можете да заделите спомени за това, отколкото да си припомняте много животи, които могат да не са от най-висш порядък.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ви поздравявам от името на Галактическата Федерация на Светлината. Ние сме просто една от многото групи, които са се събрали около вашата Земя, за да станат свидетели на събитие, което ще е уникално, що се отнася до Издигането, а за ваша бъдеща наслада и интерес, цялото събитие се записва. Присъстват представители на цивилизации дори от други Вселени, тъй като те проявяват интерес към това, което се случва във вашата Вселена. Вие сте звезди от велико Вселенско шоу, което буквално ще освети вашия свят.


Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno

Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!

СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.