Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, 6 юни 2014г.

СаЛуСа,  6 юни 2014г.


Времето, такова, каквото вие го изпитвате, е илюзия, но необходима за вас, за да напреднете сред ограниченията на Третото измерение. Независимо от това, вие започвате да усещате, че отвъд границите му съществуват по-големи възможности. Наистина, вие пристъпвате в по-висшите вибрации и гарантирано, усъвършенствайки собствените си вибрации, ще останете на пътя към тях. Такъв напредък е неизбежен, тъй като е време да оставите старите вибрации заедно с онези души, които остават в тях по свой избор. Ние ви казахме преди и отново повтаряме, че това е краят на цикъл и началото на Нова Епоха. В такива времена се случват големи промени, които неизбежно водят до хаос преди нещата да се успокоят, но от това ще дойде този траен мир, към който се стреми всяка душа.

С вашето знание и опит е именно ваша роля да вдигнете глава и да вървите уверено по пътя си. С примера си ще помогнете на другите, които ще забележат вашето спокойствие, независимо от това, което се случва около вас. Ще привличате други от подобна вибрация към себе си и където и да сте, ще сте сила за добро. Пресата ви за известно време ще остане контролирана и ще се концентрира върху случващите се крайности. В крайна сметка обаче, тя ще обхване събитията, които са резултат от необходимите промени, възвестяващи завръщането на постоянен свят, който твори мир навсякъде. Това е ваша съдба и то ще се изпълни и на никого няма да бъде позволено да се намеси в това.

Дълбоко в себе си всички вие знаете истината за вашето пътуване през много животи в по-ниските измерения. Обаче, вие имате различни степени на разбиране или интуиция и колкото по-будни сте, толкова по-наясно ще ставате. Не се тревожете за онези, които сляпо следват ограниченото си разбиране, тъй като те просто изпитват според нуждите си. Всяка душа ще следва специфичния си план сега и като всяка друга ще има своите Водачи, за да се гарантира, че ще изпълни договора си за живот. По същия начин всеки ще се намери точно там, където е планирал да бъде в края на този цикъл. Тъй като души от една и съща вибрация са склонни да гравитират една към друга, ще откриете, че се сформират групи със сходни интереси. Това в голяма степен се отнася и за семействата, група души, които често се инкарнират заедно, за да продължат еволюцията си.

Гледайки около себе си, сякаш толкова много неща се случват, които не са свързани със Светлината, но ние можем да ви уверим, че тя работи постоянно, за да издигне вибрациите. Тя се насочва и се използва от същности, които работят от по-висшите измерения в степен, която е забележителна и е извън вашето настоящо разбиране. Наистина, би било вярно да се каже, че вие сте обкръжени от души, които работят със Светлината, а те идват от много различни нива. Те откликнаха на зова за помощ, за да ви помогнат да изпълните договорите си за живот. Помнете също, че има милиони души извън планетата, които са там, за да служат на Светлината, сред които и вашата собствена флотилия и персонал, които са привлечени по-близо до вас през цялото време. Вие всичките и Майката Земя сте толкова важни за бъдещето на вашата Слънчева система и за съдбата си.

Дните на разединението помежду ви наближават края си и вече има повече хармония и съгласие помежду ви. Естествено, някои ситуации все още са нестабилни и дават повод за безпокойство, но когато се достигне до по-високо осъзнаване, че животът е по-прост и щастлив чрез сътрудничество, нещата ще се променят доста бързо. Така че ние не можем да се намесваме, когато се отиграва карма, но когато душите се обърнат към Светлината, ние толкова се радваме да можем да им помогнем да напреднат. Колкото и да искаме да можехме да ви се покажем по-открито и да дойдем още по-близо до вас, знаем, че трябва да чакаме подходящия момент, когато мирът тържествува.

Поддържайте фокуса си върху голямото бъдеще, което ви очаква и не позволявайте периоди на смут да ви задържат. Всичко ще се обърне според вашето желание по-скоро, отколкото може да си представяте и мирът ще се установи на Земята. Вече вибрациите се издигат и са на пътя на мира, но ще е необходимо той да обхване далеч повече държави, отколкото сега. Хората като цяло се стремят към мирно съществуване и ако не бяха онези, които умишлено насърчават лоши взаимоотношения, поради егоистични цели, биха живели щастливо заедно. Възможно е да живееш живота си, както желаеш, но той се пресича с линията на други, които може да са избрали различен път.

Вие трябва да сте забелязали, че дейностите на тъмните сили са ограничени, а това е чрез нашата намеса и ние гарантирахме, че те няма да започнат друга световна война или голям конфликт. Ние им показахме няколко пъти, че няма да им позволим да използват ядрените си бойни глави и им попречихме да задействат такова оръжие. Те знаят, че ние сме отговорни и че не могат да направят нищо, за да променят положението. Те също осъзнават, че ние трябва да им позволим степен на свободна воля, ето защо отказват да се предадат и да спрат действията си, които засягат космоса. Можете да сте сигурни, че въпреки че вашата Земя е податлива на намеса, ние няма да позволим тъмните сили да спрат напредъка към създаването на нова Земя.

Нещата все още се ускоряват към завършване и тъй като промените продължават, така Новата Епоха идва да замени старите начини, които повече не удовлетворяват нуждите ви. Нивата ви на съзнание постоянно се издигат и ще продължат да се издигат докато още веднъж станете Галактически Същества. Имате малка представа за това колко сте еволюирали в действителност и много от това, което изпитвате, е просто въпрос на пробуждащи се спомени, които са били латентни. Някои от вас имат доста разширени нива на съзнание и ще са най-важните от онези, които са призовани, за да помогнат на другите да намерят верния път към пълно разбиране.

Онези от вас, които следят Световните новини, ще забележат, че има съществена промяна между страни, които в миналото винаги са били в противоречие едни с други. Изведнъж настъпи промяна и се търсят мирни решения, а това е знак за мира, който се установява на земята. Това засяга всички вас и ние се надяваме, че ще насърчавате мира където и да отидете и ако можете да направите това, ще сте в голяма услуга на Човешката Раса.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ви благодаря за службата ви към Светлината. Няма по-добър начин да помогнете на тези, които пътуват с вас, а нашата любов ви придружава.

Благодаря ти, СаЛуСа

Майк Куинси

Превод:Tauno

Website: Tree of the Golden LightElven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!