Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, August 6, 2012

СаЛуСа, August 6, 2012

Наследството, което тъмните сили оставиха, все още ви причинява проблеми. Дейностите, които те задвижиха преди дълго време, все още напредват, но вече нямат силата или стимула да ги продължат. Най-големият им недостатък беше що се отнася до военните им амбиции, а ние постоянно увреждахме ядрени оръжия, които те ще бъдат възпрепятствани да използват. Финансовото крило на заговорниците също се разпадна и няма да бъде позволено то да се възстанови в стария си формат. Всъщност колкото по-бързо те запълват една дупка, някъде се появява друга и накрая единственият отговор ще бъде нова система. Тъй като старото се разпада, то разкрива степента на злоупотреби и корупция, които са се случвали от много дълго време. Така че не се тревожете за продължаващите проблеми, защото на бъдеща дата, която не е твърде далеч, нещата ще се променят към по-добро.

Също така в бъдеще парите няма да имат такова значение, каквото имаха в миналото. Те ще бъдат справедливо разпределени, а системата от тежки такси ще е доста променена, така че това, което получавате, ще е таксувано само веднъж. Освен това, с безплатната енергия, която ще се използва по много начини, за да осигури нуждите ви, разходите ви ще са много по-малки, отколкото са сега. Крайната ситуация ще гарантира, че цялата енергия, необходима за вашето отопление, осветление, за вода и готвене, ще е безплатна, както ще е и формата ви за обществен транспорт. В крайна сметка продукти на базата на петрол повече няма да се използват или изискват. Чиста и икономична енергия ще бъде достъпна за всеки, по този начин ще се премахне източника на много замърсяване на вашата планета.

Вие свиквате с идеята за основни промени във вашето общество, а те няма да причинят прекъсването, което може би си представяте. Плановете много внимателно бяха полагани и скоростта е същността на всичко, което ще направим. Ние знаем, че някои от вас се притесняват, че ние нямаме достатъчно време, за да изпълним работата си, но бъдете сигурни, че сме добре подготвени за всякакви ситуации. Основното вече е направено, а пречките като разрешение за планиране или други форми на забавяне, които вие обикновено изпитвате, няма да се намесят в нашите намерения.

С течение на времето повече от вас се отвориха за идеята да работят с нас и ние приветстваме такъв ентусиазъм. Винаги е било наше намерение вие например да сте включени в почистването на вашата Земя. Има много райони, които са сериозно пострадали или замърсени и оголени от обезлесяване. Не се страхувайте от това колко време ще е нужно, ние можем да помогнем да се възстановят те много бързо. Всъщност ние ще подобрим районите още повече от това, което бяха те преди, и знаем точно какво е необходимо, за да поддържаме природното равновесие.

Имайте предвид, че нашите Кораби-Майки са в някои случаи дълги много мили и далеч по-големи от вашите градове. Ние носим със себе си всичко, което ни е нужно, включително големи флоти от по-малки кораби за задължения във вашата Земна атмосфера. Корабите-Майки, които често сте виждали, са повечето с форма на цигара, но също има и такива, които са кръгли. Ние обикновено не идваме твърде близо до вашата Земя с най-големите си кораби, защото те биха причинили повреди в собствените ви енергийни системи. Обаче, вие ще ги видите над атмосферните граници и със сигурност ще видите увеличение на нашето присъствие, тъй като ще дойдем много по-близо до вас.

Вие свиквате с идеята за голям скок напред, което прави по-лесно запознаването ви с новите технологии. В повечето случаи те са за пестене на труд, не замърсяват и са икономични за употреба и естествено автоматизацията ще изисква по-малка намеса от ваша страна. Това ще ви даде далеч повече време, което да прекарвате за себе си или да следвате други интереси. С други думи, ще имате много свободно време за хобитата си или да продължите да разширявате знанията си. Тъй като ще сте в състояние да пътувате в миналото, настоящето или бъдещето, вашето знание ще нарасне много бързо. Ако имате достатъчно разширено ниво на съзнанието, вие може да поискате да се присъедините към една от Федерациите като Галактическата Федерация на Светлината.

Тъй като сте толкова близо до основните промени, за които сте информирани, междувременно няма нищо, за което да се тревожите. Вашето бъдеще е вече определено и едно нещо е сигурно, а това е, че крайните времена са Божествено Постановени и ще преминат по съответния начин. Нищо няма да промени крайния резултат и няма значение какво се случва в промеждутъка. Тъй като започвате да разбирате, повече няма нужда от катастрофален край на цикъла. Това бе единствено приложимо, когато изглеждаше очевидно, че Човек бе попаднал в по-ниските вибрации и сякаш нямаше изход.

За ваше предимство, вие отговорихте добре на опитите да бъдете извисени. Въпреки че тъмните сили все повече разширяваха контрола си над вас, вие приехте Светлината и се събудихте за това, което се случваше. Растежът ви в съзнанието привлече още повече Светлина към Земята, а мрежовите линии около нея се подновиха и станаха изключително активни. Подобното привлича подобно и вие станахте толкова силни, че не само спряхте тъмните сили в хода им, но и постигнахте победа над тях. Скоро ще ги видите отстранени и предотвратени опитите им за разширяване на мрежата им от мрак. Има много работа и ние сме готови да проведем жизненоважното почистване. Ние намалявахме щетите, но е време да завършим работата, която вече е започната.

На тъмните сили им беше позволено да проиграят плана си на играта, но Светлината винаги щеше да спечели. Просто беше въпрос на това колко добре биха отговорили Служителите на Светлината, тъй като вие често се въплъщавате и сте завличани надолу от негативните енергии и забравяте за жизнения си план. Винаги е на разположение помощ за вас, но понякога е трудно да се проникне до вас. Изкушенията на физическите нива са примамливи и е трудно да се устои, но вие може да се издигнете над тях с опит. В действителност никой не се проваля, тъй като ще продължите да се изправяте пред предизвикателствата на по-ниските измерения, докато не ги победите.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ви моля да поддържате все още фокуса си върху Издигането, тъй като това е всичко, а вие прекарахте много, много животи, за да достигнете този момент. Добра работа, и добре заслужено Издигане.
 

Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno

Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!

СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.