Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа – 9 януари 2015г.

СаЛуСа – 9 януари 2015г.

Навсякъде има знаци, които сочат период на огромна промяна, през който преминавате, и назряват стари проблеми, които са ви затрупвали от хилядолетия. Човечеството е изправено пред условия, които стават непоносими и това ще продължи, докато вие сте принудени да се справите с тях. Мирни решения могат да бъдат намерени, но това изисква волята на вашите лидери да търсят по-приемливи и трайни решения. Вие повече не можете да проължите по старите начини , а в някои държави ще трябва да излезе ново Ръководство , което да поведе хората към мирни и приемливи решения. Част от тази промяна на посоката идва от вас хората, които придобихте много повече власт, отколкото предполагате. Когато мисъл-формата за промяна расте, тя става мощен инструмент, който повлиява на Човешкото население. Сцената беше постепенно подготвяна в продължение на много години , тъй като вие се придвижихте в различна посока от старите начини на конфронтация. Мирът е в умовете на много хора , уморени от липсата на лидерство , което би променило хода на събитията към мирни преговори. Това се случва, но както често казвате „старите навици умират трудно”.

Това са времена, когато трябва да поддържате фокуса си върху своята лична цел и до сега би трябвало да знаете точно каква е тя. Когато сте стабилни на пътя си, ще се чувствате доволни и незасегнати от събитията , които се случват около вас. Животът нежно ще си тече и вие ще осъзнаете, че въпреки че сте част от цялото, все пак сте до голяма степен индивидуална душа, която следва собствения си път. И все пак има други, които следват подобен път, и понякога вие ще бъдете привличани един към друг. Всъщност има разделение между онези, които са готови да се извисят, и онези, които не могат да извисят вибрациите си. Те ще научат много от опита си, което ще им помогне да израснат и да напреднат по-бързо отпреди. Души от подобна вибрация имат склонност да се обединяват, което ги кара да се чувстват добре с подобните им души.

Задават се в бъдеще безкрайни разкрития за вашата история в сегашния цикъл, който се затваря. Ще научите как сте били забавяни от тъмните сили и така много напреднали технологии бяха скривани от вас, които в противен случай биха довели до далеч по-добро качество на живот. Това, което беше заключено във времето за вас, е предимно свързано с качеството на живот, безплатната енергия би разрешила толкова много от вашите проблеми и веднага би ви извисила . Обаче не след дълго тя ще ви донесе ползите , които ви бяха отказани, и изцелението на тялото от всички болести в крайна сметка ще означава, че вие ще живеете живот в перфектно здраве. Това е така, защото има по-висше ниво на вибрация, в което ниските вибрации не могат да съществуват.

Ние сме добре подготвени за предстоящите времена, когато ще можем да дойдем сред вас и много напреднали технологии са готови за ползване от вас. Те ще ускорят напредъка ви в Новата Епоха , докато същевременно ще помогнат за изчистването на Земята и нейните Океани от години пренебрегване и злоупотреби. Предстои много работа , но модерните технологии ще съкратят много времето, необходимо за такива проекти. Почиставнето е главният ни приоритет и след като то приключи, останалото може да последва много по-лесно. Бъдете сигурни, че каквито и неуспехи да се случат по време на първоначалните етапи , вие няма да загубите, а всъщност само ще спечелите. Така че не се отчайвайте, независимо от опитите, през които преминавате през ранните етапи, всичко ще се развие в посока на ваше удовлетворение.

Както откриват вашите изследователи, някои от нашите бази са на дъното на морето, но далеч от достъпа ви в дълбини, в които не можете да оцелеете. Както забелязахте, нашите кораби могат да излитат и кацат с лекота и без инциденти, тъй като силовото поле около тях е тяхна защита. Както също забелязахте, ние можем да поставим щит на невидимост около тях, което обяснява защо понякога ние просто изчезваме за радарите ви или от погледа ви. Като личности, ние също можем да извисяваме вибрациите си, за да можем да преминаваме през материята и да ставаме напълно невидими , ако сметнем за необходимо. По този начин ние можем да присъстваме на онези „тайни” срещи, организирани от тъмните сили. Нашите технологии са далеч по-напреднали от вашите и вашите тъмни сили най-добре да се пазят от тях.

Възнамеряваме да ви запознаем с нови идеи и технологии, когато моментът е подходящ, но наш приоритет е да почистим Земята ви. Тогава бихме искали да установим ниво на живот, което значи никой да страда от необходимост на основни за живота неща. Контрастът между различните региони на Земята е удивителен, тъй като някои още съществуват в това, което може да се обясни единствено като примитивни условия. Със сигурност те осигуриха най-екстремните условия, в които се очаква човешкият живот да оцелее. Те обаче осигуриха много предизвикателства за Човека, а неговта издръжливост и способност да ги преодолява бе доказана отново и отново. Сега тези дни наближават края си, тъй като Новата Епоха е основана и вие постепенно ги оставяте зад себе си.

Тази година трябва да ви остави с ясен знак в каква посока се движи тя и напредъкът ще се ускори , защото няма да бъде позволена намеса в съдбата ви. Ние очакваме да се случат големи събития, които досега бяха спирани и вие няма да се съмнявате, че напредъкът в Новата Епоха е ускорен. Това е исторически период, в който да се живее и да се изпитва и вие наистина сте привилегировани с този шанс. И все пак щом напреднете в Новата Епоха, ще сте толкова заети с всичко, което се случва, че скоро ще оставите предишните си опити зад гърба си. Имайте предвид, че това, което се случва на Земята, са последните опити на тъмните сили да наложат волята си над вас. Те няма да успеят, но чрез действията си ще научат много уроци от своя опит.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и се надявам , че споделяте нашето вълнение от промените, които се случват. Някои от тях още не са очевидни, но продължават да се случват, тъй като основите им са положени. Може да сте сигурни, че става по-безопасно да се направи открит контакт, той ще се случи, защото ние разбира се се нуждаем от много контакти на Земята, за да извършим работата си. Сега ви оставям с любов и най-добри пожелания от екипажа на кораба ни, който проявява голям интерес към напредъка ви.

Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси
Website: Tree of the Golden Light
Превод:TaunoElven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!
Share |