Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, January 10, 2014

СаЛуСа,  10 януари 2014г.

Нещата по Земята продължават да създават несигурност и външно има малко знаци за достигнат световен мир. И все пак зад кулисите много групи от Служители на Светлината играят своята роля за донасянето на стабилност и мир. Той ще дойде в сравнително кратко време и тази година е година, която ще е най-активната в това отношение. Служителите на Светлината по целия свят придобиват увереност в резултата и виждат плодовете на труда си да излизат. Бъдете сигурни, че Светлината нараства по всяко време и бавно извисява душите в по-високо измерение. Това води до ясно разделение между онези от старите вибрации, които не са в състояние да се издигнат, и онези, които могат да се издигнат. Обаче, това не означава, че вие спирате да сте в състояние да им помогнете, тъй като много души все още се нуждаят от помощ и напътствие, за да се извисят.

Земята е в смут и по лицето и Светлината сякаш се потиска, но всъщност не е така, тя бързо нараства и сега нищо не може да спре напредъка и. Служителите на Светлината трябва да са центрирани и да се фокусират върху себе си и да не са отклонявани от многото негативни дейности, които се случват. Можете да сте наблюдател, без да бъдете разсейвани от задачите си и колкото повече се концентрирате над тях, толкова по-успешни ще сте. Естествено, ще бъдете привлечени към ситуации, където има нужда от опита ви и без съмнение ще знаете какво се очаква от вас. Вие дойдохте като доброволци тук, защото опитът ви се цени и има нужда от него в такива времена. Бъдете сигурни, че водачите ви са винаги на разположение, за да ви помагат и ще се уверите, че вие помагате според способностите си.

Този период е най-изпитателен, защото се случват толкова много неща едновременно, но онези от вас, които са призовани да помагат, са тук точно за тази цел. Наистина, именно това е, заради което сте били”обучени” в продължение на много животи и сега е вашата възможност напълно да служите на Светлината. Междувременно, поддържайте се центрирани по всяко време и знайте, че можете да сте обградени от негативни енергии и все пак да не сте повлияни от тях. Вие сте тук, за да помогнете на другите да се издигнат и опитайте се да помогнете на онези, които се стремят да открият пътя си. Това не винаги е лесно и е най-добре да окажете помощ, когато тя ви е поискана, а не да налагате себе си над друга душа, освен ако не сте помолени за помощ.

Много е важно да позволите на друга душа да следва начертания от нея път за себе си. Неповикани за намеса, може да не сте толкова полезни, колкото се чувствате, а понякога това може да отклони душата от избрания от нея път. Ще откриете, че хората, които са привлечени към други души, са най-добре разположени да им помогнат и факт е, че има привличане към онези с подобна вибрация. Освен това вие естествено имате Водачите си, които винаги са до вас, които с радост ще помогнат, когато са помолени да направят това. Дори при най-добрите намерения, по-добре е да позволите на другата душа свободата да прави собствените си избори по отношение на това дали трябва да бъде поискана помощ.

Тази година би трябвало да е най-забележителна, тъй като сега се случват толкова много неща, които ще донесат главните промени в живота ви. Вече някои от вас намериха контакти, които са посветени на жизненоважна работа, която ще ги изведе до вниманието на обществото. Ще сте забелязали, че президентът Обама сега е по-открито активен и сега може да проведе повече работа за Светлината, която е ограничаване на възможностите за тъмните сили да се намесват както преди. Тяхната сила бе намалена чрез отстраняване на достъпа им до достатъчно средства, за да продължат похода си към планетарен контрол. Без средствата, за да продължат изцяло с плана си, те са неорганизирани и не са способни да постигнат целите си.

Естествено слугите на тъмните сили все още се опитват за постигнат целите си, но с прекъсването по веригата те не могат да ги постигнат. С обичайния си упорит подход, заговорниците няма да признаят, че са победени във всичките си намерения. Обаче, ситуацията е такава, че скоро те ще са неспособни да създадат каквато и да е истинска заплаха за Светлината и сега могат да продължат много промени за по-добро. Това беше дълъг път с много препятствия и забавяния, но винаги се знаеше, че Светлината ще излезе победителка в края на този цикъл. Интуитивно ще знаете дали сте се въплътили сега, за да сте един от предшествениците, които са тук, за да донесат промените. Най-вероятно вече сте силно ангажирани в работа за Светлината и с нетърпение давате от себе си, за да помогнете на други души да се издигнат.

С повишаването на вибрациите постепенно ще откриете, че мирът ще се установи на Земята. Междувременно много хора ще открият, че възгледите им се променят и ще търсят по-кротък живот. Това бързо ще се разпространи, тъй като набира сила, но не очаквайте твърде много и твърде скоро. След като хората осъзнаят, че могат да променят подхода си към живота и да помогнат за донасянето на мирно съвместно съществуване, те не ще се поколебаят да се придвижат в по-високите вибрации.

Ние знаем, че ви влияят много трудности и забавяния, но това е време, в което да устоите. Както бихте казали, печелившата позиция е на хоризонта и няма за какво да се тревожите, тъй като Светлината не може да бъде победена. Продължете работата си с пълна увереност, като знаете, че бъдещето ви е гарантирано и ние винаги сме с вас.

Благодаря ти, СаЛуСа

Майк Куинси

Превод:Tauno

Website: Tree of the Golden Light


Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!