Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, December 12, 2011

СаЛуСа, December 12, 2011


Чакането беше дълго и мярка за вашата вяра и способност да се фокусирате върху всичко, което е от Светлина, защото имаше много отвличания на вниманието, включително онези източници, които са създадени, за да объркат хората. Обаче вие станахте много по-мъдри и способни да разпознаете кое действително е от Светлина. Във всеки случай има различни интерпретации на събития, които са подредени, за да ви изведат до Издигането. Важното нещо е, че вие виждате, че каквото и да се случи, крайната цел е Издигането, а как да стигнете до там не е проблем, който трябва да доведе до разногласия между вас. Със сигурност във ваш интерес е да направите отстъпки за разликите, тъй като по всяко време плановете и темпото могат да бъдат пригодени. Това ви е твърде добре известно, но разберете, че промените понякога са необходими за фините настройки на нашите дейности. Тъй като тъмните сили са били принудени да отстъпят, те оставят следа от неуспешни опити да предизвикат безпорядък. Ние сме решени да блокираме всички такива опити и сега сме божествено упълномощени да използваме по-твърди средства, за да го постигнем. Въпреки това ние се грижим, за да не замесваме невинни хора.

Както можете да си представите, след като сте навлезли в годината 2012 ще има много спекулации и понякога неблагоприятни коментари за това какво ще доведе тя. Предсказанията на Маите ще бъдат използвани според вярванията на заинтересованото лице и както знаете много ще интерпретират края на времето с край на света. Последното нещо, което искаме да видим, е, че идеята, която се зарежда създава фактор за страх сред вас. Това може да удовлетвори някои, защото те вече вярват в края като наказание от Бог за злото по Земята. Обаче, ние искаме да подчертаем, че няма да има масово унищожение и загуба на живот в голям мащаб. Това не е планът и тъй като Бог Е Цялата Любов, ясно е, че Бог никога няма да оттегли тази Божествена Любов при никакви обстоятелства. Всички вие сте Божии Искри и каквото и да се случи винаги ще останете безсмъртни.

С края на дните ще настъпи „сортиране”, тъй като душите са насочени към пътя, който ще им позволи да продължат да еволюират, на вибрационното ниво, на което вече са. Няма да има никакъв смисъл или печалба, ако души са поставени в измерение, в което те не са съвместими според нивото им на съзнание. Така че не се тревожете за други души и имайте предвид, че всички накрая ще намерят пътя, който няма да компрометира тяхната свободна воля. Преди да се инкарнирате вие знаехте какъв би бил резултатът, а това е, за което работихте, така че никой няма да бъде разочарован. Ние осъзнаваме, че много искат да продължат земните си връзки и отношения и въпреки че връзката от любов ще остане, трябва да се направят разрешения, които дават на всяка душа пълна свобода на избор. Хората твърде много наблягат върху брачните обети, които се интерпретират по начин, че някой иска да притежава или да има друго Същество.

Хората са събрани заедно, така че техните взаимоотношения увеличават преживяванията, които са от полза за всички тях, както и от един живот към друг, те ще се променят по необходимост. Така че, Скъпи мои, опитайте се да бъдете благодарни на всички души, които пътуваха с вас през дуалността и знайте, че всички научихте от опитите си. Също имайте предвид, че до известна степен вие всички ще сте играли роля като един от тъмните. При всичко казано никои няма да открият, че са били по-свети от други, ето защо може да се каже, че сте в опасна територия, когато съдите друга душа. В крайна сметка, всички души ще намерят своята Светлина и Любов и няма да има кармична отговорност, останала от предишни животи. На някакъв етап дори спомените ще бъдат заличени, когато повече не обслужват никаква полезна цел. Помнете, че вие искахте да преживеете дуалността и се поставихте в опозиция на по-ниските вибрации, в които беше предвидено, че ще пропаднете. След като сте завършили времето си, повече няма нужда да се занимавате с тези преживявания, защото ще сте доказали способността си да ги преодолявате.

Вашият истински дом е в по-висшите измерения, живеейки в пълна хармония, водещи радостен и удовлетворяващ живот. Илюзията на по-ниските измерения е ваше творение и изпълнило целта си, то ще изчезне като бъде ре-абсорбирано отново в непроявеното. Издигането е процес на Вселенски пропорции и ще се случи като единично събитие. Без издигането на Земята процесът би бил незавършен, а това ви говори колко важна е вашата цивилизация сега. Сега виждате ли защо ви е дадена толкова много помощ и защо вие сте избрали да бъдете на Земята в това време. Вие сте Избраните, които, знаеше се, че постигнат успех и колкото и трудно е да се приеме – тъмните сили също са част от това.

Във вашата реалност вие сте живели в илюзията и все пак опитите са били перфектно истински, а когато завесата падне и това свърши, всички вие ще признаете взаимното си участие в това и ще продължите напред. И така, Разкриването остава важна част от способите за обединение на всички нас и изразява илюзията по начин, който можете да разберете. Това ще ви позволи да разберете колко уязвими сте били спрямо по-ниските енергии. Как тъмните сили откраднаха свободата изпод носа ви и как те постигнаха това. Тези откровения ще бъдат необходими, за да ви освободят от онези енергии веднъж завинаги.

Вече много от вас живеят живота си в по-висока вибрация и можете безопасно да преминавате невредими през минното поле на дуалността. Вие сте разчупили прикачванията, които сте събрали в продължение на много животи, които повече не служат на никаква ваша цел. Силната воля, разбира се, се изисква, за да стъпите в нова вибрация, както често ви информирахме, а веднъж, след като това намерение е изразено, вие ще получите много помощ. Част от нашата мисия е да гарантираме, че колкото може повече души ще се издигнат чрез Издигането. Разкриването на истината относно вашите опити е част от лечението за вашата загуба на памет относно истинската ви същност. Бъдете смирени и приемете, че колкото и интелигентни да сте, вие сте били заблудени, както всеки друг. Тъмните сили са били умни и изключително подли и търпеливо работиха за превземането на вас и вашия свят. Обаче те измислиха без наше влияние и това на Майсторите, които посетиха Земята, и засяха онези семена от Светлина, които отвориха очите ви.

Аз съм СаЛуСа от Сириус, а част от мисията на Галактическата Федерация е почти изпълнена, но нашата служба към вас никога не спира. Ние ви обичаме и силно се възхищаваме на начина, по който вие отново се издигнахте.

Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси


Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno - Website: Elven InspiredShare |СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.