Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, May 16, 2014

СаЛуСа,  16 май 2014г.


Нивата на съзнание устойчиво се повишават и ние вече забелязваме ползотворните промени, които настъпват, и така ще продължи, тъй като сте носени в нива, които ще отбележат пристигането на по-висшето измерение. На този етап няма връщане назад към старите начини, въпреки че има такива, които отказват да ги изоставят. Въпреки това, всички души ще получат всяка възможност да се извисят и онези, които не са готови, ще продължат еволюцията си в подходящо ниво. Междувременно онези от вас, които знаят за промените и ги приемат в себе си, помагат за заземяването им на Земята. Ние ще гарантираме, че няма намеса във вашия напредък и правим всичко, което можем, за да гарантираме, че сте защитени от онези, които биха се намесили в него. При условие че продължавате да вървите напред с позитивен подход, никой няма да е в състояние да ви попречи да повишите успешно вибрациите си.

Не се тревожете прекалено за съдбата на онези, които сякаш се борят, тъй като всички получават помощ и в подходящото време ще предприемат квантов скок напред. Синхронизирането е същността на успешния напредък, тъй като е безполезно да бъдете тласнати към знание, което е отвъд разбирането на душата. Всичко идва в подходящото време и трябва да бъдат научени уроци преди да може да бъде достигнато следващото ниво. Много души изчистват карма и учат чрез опит как да издигнат вибрациите си. Това може да стане просто чрез добри намерения и грижа за ближните ти. В много от нещата, които правите, именно „намерението” зад действието е това, което е толкова важно и е подпомогнато от поглед към други души като към ваши братя и сестри. Помагайте на другите, където можете, и често една – две думи могат да бъдат много извисяващи или ако ситуацията го изисква, мила постъпка може да е още по-извисяваща. Правете най-доброто, което можете, но не се опитвайте да разрешите проблемите на света, тъй като всяка душа има да предложи нещо и вие просто правите това, което интуитивно знаете, че сте в състояние да извършите. Също помнете, че ние сме с вас и ще направим най-доброто, което можем, за да насочваме намеренията ви по начин, който да е от най-голяма полза за всички участници.

Времето, както винаги, се ускорява и се случват толкова много неща, за които не можете да знаете, защото много неща се пазят в тайна. Това се отнася за онези, които работят за Светлината и също и за тъмните, но ние естествено следим напредъка и на двете страни. Това означава, че ние можем да предвидим събитията, които са планирани, за да се попречи на плановете на онези, които работят за мир на Земята. Където можем, ние насочваме онези от Светлина, за да може работата им да продължи с малко или никакви спънки. Това означава, че Светлината има предимство над дейностите на тъмните сили и успехът за Светлината е гарантиран. Понякога сякаш събитията говорят обратното, но имайте предвид, че сте в много променливи времена и се изчиства толкова много карма, така че да отидете с пълна скорост в по-висшите нива.

Там, където се отнася лично до вас, може вече успешно да сте изчистили старата си карма. Ако е така, ще откриете, че животът ви ще продължи гладко и без инцидент, когато привличате към себе си по-висшите вибрации. Мирният ви и положителен подход към живота също ще помогне и на другите да извисят вибрациите си и ще се извисите колективно, когато изоставите старите вибрации. Генералните промени все още предстоят, що се отнася до вашите лидери, но най-накрая онези, които отказват да изоставят поста си, ще бъдат принудени да подадат оставка. Много души от Светлина очакват възможността си да излязат напред, за да ви водят напред към свободата от вниманието на тъмните сили. Това време бързо наближава и ще има много радост и празнуване, когато настъпи. Вие работихте упорито, за да постигнете успех и напълно заслужавате наградите, които ще получите.

Ние, както винаги, наблюдаваме тъмните сили и няма място, в което да се скрият от наше проникване. Ние също контролираме извън планетните им дейности и сме напълно наясно с присъствието им под повърхността на Марс. Бъдете сигурни, че няма да позволим такива бази да се прицелват в Земята и да използват каквото и да било оръжие срещу вас. Както ви казахме преди, войната не е опция, нито каквито и да било опити за унищожение на защитата ви срещу атака. Войната и всичко свързано с нея в крайна сметка ще станат остарели, а технологиите, свързани с това, ще бъдат поставени за мирни цели. Спестяването на пари и мирното използване на ресурсите ще гарантира по-висок стандарт на живот и по-добро сътрудничество между държавите. Хората винаги са били отворени за приятелски връзки с други нации и чрез свободата на пътуване ще станат мулти-национални. Те ще имат много неща да предложат един на друг и напредъкът постепенно ще стане световен. Когато се повишат стандартите на живот, богатството ще бъде споделено, за да обедини всички хора.

Вашите опити накрая ще са споделени с други израстващи цивилизации, за да се ускори еволюцията им. В по-висшите нива е нормално за онези с повече опит или знание да помагат на онези, които следват по стъпките им. Преди всичко сте ЕДНО на ниво душа и ще се сближавате повече, когато се извисявате в нивата на вибрациите. На Земята тъмните сили увековечиха идеята за индивидуална еволюция и разделение, до степен да ви обърнат един срещу друг, което води до вечно състояние на война. Това обаче се променя и хората са по-грижовни един към друг и стават повече „пазители на събратята си”. Със сигурност ще имате много работа, за да възстановите Майката Земя, но с наша помощ това ще се случи много по-бързо, отколкото в друг случай би могло да се извърши.

Скъпи души, справяте се толкова добре в издигането си над по-ниските вибрации, тъй като това е една от по-трудните ви задачи. Наистина много души все още тънат в тях и сякаш не са в състояние да се издигнат. Въпреки това много души и на, и извън Земята са посветени да им помогнат и в крайна сметка всички души ще се отзоват на даваната им помощ. Всеки път, когато сте в състояние да показвате любов и състрадание спрямо онези, които са въвлечени в по-ниските вибрации, вие им помагате извън вашето разбиране. Ние бихме ви насърчили да помагате еднакво на всички души, които имат нужда от помощ.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ви поздравявам всеки път с много любов от онези, които работят от тези нива, за да помагат на вашата еволюция. Ето защо ние подчертаваме колко много помощ ви даваме, за да сте сигурни, че успешно се възползвате от възможността да се извисите. Това разбира се е вашият шанс да го постигнете, когато се затвори Слънчевият Цикъл, и вие трябва да направите всичко възможно, за да го поемете. Интуитивно трябва да знаете дали сте се подготвили достатъчно за това.

Благодаря ти, СаЛуСа

Майк Куинси

Превод:Tauno

Website: Tree of the Golden Light


Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!