Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, January 18, 2013

СаЛуСа, January 18, 2013

Нищо не върна напредъка ви, ще се отнася до Издигането и всичко работи по приемлив начин. Някъде по пътя ви и не твърде далеч в бъдещето ви, вашата цивилизация ще се издигне напълно, както е планирано. По това време вие ще сте достигнали момента на критичната маса и то няма да зависи от нищо друго за успеха си. Така че сега от вас зависи да създадете обстоятелствата, чрез които това може да се постигне, като поддържате мощен фокус върху всичко, което желаете. Не губете от поглед факта, че през цялото време вие създавате вашето бъдеще и много паралелни светове. Бъдете сигурни за това, което искате и поставете вниманието си върху всичко, което е чисто и завършено и за доброто на всички.

След вашето извисяване сега вие сте по-силни от всякога и с покоряването на Тъмните Сили малко неща стоят на пътя ви към извисяването, което всички вие бяхте водени да очаквате. Светът, както знаете, все още е от старата парадигма и сега, когато сте му обърнали гръб, може да ви предложи малко. Обаче вие сте тези, които призовавате промените и много от тях вече са на място, за да доведат до успех в обявленията, които ще гарантират, че знаете, че е започнала Новата Епоха. Светът е в смут, но планираните събития ще доведат до мирни решения и където е необходимо, те ще са с наша подкрепа. Със сигурност ние не възнамеряваме да изчезнем от погледа, тъй като нашето бъдеще е много свързано с вашето.

Ние от Галактическата Федерация на Светлината сме заети както всякога, тъй като се подбират много въпроси, свързани с промените. Това означава заедно с нашите съюзници да гарантираме, че плановете ни ще донесат това, което ни трябва. Корабите ни успешно предотвратиха ядрена война в залива, която надвисваше при повече от един случай напоследък. Такива идеи повече нямат никакво място във вашия свят, а оръжието на последните заговорници е безсилно. С времето всички видове война ще престанат и ще се постанови пълен световен мир. Много индустрии, свързани с такива дейности, ще трябва да се пренасочат към по-полезни и мирни нужди. Няма нужда да се тревожите за ситуацията със заетостта в бъдеще, тъй като хората няма да пострадат като последица от промените, защото просперитета ще се погрижи за нуждите им.

Ще бъдете извадени от бедността и недостига и ще станете част от общество, което ще споделя изобилие за нуждите на всички. Просто вървете по течението и знайте, че вашата неудовлетвореност и разочарование ще избледнеят на заден план. Вие много напреднахте по пътя към пълно Издигане, така че е напълно сигурно, че това ще е най-голямото ви преживяване досега. След това може да смятате мисията си на Майката Земя и в дуалността за завършена и да се върнете на родната си планета. Вашият избор ще е това, което ще реши бъдещето ви, а мнозина ще продължат пътуването си с Майката Земя. Почистването на Земята започва сериозно да става и сега ние сме активни в това отношение.

Вие със сигурност ще започнете да виждате повече от нас в небесата си, защото тъй като заплахите срещу нас са премахнати, за нас ще е по-безопасно да се показваме. Ние искаме да не ви оставяме в съмнение относно нашето присъствие и тогава Първия Контакт ще е по-вероятно да се случи. Разбира се това ще се направи с правилния протокол, който зачита лидерите на различите ви нации. Това не е въпрос, който ние искаме да наложим, но нашето силно желание е той да не се отлага твърде дълго. Заедно ние имаме толкова много работа и вече познаваме онези от вас, които са подходящи съюзници, които да участват в промените. По тази причина някои от вас вече посетиха корабите ни няколко пъти, но ние заличаваме спомените, за да избегнем свръхреакция от ваша страна. Когато имате други земни отговорности ние не искаме да се разсейвате и да ги игнорирате. Ще има много време за тези неща в много близко бъдеще.

Споделяме визията ви за бъдещето, където вашата цивилизация ще съществува заедно с нас като Едно. Където вашето разбиране за живота и неговата истинска цел ще доведе до премахване на всички бариери, които са ви държали разделени един от друг. Вече ние виждаме как започвате да виждате себе си в другите, осъзнавайки, че в същността си всички вие имате същото желание за мир и щастие. Може да се радвате на разликите между стиловете ви на живот, а в изкуството виждате истински израз на душевността на личността. Забравете цвят или раса, политика или религия, тъй като с времето нищо от тези неща няма да стои на пътя на голямо обединение. Лекотата на съвременното пътуване и комуникациите вече са ви наближили. За тези от вас, които вярват в истината за прераждането, е много по-лесно да приемат това, което обяснявахме. Знаете, че всеки от вас е имал животи в много различни култури, в много различни държави като част от вашето еволюционно развитие.

Осъзнайте, че дуалността е почти към края си и че вие доброволно поехте опит в нея и това с право може да се разглежда като експеримент. Дуалността никога не е била истинската ви реалност и все пак някои хора толкова много свикнаха с това, че не са склонни да се откажат от нея. Познатото винаги се чувства като удобно, но дуалността в третото измерение обслужи целта си и сега се разпада. Обаче е вярно, че желанията на тези, които искат да останат в подобно съществуване, ще бъдат удовлетворени. Бог ви даде свободна воля и няма да ви я отнеме. Единствено вие ще се откажете от дуалността, тъй като напредвате през по-високите измерения и ставате чисто Същество от Светлина. Тогава ще станете Едно с Всичко Което Е и ще служите на Волята на Бога.

Сега вие сте само един аспект от истинската си същност и е разбираемо, че не схващате каква чудесна мощна душа сте. Вашият потенциал е неограничен, а първата стъпка назад към разпознаването на това идва с Издигането и вашето връщане към пълно съзнание. Мислете мащабно като преминавате през тази година и знайте, че тя ще е доста забележителна и вълнуваща. Вие, както може да кажете ще „ съзреете” и миналото бързо ще избледнее в далечината и повече няма да има никакво притегляне върху вас. Така че продължете и вложете цялата си енергия върху приноса си за довеждане на енергиите до проявление. Бъдете въплътена Любов и простете на всички онези, които влязоха с мрак в живота ви и дайте свободно от любовта си. Това е единственият начин да се освободите от миналото си и да стъпите напълно в Светилната.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и съм прещастлив за вашето намерение да тласкате напред и да не си пилеете енергиите за това, което сега остана в историята. Бъдещето принадлежи на вас, така че уверете се, че това е, което действително желаете.

Благодаря ти, СаЛуСа

Майк Куинси
Превод :Tauno

Website: Tree of the Golden Light


Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!