Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, November 18, 2011

СаЛуСа, November 18, 2011


Когато се фокусирате върху бъдещето, можете ли да почувствате издигащата енергия около вас, ако си осигурите време за себе си да се отпуснете в тихо обкръжение, със сигурност ще успеете. Не е необходимо да носите бремето на света върху раменете си, просто му позволете да си намери своят път към завършването, защото това е белег на времената, в които се намирате. Вие трябва да бъдете достатъчно уверени в съдбата си, за да повярвате, че сте на прага на велики промени, които ще ви поставят на нов път, оставяйки старата парадигма назад. Издигането е вашето бъдеще, трябва ли ви желание за го приемете, много усилия са нужни, за да се гарантира, че всички души са в контакт с истината. Дали тя ще стана част от вашите убеждения чрез замяната на фалшивите учения, е личен избор на всеки.

Време е да поемете отговорност за вашето бъдеще, а да не разчитате на други хора докато не сте сигурни, че те говорят истината. Ето тук влиза в действие вашата интуиция и това ще бъде надеждно, освен ако не позволите на егото си да ви диктува друго. Понякога хората нямат желание да се откажат от техните любими теории и по-скоро биха живели с несигурността като техен спътник. Разбираме колко е трудно да приемете, че сте били подвеждани от онези хора, на които сте гласували доверие. Обаче, когато решите да сте самите себе си, ще откриете, че няма липси на информация и напътствия, които да ви изведат на правилната следа.

Просто поставете, когато търсите целта на живота, началото от факта, че има само Един Бог, в който съществува целият живот. Това така да се каже, ще изчисти терена, що се отнася до различните религии, тъй като нито една като съпоставка с друга не може правилно да твърди, че е единствената, която пази истината. Това ви е било казано, вие имате вечен живот и не сте вашето тяло, а променяте формата си всеки път, когато се инкарнирате. Обаче, вашата душа, която е вашата божията искра, е неразрушима и преминава през еволюционен опит и винаги се стреми към по-висшите измерения и в края на краищата към Източника на Всичко Което Е. Ако можете да приемете, че това са верни твърдения, това ще ви даде база за разширяване и ще станете по-просветени.

Повечето хора са чули за Майсторите, а когато обикалят по Земята, техните учения ще ви дадат възможност да проверите колко сте напреднали във вярванията си. Ще има някои, които ще са в точка, от която нямат лични убеждения и се чувстват неподговени да вземат решения, които биха променили посоката на живота им. Те няма да бъдат принуждавани в нищо различно, но ясно са неподготвени да излязат от третото измерение. Следователно те ще продължат да живеят в същото това измерение, докато изберат да се събудят. По никакъв начин на тях няма да се гледа като на провалили се, тъй като ваш е изборът колко дълго да прекарате във всяко едно измерение. Истината е тази, че веднъж след като станете Същества от Светлина, ще имате силно желание да напреднете в по-висшите измерения.

Във вашата антична история имате много обяснения за боговете, които са дошли на Земята и по-често за „ онези, които дойдоха от небесата”. Една ли има по-подробно наблюдение, а това означава точно това, което е казано. Сега, когато от дълго време сте свикнали с виждането на корабите ни в небесата ви, вие осъзнавате, че това е ясно обяснение за Космически Същества. За Човек от преди няколко хиляди години ние бихме изглеждали като богове, а това обяснява многото, което е останало мистерия за толкова дълго време. Обаче, не всички контакти са били осъществявани с желание да ви се помогне и някои са се възползвали от вашите вярвания, че са били богове. Това е причинило изопачаване на причината ни за контакт с вас, но ние сме радостни да кажем, че с времето мнозинството от вас ни приемат като Същества от Светлина. С идващите висши вибрации това ще се случи на Земята, повече няма да е възможно на личности от по-ниска вибрация да проникват на Земята.

През втората половина на следващата година, Лемурианците, които са ваши древни братя и сестри, ще се присъединят към вас от Вътрешната Земя и заедно с други посетители ще имате много да учите. Много други души са нетърпеливи да се представят, за да бъдат част от финалните етапи на приготовленията ви за Издигане. Ще имате повече от достатъчно помощ за разнообразните проекти, в които ще бъдете призовани да помагате. Естествено не се свършва с Издигането, тъй като то е началото на нова ера на сътрудничество, за да ви издигне до нивото на Галактически Същества. Така че следващите няколко години ще бъдат наистина вълнуващи, а вие също ще сте достигнали етап на съществуване, където промените във физическото ви тяло ще са преодолели условията, които преди са водели до стареене.

Ние сме ви казали толкова много за промените за бъдещето, но бързаме да добавим, че не всичко ще се случи в рамките на следващите 12 месеца. Обаче, скоростта, с която това ще стане, ще ви поддържа доста заети. Нивата ви на съзнание ще са се повишили чрез 11.11.11 и ще продължават да се повишават още в бъдеще. В този аспект вие ще станете все-знаещи и ще сте си спечелили правото да бъдете наричани Майстори. Помнете, че някога преди сте били в онези по-висши нива на съзнание и сте изгубили много от него, тъй като сте се спуснали надолу в дуалността.

Скъпи мои, ние от Галактическата Федерация сме събрани за финалните дни на последните заговорници, които могат да оказват само символична съпротива сега, когато тяхната власт е сериозно отслабена. Ние винаги сме били способни да прекосяваме небесата ви доста безопасно, а случаите, когато научавате за разбити кораби, неизменно са нарушители като Сивите и техните Рептилни приятели. Скоро ние ще се чувстваме по-свободни да сме по-открити в пътувания около Земята и възнамеряваме повече от вас да видят нашите кораби. Вие навлизате в период на усилена дейност и на Земята, и извън нея, Божествената дата за Разкриване бързо наближава, а необходимите подготовки за обявяването му, които ще го предшестват, са изготвени.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ми харесва идеята да видя вашата наслада и вълнение, когато първите от вас бъдат поканени на корабите ни. Ние можем да ви кажем всичко, което сме искали за себе си и за нашите кораби, но нищо не може да се сравни с впечатленията от първа ръка, с които ще бъдете оставени. Срещата с нас също ще разсее всички останали съмнения, които може да сте имали за нас. Когато говорим за изпращане на нашата любов, това е нещо, което ясно ще почувствате, когато сте в наше присъствие.

Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси


Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno - Website: Elven InspiredShare |СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.