Home > Български > Mike Quinsey - SaLuSa, November 20, 2009

SaLuSa, November 20, 2009

Каквито и действия да бъдат предприемани, за да ви държат в подчинение, няма да бъдат от полза, защото цяло кресчендо от настояващи гласове търсят истината и правдата. Вярата ви в онези, които сте избрали да гарантират за вас и да подкрепят закона, е стигнала до най-ниската си точка за всички времена. Сега сте по-мъдри и не можете да бъдете излъгани от дяволските планове, които винаги са целели да ви поробят. Готови сте да оспорвате онова, което ви е давано като причина за потъпкване на правата ви и все още получавате малко отговори от хората на власт. Така наречената „епидемия свинки грип” е пресен пример за това как управляващите би трябвало да ви защитават, но вместо това те бягат от отговорност. Има обаче смели души, които ще кажат „натрийте им носовете” и ще последват съзнанието си, което ги кара да заемат страната на справедливостта. Бъдете сигурни, че знаем за тези Тъмни сили и следим техния напредък като ви осигуряваме защита, доколкото ни е позволено. Ще разпознаете такива души според посвещаването на техните каузи и вашата подкрепа ще им помогне да засилят непоколебимостта си, за да успеят. Генералното осъзнаване, че вие, хората, не сте загубили свободата на словото си, ще помогне за разпространяването на истината за случващото се във ваше име. Колективното ви съзнание става такова, че причинява на Тъмните сили много грижи, защото виждат, че опитите им да ускорят плановете си са възпрепятствани.

Отсега нататък ще виждате как хора, които не са се замисляли много за случващото се около тях, ще претърпят промяна в съзнанието и ще станат по-осъзнати за външните събития. Това до голяма степен е резултат от новите по-високи енергии, които продължават да се излъчват към Земята. Те са фини, но много мощни, тъй като издигат Човечеството със не прекалено трудно поносима скорост. Това ще продължи и ще отведе всички ви до пътя на Издигането, когато ще се достигнат нива, позволяващи това да се случи. За някои от вас новите енергии са трудни за приемане, защото те теглят силно сърцата им, търсещи отговор, който не са готови да получат. Има надежда обаче мнозина да се пробудят за тях и да се присъединят към онези, предрешени да се издигнат.

Не се съмняваме, че ще преодолеете ограниченията и препятствията пред вас по пътя ви. Истината, когато се отстоява, е мощна енергия, която не може да бъде засегната от тъмни енергии, освен ако не започнете да се съмнявате и не им позволите да се промъкнат. Независимо какво е запратено по вас, стойте в пътя си, докато не намерите по-добра причина да поемете в друга посока. Никой не знае точно какво ви предстои по пътя, който сте си избрали, нито са упълномощени да ви осъждат. Всяко преживяване е избрано с определена причина, която е за ваш собствен урок и то засяга само онези, които са преки участници. Обичайте се едни други, независимо какво виждате външно, като по този начин ще помогнете за по-нататъшното издигане на енергиите на Земята.

Онези от вас, които сте открили, че вътрешната ви душа е надмогнала егото ви, не че егото ви е различно от вас самите, а вашето програмирано аз е било изградено от вашите външни преживявания. Балансът настъпва, когато и двете действат, изхождайки от вашия Висш Аз, и стават Едно. Тогава несъмнено ще работите на Светлинно ниво, което разпознава Светлината във всички други души. Не е лесно да се постигне Безусловната Любов, докато сте на Земята, но въпреки това трябва да бъде поставена като цел. Тя ще дойде, когато осъзнаете, че сте Едно и че няма разделение между вас, освен онова, което вие сте си изградили. Вашата еволюция е на път към прекрасно извисяване в по-висшите нива на съзнание. Приемете я като живеете според най-възвишените идеали, които имате и ги отстоявайте при всякакви обстоятелства. Ако сгрешите, не се притеснявайте, защото всяко преживяване на душата има своите провали и успехи. Не се очаква от вас да станете перфектни за една нощ, но наистина се опитайте да живеете според най-възвишената представа, която имате за себе си.

Както често ви напомняме и ще споменем пак, не сте сами по пътя, затова ако нещата се затлачат, потърсете Водачите и Наставниците си или някой, който вярвате, че е с вас. Бихте били изненадани, ако узнаехте колко много е направено за вас. Понякога отдавате събитията на късмета или на случайността, а това често е резултат от „намесата” на онези, които пътуват с вас. Заслушайте се във Висшия ви Аз и в тихите моменти можете и да доловите отговорите на различните/всички проблеми, които ви притесняват. Тези периоди на абсолютно спокойствие и мир са съществено важни за вашето благосъстояние и би трябвало да отделяте време за това, ако е възможно. Стресът на съвременния начин на живот е нездравословен и разбира се с времето ще престане, защото в крайна сметка ще бъдете освободени от напрежението да се налага да работите, за да осигурите съществуването си. Ще дойде време, когато работата ви ще бъде приятно занимание и по ваш собствен избор.

Очаква ви толкова много, което ще ви издигне над старите начини, поробвали ви и преднамерено направили ви подчинени на власт имащите, които са контролирали света ви. Тяхното време вече свърши, но те още отказват да изоставят амбициите си за тотален контрол над световното население. Ставате по-мъдри относно онова, което се случва и въпросите ви са, както казвате „крещят за внимание” и стават плашещи. Всички велики империи, изградени и поддържани със сила, в крайна сметка се сриват, както показва историята ви. Няма къде да отидат, макар плановете им да са да напуснат планетата и да избягат от последиците от техните действия, можете да бъдете сигурни, че няма как да избягат от справедливостта, а това се отнася за всеки.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и за мен е чест да бъда говорител от името на Галактическата Федерация. Вие сте считани за най-авантюристичните и заслужаващи похвала души, на които помагаме. Онова, което сте предприели не само за себе си, е голямо изпитание и преживяване да преминете през двойствеността и да се завърнете в Светлината. Толкова много са го постигнали и сега времето зове, тъй като този цикъл отива към своя край. Периодът на изчистване, който е започнал, е променлив, затова трябва неотклонно да насочите поглед към края. Издигането е абсолютно сигурно и доказателства за неговото проявяване идват с всеиздигащите се нива на съзнание и ускоряването на времето. Толкова много от вас са заели позицията на Светлината и с положителната нагласа са част от великото движение, донасящо физически промени на Земята. Според това каква е вашата визия за бъдещето, това ще позволи нейното проявление сега и ще имате много доказателства за такива промени. Обичаме ви такива, каквито сте и изливаме над вас благословенията си.

Благодаря ти, СаЛуСа!
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.