Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, December 21, 2011

СаЛуСа, December 21, 2011


Вашата нормална продължителност на живота е много кратка в сравнение със Същества като нас, които са в по-високите измерения. Независимо от това вие вмествате толкова много в него и буквално всеки ден носи нови предизвикателства, които всички заедно допринасят за опитите, които ускоряват вашата духовна еволюция. Няма друго място точно като Земята, което постоянно предлага такова множество опити, а те могат да бъдат изключително изпитателни и да призоват изключителни сили на издръжливост. Хората на Земята ни удивяват със своята решимост да успеят чрез преодоляване на всяко предизвикателство, което се представя. Вие действително сте победителите в битката между Светлината и Тъмнината за душите на Земята. Без значение колко време ви беше необходимо, вие винаги сте възнамерявали да преодолеете тъмните сили, а след всичко това беше постановено, че този цикъл ще доведе до твърд резултат във ваша полза.

Всичко, което остава преди да се възползвате от наградата за вашата победа, е да се премахнат онези, които все още биха разваляли празненствата, ако можеха, но няма да бъде позволено да го направят. Ето защо вие не трябва да изпитвате страх при изучаването на опитите, които са били правени, да се започне Трета Световна Война. Ние от Галактическата Федерация имаме пълна власт да спрем всеки подобен опит, а нашите съюзници са инструктирани да се намесят от наше име. Редица събития все още с на път към завършване през месеца и ще ви дадат възможността да видите началото на края на индивидите от властта, които са Илюминатите. За тях няма спасение, а ние ги държим под око през цялото време и няма скривалище, за което ние не знаем. Така че виждате, Скъпи мои, няма нужда да пилеете енергията си, притеснявайки се от тяхното присъствие и от това, което ще направят. Дойде денят, когато тяхната власт и незаконно придобитите им печалби, получени за ваша сметка, ще бъдат разформировани.

Създателят даде на всички вас свободната воля да определите опитите си, а през много животи малко неща останаха неопитани. Сега вие сте много по-мъдри за това и повечето от вас са се задържали във вашата Светлина и никога не сте я оставили напълно да намалее. Сега стоите гордо с вашата Светлина, светеща като фар, който осветява живота на други хора. Пробуждането продължава напред с пълна скорост и много души започват да разбират целта на живота. Това е осъзнаването, че вие сте повече от вашето тяло и че животът е вечен и че сте в енергията, която е Бог. Това също води до приемане на факта, че Всички вие сте Едно и можете да видите, че всички души са взаимно свързани и изграждат цялото. Това ви учи, че осъждането е несправедливо и неразумно, защото вие не знаете обстоятелствата, които са довели душата да поеме определен път в живота. Всъщност, повечето от вас не знаят собственото си минало, освен може би с ретроспекция към предишен живот.

Животът е мистерия, докато достигнете по-високо измерение и придобиете по-голяма степен на съзнание. Някои неща все още са извън вашето разбиране, както сте сега, а ние понякога се затрудняваме в намирането на адекватни или достатъчно думи, за да ви предадем истината. Всичко обаче ще стане ясно скоро, тъй като вие, които ще се издигнете, ще имате това по-високо ниво на съзнанието, от което се нуждаете, за да го постигнете. Това всъщност е време вие да бъдете доведени в по-високите нива, а вашето издигане през следващите няколко години ще бъде смайващо в сравнение със сегашното. Накрая ще се присъедините към нас като равни, а ние ще ви приветстваме с добре дошли отново там, където в действителност принадлежите.

Ние бихме желали да продължите напред с енергиите, които се градят на очакването на една необикновена година на постижения, която ще остане във вашата забележителна история като един поразителен успех. Тази енергия ще определи колко бързо настъпва краят на дуалността, тъй като всички времеви линии са гъвкави. Въпреки това тези, които са водещи по отношение на най-важните въпроси, които преживявате, са добре развити и нищо няма да спре тяхното проявяване. Разкриването все още е най-важното нещо за значителното развитие, което отваря възможности за нас да се срещнем открито с вашите лидери. Те ни познават, тъй като ние сме били във връзка от дълго време, но ние наблюдавахме тяхното право да вземат решения от името на техния народ. Тъй като виждаме тях и това, което те правят, може да се приеме, че не са в най-добрия ви интерес, но ние трябва да позволим избора на свободната воля. Въпреки това, ние също отговаряме и на правните основания на хората, а мирът е много търсен, след дългогодишни непрестанни войни. Ние ви обещаваме, че всеки опит да се започне нова световна война, ще се провали и ще направим всичко по силите си, за да насърчим мирни взаимоотношения.

За нас, вашето третиране в ръцете на лидерите ви, моли за обяснение, защо толкова много енергия и ресурси се пилеят за непродуктивни дейности. Използвайки ги по правилния начин, вие лесно бихте живели сравнително луксозно, тъй като щеше да има повече от достатъчно. Всъщност вие ще преживеете истинността на това твърдение, тъй като ние ще преразпределим богатствата и ще гарантираме, че вашите ресурси са правилно използвани. Заедно с новите технологии, които ви бяха отказвани в продължение на много години, ще намерите живота за толкова задоволителен. Дори и тогава по никакъв начин не бихте достигнали крайното ниво, където животът става блажен, радостен и пълно щастие. Ще е нужно време, за да се достигне това, тъй като определено не всичко може да дойде изведнъж. Тъй като растете към великите Космически Същества, които е планирано да бъдете, нивата на издигането ще дойдат до вас.

Така че, приятели мои, дайте най-доброто от себе си да не бъдете разсейвани от проблемите, произтичащи от прочистването, което вече започна, или от последното издихание на онези, които са част от Илюминатите и се борят до самия край. Винаги помнете, че вашият успех е гарантира и всички вие, които искате да се издигнете, ще го направите. Също така не се притеснявайте, ако събитията не се окажат такива, каквито вярвате, че трябва да са, тъй като най-важният въпрос е Издигането. Ние ви напомняме, че то е уникално и най-малкото ще бъде съвършен опит.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и отблизо следя събитията, които се случват на Земята. Ние в действителност наблюдаваме вашите телевизионни програми, но нашият интерес действително се фокусира върху вашите световни новинарски служби. Ние разбираме игрите, които са играни и държавничеството, което върви с тях, но също знаем истинската цел зад тях. Ние не сме заблудени, ето защо преговорите с нас ще са позитивни и ще излязат с писмото, тъй като ние вземаме присърце вашите интереси. Нека получите всичко, което бихте желали за другите.

Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси


Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno - Website: Elven InspiredShare |СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.