Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, May 28, 2010

SaLuSa, May 28, 2010

Както истината набира все повече сила, така и онези, които я отхвърлят, работят срещу нея и разпространяват дезинформация. Затова ви молим да бъдете разсъдливи по отношение на това, което приемате и да намерите източници, които са верни и надеждни. Както винаги, вашата интуиция трябва да ви бъде водач и ако е необходимо, винаги можете да оставите нещо настрана, докато дойде време, когато да можете да вземете твърдо решение за него. С течение на времето ще видите, че ставате опитни в забелязването на съмнителни съобщения или статии. Ако пръстенът на истината (впечатлението, че нещо е вярно) не е налице при вас, тогава очевидно не трябва да приемате информацията. Но както бихме искали да посочим, вие имате нужда също така от отворено съзнание, така че разбирането ви за истината да може да бъде разширено, когато е възможно. Процесът е в ход и ще продължи напред с много бързи темпове, веднъж след като сме в състояние да излезем открито пред вас. Ще бъде направено всичко възможно за представянето на истината по един деликатен начин, без никакво осъждане на онези, които са позволили да бъдат подведени. Истината винаги ще носи енергията на Светлината и ще помете онези фалшиви учения и умишлени лъжи, които са хвърлили сянка върху свещените книги и древните учения.

Истината започва с единствения всемогъщ Бог на вашата Вселена. Много смъртни може да бъдат виждани като богове и да бъдат определяни като такива, но в действителност има само Един Върховен Бог. Може да са били използвани различни имена и някои души са заслужили да бъдат считани за Светци, но все пак има само Една Истина и Един Бог. Това е добра точка за начало на обединяването на хората и слагане край на твърденията, че Богът на едни хора е по-добър от този на други. Следващата стъпка е да се премахнат ученията, които не произлизат от Бог или неговите верни служители. Божиите закони са съвсем ясни и базиращи се на Безусловната Любов и всичко по-малко от това не е според Божието слово. Новите закони ще съпровождат Човека, докато той се издига и благодарение на по-високите му нива на съзнание, ще му дадат дори по-голяма свобода от преди. Животът в Галактиката е толкова разнообразен и на различни етапи на еволюцията, че Човекът ще трябва да знае как да се държи.

Животът на Земята несъмнено не е скучен, но вие никога не сте напълно свободни да правите каквото желаете. Истинската свобода е, когато Галактиката е ваша за пътуване и това ще се случи след известно време. С помощта на нашите напреднали форми на транспорт дистанцията не е проблем и ние можем да правим чести пътувания до далечни звезди, когато поискаме. Помага също и това, че няма проблеми, що се отнася лично до нас, тъй като ние сме в перфектно здраве и не остаряваме като вас. Освен това нашите Космически Кораби са напълно самоподдържащи се и осигуряват всичките ни нужди. Всъщност ние бихме могли да оцелеем лесно в тях в продължение на няколко стотин години, според вашето разбиране за времето. Времето не е постоянно и първоначално ще намерите междузвездното пътуване за странно, но вие сега започвате да схващате идеята, че миналото, настоящето и бъдещето са в Сега. Вашето време на Земята изтича и в бъдеще ще оползотворите добре всичките си опити. Вие сте изследвали дълбините и сега ще се издигнете впечатляващо с квантов скок към по-високите царства. Бъдещето ви няма да прилича на дуалността, а вместо това ще ви даде много щастие и възможности да споделите своята придобита мъдрост с другите. Не забравяйте, че ще станете Майсторите, които сте в действителност и ще бъдете приветствани в други житейски потоци. Животът е богат и съществува навсякъде, проправяйки си път по еволюционната пътека, както направихте вие. Голяма част от това е невидима за очите ви, защото вибрира с различна скорост от вашата. Като издигнати Същества и чрез силата на мисълта ще можете да се настройвате към нея, както правим ние понякога. Ще притежавате много качества, които ще изглеждат доста забележителни, като например това да сте на две места едновременно.

Нещата на Земята вървят към разкриване и е само въпрос на месеци преди да бъде предприета голяма стъпка напред. Естествено винаги има известна несигурност поради броя на хората, замесени в извършването на големите промени. Разбира се всичко е в готовност и ние постоянно нагаждаме плановете си в съответствие с промените на Земята. Нашето появяване ще бъде дисциплинирано и предшествано от подходящи изявления, които наближават. Те са важни за нашето пристигане, тъй като всеки друг начин би могъл да бъде интерпретиран като проява на сила от наша страна. Това не е нашият метод и дори когато бъде достигната крайната дата, когато ние ще поведем, всичко ще бъде направено чрез вашите длъжностни лица. Единствено по рода си е да покажем нашите кораби и себе си неочаквано, но сега е важно да получим съгласието ви за открито кацане и официален контакт с вашите лидери.

Каквото и да се случи на Земята, никога не губете от поглед причината, поради която сте в края на дните. Издигането е най-важният аспект на бъдещия ви опит. Това, което се случва днес, е удължаване на хаоса от тъмните сили; те са изгубили пътя си и се опитват да си купят време като пречат на идването ни. Тази тактика няма да проработи и колкото по-дълго продължава, толкова повече рикошира това върху тях, създавайки разногласия в собствените им редици. Те са изнемощели и се борят, за да задържат главите си над водата, но това ще бъде безполезно, тъй като капитулирането им е гарантирано. Както може да кажете, това е мръсна работа, но е неизбежно, когато имаме работа с онези, които нямат съвест по отношение на действията си. Те също така са лишени от състрадание към онези, чиито живот са унищожили, но един ден ще бъдат призовани да отговарят за всичките си злодеяния.

Продължавайте по най-добрия начин, по който можете, знаейки, че страданието ви няма да продължи дълго и скоро ще видите новата посока, към която се насочва Човечеството. Вече са поставени основите за една бърза промяна, що се отнася до финансовите ви системи. Нашите съюзници в много страни се споразумяха относно план за валута с метално покритие и край на книжните пари, които ви доведоха до банкрут. Това са най-важните промени, необходими за създаването на една справедлива система, която ще защити вашите доходи и собственост от противоконституционни закони. Промените ще засегнат целия свят и това е истинското намерение, така че да бъдете освободени от несправедливите системи, които включват вашите данъчни закони. Най-после има проблясък на хоризонта, тъй като Светлината прониква във всеки ъгъл на света.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и нося поздрави за всички вас от Галактическата Федерация, и ви благодаря за вярата в нас и висшите сили на Светлината. Вие сте велики души, на които ние се възхищаваме много и ви изпращаме любовта си за вашето извисяване.

Благодаря, СаЛуСа.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Translation: Camelia


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.