Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, October 28, 2011

СаЛуСа, October 28, 2011


Както обичате да казвате „ Положението е напечено”, а знаците са тук, за да ги видят всички. Старата парадигма се разрушава пред самите ви очи, а онези, които все още се опитват да я поддържат, се страхуват от последиците. Силата на хората се вижда по целия свят и постоянно става все по-силна. Това не е само преходна фаза, но такава, основана на намерението да донесе промените и да премахне онова, което вече не ви служи. Това работи, защото е носено напред от огромната Светлина, привличана от Земята. Вашето време настъпи, Скъпи мои, когато визиите ви за новото се проявяват бързо и вече съществуват в по-високите измерения. Остава само нивата на Светлината да се повишат още малко и нищо не може да забави или спре промените. С очаквания изблик на енергия с идването на 11.11.11 определено ще настъпи издигане и остава да бъде видяно колко далеч достига то.

Това, което се случва по вашия свят, предизвиква объркване, защото заплашва сериозно да разстрои живота на хората. И все пак онези от вас, които знаят, че това е необходимо, за да се избърше старото, са способни да бъдат балансираща енергия, за да предотвратят пълен хаос. От вас има нужда повече от всякога и действително много от вас дойдоха на Земята само с тази цел. Всички Служители на Светлината имат да изпълнят своя собствена роля и към сегашния момент би трябвало да са наясно каква е тя. Някои просто са тук, за да са маяци Светлина, докато други са лечители или активни за каузи, които разпространяват Светлината. Ако все още не сте открили своето призвание, разпространявайте любов и радост където и да отидете и помагайте на хората да се издигнат. Освен това бъдете сигурни, че веднъж след като планът за бъдещето ви е представен, ще изникнат много възможности да служите.

Времето продължава да се ускорява и за много от вас е невероятно, че вие вече наближавате края на тази година. Това, разбира се, е добре дошло, тъй като следващите два месеца ще бъдат доста изключителни. Нещо, което все още не би било усетено, е, че поради по-високите вибрации процесът на стареенето се забавя. Най-накрая той ще спре и веднъж след като придобиете кристални клетки, целият процес може да бъде върнат чрез силата на мисълта. Новите клетки ще имат по-висока степен на съзнание от преди и ще реагират на мисълта по-бързо. Вече в Астралните ви нива, в които душите отиват след смъртта, те имат достатъчно сила да ви се покажат, тъй като искат да бъдат видени. Това определено е полезно, когато новопристигнали души се срещат с другите, които са преминали там преди тях много, много години. В това отношение, когато се издигнете вие действително не отивате да преживеете нещо напълно ново за вас.

Много неща, с които сте свикнали сега, повече няма да се прилагат, когато се издигнете, а вероятно най-значителното ще бъде това, което засяга храната. Никога вече големи участъци земя няма да са използвани за земеделие, а на един етап хранителните репликатори ще бъдат използвани, докато вие можете да „мислите” какво изисквате да бъдат. Няма да има необходимост да насилвате или издевателствате върху Земята за производство на храни или добив на горива. Тя ще бъде възстановена в оригиналното си девствено състояние, а вие ще станете Пазителите на Земята. Нито пък тя ще бъде бунище за целия ви боклук, тъй като всичко, което не се използва, ще бъде обработвано или променяно, за да обслужва други нужди. Няма да се чува за замърсяване, понеже никои процеси няма да предизвикват замърсяване.

Малко по малко научавате за новата Земя и как тя ще промени живота ви. Ще осъзнаете, че старите ви начини бяха доста груби и не са подпомогнати от стремежа за печалба. В бъдещето всички ще имат това, от което се нуждаят, а парите няма да се включат в него. Всички вие ще работите един с друг за доброто на всички и никоя душа няма да носи по-ниските вибрации, понеже те не могат да съществуват в по-висшите царства. Така че манталитета и желанието за печалба чрез отнемане от другите няма да съществуват в онези нива на съзнанието. Във вашата индустриална и механизирана епоха шумът определено е истински проблем, водещ до заболяване чрез стреса. Това отново няма да е проблем в по-високото измерение, тъй като производството, където е необходимо, ще включва напълно различни методи, които са безшумни. Много неща ще бъдат създавани с мисълта и понякога ще включват групи хора, чиято комбинирана сила ще бъде още по-велика.

Всичко, за което сте призовани да работите сега, ще бъде толкова ценно, когато отразявате чудесата, които ви очакват в бъдещето. Ние се обръщаме основно към онези от вас, които са се посветили на Издигането, но както споменахме преди, не всеки с високи вибрации иска да се издигне. Някои от вас ще бъдат разпознати от вашето Космическо семейство и ще открият, че са планирали да се върнете с тях във вашата родна планета след като е завършено вашето Земно пътуване. Много различни цивилизации очакват да се възползват от вашите опити, такива са великолепните постижения, които направихте. Вероятно сега ще разберете защо сте толкова важни за тях, тъй като не всяка душа би навлязла в дуалността или непременно иска да го направи. Вие наистина сте изключително специални души с толкова много, което можете да предложите на другите.

Тъй като цикълът се затваря, помнете, че вие всички сте играли животи от двете страни на дуалността, а те се разглеждат като необходими опити, за да ви позволят да балансирате двете енергии. Сега може да сте успели, но не позволявайте на достиженията си да замъглят ума ви против тъмните сили. Имайте състрадание, и помнете, че те все пак са искри от Светлината и Любовта и могат напълно да се обърнат пак към Светлината. Всъщност поради това, че те са скочили по-ниско от много други души, с времето ще направят велики Светлинни кариери. Вие не можете да знаете кармата им, така че направете им отстъпки за ролите им в настоящия период от историята ви.

Доколкото не сте наказани за „греховете” си, вие поемате репарации, така че напълно да разберете ефекта от тях върху други души. Това може да бъде много дълбоко и сърцераздирателно, но е единственият начин да си научите уроците. Вие всички до определена степен сте имали такива преживявания, така че сега можете да разберете защо е важно да не осъждате, що се отнася до други души. Направете всичко възможно, за да прощавате, ако сте били лично наранени и моля, не приютявайте енергиите на омраза, защото те ще изядат тялото ви и ще ви причинят болести. Те също ще ви задържат от прогрес, тъй като не можете да ги вземете с вас в по-високите измерения.

Аз съм СаЛуСа от Сириус, а това е достатъчен урок за един ден, така че фокусирайте се върху своята Любов и Светлина и всичко ще е наред.

Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси


Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno - Website: Elven InspiredShare |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.