Home > > Montague Keen - January 27, 2013

January 27, 2013

От момента на вашето просветление вие все повече осъзнавате илюзията, която е създадена за да ви държи в робство. Вие виждате светлина, а със светлината идва любовта и тази любов ви свързва с Бог (с всичко, което е). Вие се връщате при вселената. Обединете се с тази енергия на любовта, тъй като там където има любов не може да има страх и болести. Изучете я още веднъж и гледайте на всичко с любов, даже и на тези хора, които са ви внушавали страх. Вашата любов ще разсее властта им над вас. Обичайте себе си – това е много важно. Тъй като, ако вие не можете да обичате себе си, няма да можете да обичате когото и да е друг или каквото и да е или друго.

За да се промени обществото, отначало трябва да промените себе си. Ако искате да промените нещо не трябва да стоите със скръстени ръце и да се оставите да зависите от политиците. В края на краищата те създават хаоса около всички вас. Вие сте архитектите на тази велика промяна. Създайте във вашето съзнание такъв свят, какъвто бихте искали да го видите, свят в който хората се обичат един друг, в който няма страх и насилие, а цари само мир. Вие можете да го направите. Във вас има всичко което е необходимо за да се случи това. Вие трябва да го направите заедно с останалите. Върнете на себе си своята сила.

Там, където има страх създавайте радост и страха ще изчезне. Убедете се, че мислите и действията ви имат чисти намерения и тогава няма да има място за никакви страдания и агресия. Сега вие се събуждате от кошмара, в който живяхте в продължение на много столетия. Вие можете да излекувате света. Отстранете всички препятствия създадени от религиите, правителствата, расите и т.н. – тогава ще станете свободни. Тези прегради бяха създадени специално затова, за да могат да ви държат под контрол. Вашият свят трябва да се промени, затова трябва да разрушите тези стени. Вашата мантра трябва да звучи така: АЗ ИСКАМ МИР, А НЕ ВОЙНА. АЗ ИСКАМ ЛЮБОВ. Вие сте отделени от любовта, но любовта и досега е всичко, което съществува. Признайте, че трябва да обичате и след това да наблюдавате, как вашият свят се променя към по-добро. Трябва да се обичате един друг. Вибрациите на любовта трябва да са постоянно във вашето сърце и във вашата душа. Помнете, че за да получите своята любов, вие трябва първо сами да я ОТДАДЕТЕ. Там, където има любов, там няма война, няма насилия или болести. Любовта е блажена. Всички прегради са само илюзия. Липсата на любов води до всичко, което е неправилно във вашия свят. Любовта е енергия, прекрасна енергия. Ако във вашият живот имате любов, значи имате всичко. Мислете със сърцето си и живейте със сърцето си. Умът може да се контролира, той е матрица. Като заобичате тези от които се страхувате, вие ги неутрализирате. Силата на любовта - реално е огромна сила.

Светлината на истината осветява всичко това, което е скривано от вас в тъмнина. Независимо от това, че някой същества използват властта за да ви държат в неведение, все пак те претърпяха поражение. Всеки път, когато душата разпознава истината, тук в света на духа ние се радваме. Ние сме с вас на всяка крачка от вашия път. Ние ви молим да вървите напред и да разпространявате казаното. Споделете знанията си с всеки който срещнете, за да откриете за истината умовете на още много хора, защото това е много важно. На вас не ви трябва оръжие за да завоювате света, това което ви трябва е само любов и истина. Сега вие живеете във времената на най-големи промени, за които някой някога е знаел на вашата планета. Вие сте решили да сте тези, които да отстранят мрака и да върнат светлината. Наслаждавайте се на това пътешествие, защото то е най-завладяващото от всички ваши животи.

Аз моля всички, което имат връзка с духа да осигурят защита на онези, които са в първите редове на този преход. Всеки трябва да вземе участие. Изпращайки любов и светлина, вие също играете своята роля. Това е най-голямата роля във вашият живот и страшно много зависи от нея.

Корупцията, която с такъв успех беше скривана от поколенията сега стана толкова открита, очевидна и проявена във всичките й видове на разрушение. Те повече не могат да контролират разобличаването й. Всички нарушения трябва да бъдат разкрити и отстранени. В света, в който цари любов и покой, няма място за корупция. Нито една страна няма да бъде нападната. Нито един народ никога повече няма да живее в страх от война. Просвещавайки се със знания, вие правите възможно всичко това да се случи.

Скъпата ми жена получава много съобщения с любов от всички хора на вашата планета. Всички те са много ценни и служат да свържат в любов толкова много страни. Тази енергия на любовта ни помага - на мен и на Вероника, да продължаваме да работим заедно. Ние се радваме, че толкова много от вас се задълбочават в историята на древните времена, времената преди светлината да бъде погълната от силите на тъмнината, за да установят истината. Настана време да узнаете кои сте вие в действителност, да узнаете вашата история.

Вие няма да питате, защо ирландската ДНК се среща в хората от толкова много страни, когато узнаете реалната история на ирландците, не тази корумпираната в която се съобщава, че те са били неграмотни, невежи и недодялани. В действителност те са били учители на целият свят преди 2000 години и са принадлежели към АРИЙСКАТА РАСА. Доказателствата за това не могат да бъдат скривани повече и ще станат достояние за всички. Невъзможно е истината винаги да бъде скривана. Бъдете заедно в любов и съгласие, и правете промените. Вие имате сили да го направите. Любовта ми никога няма да ви напусне. Аз ще ви покажа, че съм с вас през всичките времена.

Обичащ Ви, Монти.

Преводач: Георги

Уебсайт: Монтаги Кийн Фондация

Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!
< previous message | next message >