Home > > Покана за Галактическата Федерация

Покана за Галактическата Федерация

Покана за Галактическата Федерация


Скъпи приятели,

Започваме акция, която може да бъде изпълнена със скоростта на Светлината.

Ние знаем, че нашия свят е управляван от корумпирани хора, всички, от които, работят, за да ни придържат под техен контрол.

Знаем също, че светът ни е бил посещаван не веднъж от доброжелателни извънземни цивилизации, много от които са хуманоиди, които работят за огромна организация, наречена Галактическата Федерация на Светлината.

Защо не ни помогнат и не ни освободят от корумпирания режим, от който толкова много хора страдаха и гладуваха до смърт?

Е, от това което разбираме ние, че е от части поради кармични причини, но главната причина е вселенският закон, наречен ‘Закона на Не-намесата''.Той гласи, че по-висша цивилизация не може просто да се намеси в работите на по-ниска от нея, защото така се нарушава естествената еволюция.

Всичко това се променя, когато те бъдат ПОКАНЕНИ да слязат долу, при нас. Тогава вече не става дума за намеса, а за приемането на покана.

И така, днес, всички ние официални ги каним да дойдат при нас. Не от името на нашите корумпирани правителства, който знаят за съществуването на извънземни видове, но го крият, а покана от името на нас самите, като независими човешки същества.

Всеки, който е буден и е издигнат духовно, знае, че когато изпратиш мисъл, тя винаги достига своята цел. Това е принципната работа на телепатията например или на молитвите. Ние всички имаме тези възможности и днес ще ги използваме.

Това, което трябва да направим, е само и единствено с изпратим мисли, които трябва да са приблизително структурирани по следния начин:

„Уважаеми членове на Галактическата Федерация, и всички по-висши същества, които бихте искали да ни помогнете, но не можете да направите това поради определени вселенски закони. Моля, помогнете ни. Ние ви КАНИМ да го направите. От мое име като суверенно човешко същество, живеещо на планетата Земя, аз ви моля да дойдете и да ни помогнете. Ние знаем, че вие сте ни наблюдавали и посещавали от векове. Ние знаем, че имате технология, която може да разреши най-големите ни проблеми, като глада, замърсяването и войните, почти с премигването на окото. Но вие се чувствахте ограничени да ни помогнете открито, поради вселенски закони и нашите”официални” представители, нашите корумпирани правителства, които не си сътрудничеха с вас всеки път, когато вие предлагахте помощта си. Днес, ние казваме ДОСТАТЪЧНО. Тези корумпирани правителства НЕ ни представляват. Ние представляваме себе си и ние ви молим да ни помогнете. Имаше достатъчно страдание на тази планета, ние искаме то да спре. Моля ви, елате и ни помогнете. Ние ще ви посрещнем с отворени обятия и любящо сърце.”

Това е всичко, което трябва да направите.

Когато сте готови, разпространете това съобщение, колкото се може-надлъж и на шир. Всеки във вашата среда, който смятате, че е достатъчно буден за това, трябва да бъде поканен. Разпространете това във Facebook mail-ове, навсякъде. Бъдете сигурни, че вашата покана, ще бъде чута от нашите галактически приятели и когато те видят мащаба на това, което се случва, нямат друга възможност, освен да разглеждат това като официална покана от човечеството.

Това е просто въпрос на числово превъзходство. Ако 200 световни правителства им кажат „НЕ, не не”, а зад тях стотици хиляди хора изкрещят „ДА!ДА!ДА!”, кой ще смятат те за представящи Човечеството? Със сигурност това сме ние. Днес ние го правим. ЗАЕДНО! Моля, продължете и добавете гласа си! Заедно ще успеем!


Превод: Radozlav

Share |