Home > > Request for visualization

Request for visualization

Скъпо Семейство от Светлина

Имаше слухове и подозрения, че нашето Галактическо Семейство в действителност не възнамеряват да предложат пътуване на 150 хора от Земята на кораба Нептун утре, 4ти февруари – събота. Някои мислят, че това може би е план на тъмните сили, за да дискредитират Стив Беков и всички нас – Служителите на Светлината, за да ни разочароват и да ни накарат да спрем да работим за Светлината.

Но някак си чувствам, че това е вярно, дори и ако е план на тъмните сили да притеснят Стив Беков всички нас – Служителите на Светлината, но те няма да успеят. Ние имаме план Б.

Вярвам, че случаят беше такъв, нашето галактическо семейство и ние ще се възползваме от тази възможност в добрия смисъл на думата. Тортата е готова, масата е сервирана.

Да премахнем съмненията си и да визуализираме, че това се случва. Помнете, че ние сме тези, които оформят реалността чрез мислите си и нека повече не се съмняваме в това.

Някои от нас потвърдиха в списъка и желаят да пътуват, те са:
Стив Беков – Канада
Луиза Васконселос – Португалия
Майк Куинси – Англия
Блосъм Гуудчайлд – Австралия
Уини Дийкстра – Холандия
Паскал Де Лаат /Пък/- Холандия
Клаудио Алварез Дун – Пуерто Рико
Гилермо Хернандез Наваро – Мексико

Доброто нещо е, че ние знаем, че ТЕ са в списъка, така че АЗ ВИ ПРИКАНВАМ да визуализирате и да знаете със сигурност, че ПАСКАЛ, УИНИ и ГИЛЕРМО НАИСТИНА ЩЕ ПРЕДПРИЕМАТ ПЪТУВАНЕ С КОСМИЧЕСКИ КОРАБ в събота, енергията за материализирането на това е готова.

Нека не се фокусираме върху тези 150 човеци, по–простичко би било да НАКАРАМЕ НЕЩАТА ДА СЕ МАТЕРИАЛИЗИРАТ просто като се фокусираме върху тези 8 от тях, летящи на този кораб и носещи доказателство за това.

Мисля, че сега има чудесна възможност за нас да проявим това. Дори и ако това е било план на тъмните сили за дискредитация, да го използваме и да извлечем полза от него, да го направим.

Семейство от Светлина: Предлагам ви да използваме Енергията на толкова много хора, вярващи, че това е истина и да използваме тази енергия и нашата, за да го накараме да се прояви като РЕАЛНО.

Знам, че нещо добро със сигурност ще дойде, ако помолим за това. Да помолим нашето семейство от Светлина да вземат Гилермо, Уини и Пък с тях тази събота. Сега е точното време, всичко е готово, нека също да помолим и нашите Архангели.

Да осъществим контакт с нашето Семейство от Светлина, от сърце и ДА ГИ ПОМОЛИМ да ГИ вземат на чудесна обиколка.

Помнете, че НИЕ ИМАМЕ ГОЛЯМА СИЛА, ДА Я ИЗПОЛЗВАМЕ СЕГА И тъй като нашият брат Кийс де Грааф от Холандия, ОСНОВАТЕЛ НА ГАЛАКТИК ЧЕНЪЛИНГС ИСКА ДА ОТИДЕ, като нещо специално, тъй като той от години работи върху това, моля, нека да визуализираме, че той отива с ТЯХ. Знам, че нашето галактическо семейство ще получи това. И те ще го вземат с тях.

ТОВА Е МНОГО ВАЖНО
:
Заедно ние можем да Постигнем Велики Неща
Моля ви, повече никакви Съмнения, никакъв Страх
Да мислим така, сякаш сме в Новата Златна Ера , сега
Ние сме Силни
Можем да го направим
С Любов и Светлина
Адриано


(от Desperando.me)
Превод: Tauno
Share |