Home > > Specials - СаЛуСа, November 12, 2013

СаЛуСа – 12 ноември 2013г.

 Чувствате ли интензивните промени в телата си, Скъпи мои? Сега те приключват и когато тялото ви абсорбира и се приспособи към по-висшите честоти, които ви се изпращат в този момент, съзнанието ви ще е свободно да изпита избраната по-висша реалност, без да претоварва тялото ви, защото то трябва да обработи всички опити и да ги сподели с другите. Много от вас вече посетиха и изпитаха по-висшата си реалност в астралните си тела и помнят само някои блажени моменти от нея. Тези посещения бяха също така подготовка за финалния ви момент от процеса на Издигане в по-висшата реалност. Вие ще помните всяка подробност и всяко чувство от опитите си в по-висшата реалност и това ще ви направи още по-силни, отколкото сте сега. Ходът на времето и неговото значение определено ще се променят и вие ще сте напълно наясно относно връзките ви в по-висшата реалност на съществуване. Всяка една способност ще се подобри с това и вие просто ще присъствате в Сега в рамките на две реалности. Тялото ви ще функционира като мощен инструмент на Светлината, който ще получава чисти по-висши честоти и ще ги трансформира в честоти, които всички останали могат да абсорбират лесно. Честотата ще се засилва, докато всички вие, които избирате да се издигнете, сте в състояние да направите това.

С вашата промяна също идва и промяната във вашето общество и в начина, по който Човечеството гледа на планетата, на която живее, както и на другите планети в Слънчевата Система и в Галактиката. Собственото ви знание и знанието, което се споделя чрез вас, помага за „отварянето на очите” и виждането на истината за вашето място във Вселената. Не подценявайте знанието и разбирането си, защото истината за Творението е проста и всички онези, които са пробудени за знанието на сърцата си, са наясно с това. Има много начини, по които тази истина може да бъде изразена, и всеки един от вас има негова или нейна версия на това разбиране, но основният принцип винаги остава един и същ. Ние сме тук, за да изпитваме. Ние сме тук, за да изпитваме всички възможности, които сме привлечени да създадем, защото във всяка Душа има това силно желание винаги да търси повече. Това желание също провокира собственото ви търсене и израстване в Светлината и само чрез присъствието си в мястото, в което сте в момента, вие запалвате искрата в другите за тяхното желание да се променят в трансмутиращия пламък, който ще им даде възможност да изпълнят целта на съществуването си в тази реалност.

Почувствайте отново всичките промени, които се случват, и ги приемете като част от голямото си желание да продължите нататък. Ние ви помагаме да се синхронизирате с по-висшите честоти, тъй като нашите форми са свикнали с тях, и сме много щастливи, че искате да ги получавате постоянно, въпреки че понякога те са изморителни за телата ви. Ние внимателно и любящо наблюдаваме всички онези, които желаят да са свързани с нас и да получават енергиите ни пряко. Ние също така колективно изпращаме енергиите си на всички вас, защото чувстваме, че времето на окончателното ви приемане настъпва много бързо.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и съм много щастлив да споделя моята енергия с всички вас. Това са много блажени моменти и знам, че много от вас искат да споделят собствените си енергии с всички други. Правете това свободно и без никакви притеснения, че те не са достатъчно силни, за да помагат на другите. Вие израснахте в Светлината и нека тя да тече към онези, които се нуждаят от нея, с едничката мисъл, че тя достига всички. Мислите се превръщат във ваш мощен инструмент за достигане и изпълнение на целите ви и желанията ви, които сте си набелязали в този живот. Това е времето на вашия живот и ние желаем вие да осъзнаете колко красив е той.

Канализирано чрез МАДАД
Превод: Tauno
http://salusathroughfaithandhope.blogspot.pt/2013/11/english-salusa-12112013.html
Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!

СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.