Home > > Specials - СаЛуСа, August 20, 2013

СаЛуСа – 20 август 2013г.

Ние сме наясно с чувствата и големите ви очаквания за предстоящото бъдеще. За вас времето дойде да встъпите в силата си и да направите така, че всичко това да се случи. Фокусирайте се върху знанието, че станахте много по-силни с огромната Любов и Светлина, които приехте в съществата си и почувствайте дали сте готови за друг голям скок напред. Задайте си този въпрос, тъй като това може да ви даде повече информация, отколкото очаквате. Направете това, когато имате достатъчно време за тишина и когато не сте изморени и ще знаете върху какво има нужда да поработите, ако отговорът би бил не. Онези от вас, които са готови, ще почувстват такова блаженство да знаят, че са готови, а това ще ги придвижи още по-близо до реалността на постоянния мир на ума и ще знаят, че това е порталът към дългоочакваното ниво на по-високото съзнание с всички тези чудесни мечтани възможности, които се материализират. Винаги вярвайте на вътрешния си аз и приемайте това, което ви казва Висшият ви Аз и ще осъзнаете, че реалността ви се променя, това може да е внезапно осъзнаване или може да се случи на порции от чудесни разкрития, които ще ви покажат кои сте всъщност. Приветствайте това и прегърнете собствените си истини и се присъединете в Единството на всичко и споделете тези блажени чувства където и да отидете.

Помнете, че бяхте избрани за тези опити и колкото повече приемате тази истина, че сте в състояние да извършите всичко, което сте планирали за настоящата инкарнация, толкова по-лесно за вас ще е да постигнете всички нужни цели преди да достигнете крайната цел за този период от живота ви, а тя е завършване на издигането. Този процес е неописуем с думи и когато напълно изплувате в Единството на Всичко, ще се носите с такава лекота, че тя ще ви изненада и ще сте удивени от скоростта, с която всичко ще започне да се движи. Тази изненада няма да е шокираща за вас, тъй като това няма да се случи докато не сте готови за него, защото можете да продължите напред единствено, когато сте напълно сигурни какво искате и му дадете достатъчно енергия. Няма да има объркване относно това как то ще се прояви, защото много от вас вече знаят, че то ще се случи по-най добрия начин за всички, които участват в него. Ако просто оставите Вселената да изпълни желанието ви по възможно най-красивия начин за Всички, една от най-големите ви тревоги ще си отиде и няма да има нужда да се връща отново. Затова се фокусирайте върху това, което искате, и то ще дойде при вас в точния момент с цялата красота, за която мечтаете.

Животът е за радост и щастие и с необходимото ви пречистване, което се извършва и завършва, вие ще навлезете в тази реалност със собственото си лично познание, което сега споделяте и с радост ще го споделите с всички останали, защото това е смисълът на вашите опити, да ги споделяте и да изучите всички възможности, които вашата душа мечтае да изпита. Винаги вярвайте, че сте могъщи Същества от Светлина и чувствайте, че сте свързани с Източника на Всичко Което Е и можете да помолите за помощ, когато е нужно, можете да намерите вдъхновение, можете да получите информация, ако я искате за ваше по-нататъшно развитие и по този начин вие сте в състояние да използвате най-мощната Любов и Светлина, която ви обгражда и прави вътрешния ви глас по-мощен и по-силен отколкото когато и да било преди. Чуйте го и му позволете да бъде ваш фар по пътя ви обратно към дома.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ние обичаме всички вас. Ние подпомагаме връзката ви с Източника и сме толкова радостни, че още повече от вас могат да почувстват това и да се радват на пътуването си, което ви води към истинския ви дом и щастие. Позволете си да изплувате в тези красиви чувства и чисто блаженство ще потече безкрайно във вас и ще ви отвори за още. Всички вие сте благословени.

Канализирано чрез МАДАД

Превод:Tauno
http://salusathroughfaithandhope.blogspot.pt/2013/08/english-salusa-20082013.html

Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!

СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.