Home > > Specials - СаЛуСа, September 20, 2013

СаЛуСа – 20 септември 2013r.

Тези, които работиха върху изчистването си, ще почувстват огромно блаженство в предстоящите дни и ще са в състояние още веднъж да се отпуснат в собственото си пространство на ума, но можем да ви кажем, че това чувство ще е различно от предишното, защото то ще дойде от вашата чиста душевна енергия. С това ще дойде осъзнаването, че вие сте били променени напълно и нищо не е останало в старите начини, вие ще сте в състояние да комуникирате с вашите Водачи и Всички от По-висшите реалности, които са с вас във вашето пътуване много ясно и вашето бързо разбиране на техните съобщения ще ви изненада. Вие повече няма да използвате само думи за изразяване на себе си, а чистите ви намерения и чувства ще ви позволят да прибавите правилната енергия към комуникацията и ще я почувствате по същия начин, когато тя се върне към вас. Някои от вас вече изпитаха този начин на „разговор”, за тях ще стане естествен и най-радостен начин на споделяне на мислите и енергията им и повече няма да имат нужда да намират правилните думи, защото чувството, което ще изпращат, ще казва всичко на другия.

По този начин вие сте в състояние да споделите толкова повече от вашата енергия с другите и те ще се почувстват или блажени във вашата компания, или просто ще искат да се махнат колкото може по-скоро, защото ще чувстват огромен дискомфорт, който се дължи на пряката ви Светлина към тях, която им показва целият този тежък товар, който те все още носят със себе си. Вие ще им помогнете най-накрая да решат дали искат да се придвижат с другите в Светлината и Любовта или искат да останат за повече опити. Това ще е много мощен момент за тях, защото те се са свързани с по-висшата мъдрост и отговорът ще бъде толкова ясен. Помнете, че не бива да притискате никого даже когато това е някой от семейството ви или някой, когото обичате, защото те не биха разбрали това като помощ, изчакайте те да ви повикат и когато са готови, със сигурност ще ви уведомят.

Във всеки момент ние чувстваме как разбирането ви нараства и реакцията ви спрямо него ни носи голяма радост и ние усилваме връзката си с вас, защото знаем, че сте готови да получите повече. Ние само казваме повече и не прибавяме обяснение какво е това, тъй като всеки от вас има различно желание и визия за това какво трябва да е и ние искаме да ви уведомим, че сме в състояние да изпълним най-големите ви очаквания и мечти незабавно, така че фокусирайте се върху тях и направете намеренията си ясни без тревоги, че те може би са твърде добри за вас. Вие работихте много усилено и времето на новите чудесни опити е тук, просто трябва да им позволите да дойдат при вас и да ги приемете като новата ви или по-висша реалност и ние знаем, че вие разбирате значението на това. Почувствайте Свободата, истинската Свобода, която това осъзнаване ви носи.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и Светлината е толкова ярка сега около планетата ви, че свети много на далече и цялата Вселена чувства промените, които настъпват точно сега във вас, в Майката Земя и във вашата Галактика. Вие ще бъдете напълно пробудени в истинския си потенциал на Същество на Светлината във всеки смисъл и начин, за който можете да си помислите, с мъдростта, която носите сега.

Канализирано чрез МАДАД

Превод:Tauno
http://salusathroughfaithandhope.blogspot.pt/2013/09/english-salusa-2092013.htmlElven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!

СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.