Home > > Specials - СаЛуСа, August 27, 2013

СаЛуСа – 27 август 2013г.

 

Любовта може да се почувства и да се види навсякъде около вас, приемете я и и позволете да се движи през вас и да измете последните остатъци от старото, което знаете, че няма власт над вас и вече не може да ви помогне. Ние знаем, че разбирате съобщенията ни, защото те са изпратени заедно с нашата любов и енергия, които са в тях, и те ви помагат в трансформацията ви. Те не са само думи, тъй като думите не могат да изразят напълно смисъла, който желаем да предадем и информацията, която искаме да споделим с вас. Следователно с всяко едно съобщение, което четете, фокусирайте се също и върху енергията, която то носи, и ще сте в състояние да разберете повече и да „четете между редовете”. Възможно е да разберете също и това, което не е изписано с думи, тъй като вашите по-високи вибрации ви позволяват да усетите и почувствате толкова повече неща, отколкото когато и да било преди. Ето как живеем и комуникираме ние един с друг, като чувстваме енергиите, които ни заобикалят, и именно това е нещото, което вие сте готови да практикувате, тъй като доста дълго време вие нямахте нагласата да усещате и чувствате другите и се фокусирахте само върху оцеляването. Сега е почти невъзможно да не почувствате, че ума и тялото ви са се променили толкова много, само онези, които искат да останат в по-ниските вибрации, отричат този факт, но и за тях също ще дойде моментът, когато ще решат да се придвижат напред и отново към дома.

Очакват ви много изненади докато вървите по пътя си и въпреки че мнозина от вас са подготвени за всички изброени промени, вие все пак ще се удивите от толкова повече неща, които се случват и се променят във вашата реалност и във вашия живот. Ние не можем да говорим за тях, тъй като те ще бъдат ваши собствени избори и желания, които вие ще последвате, така че от вас зависи да изберете от безкрайното количество на възможности, които ще се прострат пред вас. След като видите ясно пътя си, ще изникнат много възможности и вие ще изберете да бъдат част от вашия живот онези, към които вие се чувствате най-силно привлечени. Ако не сте сигурни коя е най-добрата за вас, за да я изпитате, винаги ще има някой, който ще ви помогне да решите, но не очаквайте, че ще има някой, който ще ви каже точно какво да правите, защото сега сте будни и също така трябва да поемете пълната отговорност за собствените си опити. Ние сме тук с вас, за да ви насочваме докато сте в състояние напълно да вярвате в себе си за всичко, което избирате или правите и ясно виждаме, че много от вас позволяват на Себе си да ви напътства и тази вяра е изградена вътре и също така започва да се вижда и отвън. С всички промени, които идват до вас, ще е по-лесно за всички, които сега се пробуждат, а вие ще видите плодовете на упоритата си работа в техните усмихнати и любящи изражения.

Точно сега е толкова чудесно време да си на Майката Земя, тя чувства, че толкова много хора отвръщат на любовта и и тя буквално започва да сияе, и ние всички гледаме тази красива промяна с удивление и щастие. Скоро някои от вас ще са в състояние също да видят това, тъй като то ни позволява да дойдем при вас и да се покажем на онези, които са готови, и това ще даде възможност на други също да станат готови. Останете в тези чудесни енергии и чувства, както толкова често казваме, и оставете всичко, което не ви служи. Кажете това на ума си, колкото пъти е необходимо, и скоро ще видите, че то работи, тъй като именно вашите намерения са тези, които говорят на Творческите Сили.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и с голямо удоволствие споделям любовта и енергията си с всички вас и благодаря на всички вас, че отвръщате на любовта ми, чувствам това от всеки от вас, който прави това, и се чувствам благословен да мога да съм в такава връзка с вас. Всички ние от Галактическата Федерация се радваме на присъствието си тук, така близо до вас, и сме готови да ви приветстваме в нашата реалност.

Канализирано чрез МАДАД

Превод:Tauno
http://salusathroughfaithandhope.blogspot.pt/2013/08/english-salusa-27082013.htmlElven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!

СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.