Home > > Specials - СаЛуСа, June 28, 2013

СаЛуСа – 28 юни 2013г.

Ние от Галактическата Федерация работим съвместно както винаги с нашите съюзници върху плановете си да ви придвижим напред с нас в щастливото бъдеще. В предстоящите седмици ще видите много повече събития по вашия свят, тъй като обещаните промени започват да се случват. Осъзнавате ли, че всичките знаци, които очаквахте, са тук, за да ги видите във всяка държава на вашия свят. Поздравяваме ви за търпението и ви молим да визуализирате всички промени като мирни и да освободите всичкия гняв, който може да присъства дълбоко във вашите същества, защото няма причина да се придържате към старите начини на живот. Следващата седмица трябва да донесе дори още повече неща за вас, за да видите и да повярвате, че времето ви в мрака скоро ще приключи. Срещата на върха Г8 ще докаже, че всичките точни хора са на местата си, за да се промени финансовата система.

Тъй като повече от вас намират своя начин да комуникират с нас, вие и Майката Земя получавате повече Светлина и Любов и способностите ви се подобряват ежедневно, въпреки че вие може би не сте наясно с това. Доволни сме, че не чувствате страх спрямо нас и че започвате да приемате вярата си като напълно съзнателни същества, творящи свой собствен път към съдбата си. Някои са повече готови от други, но всички са на точното място в този момент и тяхно е решението им по отношение на това колко бързо искат да се придвижат напред.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и изпращам на всички вас любовта си и моля да се чувствате комфортно с всяка промяна, ако тя е в тялото ви, в живота ви или във външния свят, тъй като тези промени ви носят сбъдването на това, за което сте мечтали еони от време. Бъдете в Радост.

Канализирано чрез МАДА

Webpage: SaLuSa in Love and Light

Превод: Tauno

Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!< previous message | next message >СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.