Home > > Sheldan Nidle - May 27, 2014

Sheldan Nidle - May 27, 2014.

Послание на Галактическата федерация на Светлината и на Духовната Йерархия чрез Шелдън Найдъл


Селамат Джалва – Бъди в непрестанна радост!Голяма поредица от събития се случва на вашето земно кълбо сега.Тези събития отбелязват началото на определени съдбовни моменти носещи свобода,величество,просперитет и ново водачество. Нашето сътрудничество докладва че определени групи, от които се състоят нашите земни тела се движат притискайки тъмната сила и нейните последователи. Включването в тези проекти е от голямо значение за разпространяването сред нациите и прилагането на новото водачество.
Проектите за просперитет също подготвят системите за доставка, които трябва да бъдат основа за обявяване на NESARA да влезе в сила. Тъй като тези събития са готови да излязат на повърхността, ние сме готови да сложим официално край на международна конспирация, която е направила пръскането на "Chemtrails" почти ежедневно събитие. Agarthan връзките също са заети с информирането на тъмни лидерски групи, че техните зли цели ще завършват с масови арести. Това е от жизненоважно значение, че Земята ще бъде спасена от дневна атака на безброй човешки повърхностни компании, които се стремят да се възползват от много нейни ресурси. Тези земни ресурси са наистина източник за много елементи, които помагат да се поддържат многобройни и разнообразни нейните екосистеми. Нашите учени ежедневно следят тези тенденции и правят това, което могат, за да се поддържа ниво на стабилност.
Налице е естествен механизъм, предоставен от Рая, който прави добива на тези ресурси все по-труднен. Това е причина за много минни и строителни бедствия, които се развиват от време на време във вашия свят. Въвеждането на редица технологии може значително да намали възможностите за подобни бедствия. Тъмният заговор настоява за запазване на тези процеси. Това е една от причините, довели до необходимостта от свалянето на тези тъмни хора от властта. В добавка към тези бедствия е огромната алчност и арогантност на тази тъмна олигархия.
Като премахнем този тъмен набор от зла власт, ние също трябва да се движим със собствени трансформации напред. Небето има много подробен времеви график за това, което е на път да се случи. Земята трябва да завърши серия от предварителни промени, преди да можем да започнем нашите масови кацания. Следователно, ние подпомагаме Земята и работим с нея, за да сведе до минимум това, което би могло да се случи. Както вашите геолози и метеоролози предполагат, морското дъно трябва да продължи да се покачва и да настъпят широки промени. Тези промени се подготвят да излязат на повърхността за масивна серия от действия, които трябва да променят континенти и океани и да създадът средствата в атмосферата за новия набор от слоеве на древния простор. Земята беше девствено място само със случайни разрушения. Тези разрухи са били във времена, когато нови екосистеми бяха въведени и нови видове, получени. Тези периоди обикновено са продължавали в продължение на много стотици милиони години. Ти пристигна, когато такава промяна наскоро се е случила.
Тази повърхност имаше повече континенти и по малко океани. Общото салдо е в сила. Вашите предци са осъзнали това и първоначално са използвали силата на съзнанието, за да се приспособят към тази реалност. По-късно, те изследвали вътрешната земя и веднага разбрали че нещата се свеждат до две реалности. Над стотици хиляди години лемурийците милостиво са били в състояние да контролират Земята и нейните многобройни екосистеми. Докато правeли това, лемурийците приветствали нови колонизатори и започнали да изграждат мрежа от земи с любов, благодат и божествена мъдрост. Разкази са разказвани да всяко ново поколение, което от своя страна ги добавя към все по-нарастващата история. Дългите отношения с Гея са запазили уникалната си верига от разнообразни форми на живот. Това спокойствие беше разбито от внезапните действията на Atlantis. Тези действия потопиха Лемурия, отсякоха Агарта от повърхността и направиха Atlantis доминиращ върху царството Гея! Вашият дълга, тъмна епоха е започнала!
Намасте! Ние сме вашите водачи във Възнесението! Ние гледаме нашата реалност и знаем в сърцата ни, че голяма промяна е в ход. Нашите свещени братя са заети да избутват тъмнината от власт. Тези промени трябва да дадът начало на нова епоха. Тази епоха съдържа заключителната част на вашия благословен път към пълно съзнание. Ние сме част от специален екип изпратен сега, за да се подготви всеки един от вас за тази нова реалност. Нашият аспект на този проект е да се подготвите за това, което е казано от нашия божествена енергия и духовни семейства. Ануннаките и техните земни последователи са оставили доказателства, които се превърнаха в основата на религиозни и научни митове, които описват начина, по който сме били оставени с ограничено съзнание и как се използва шока от смъртта, за да можете да бъдете контролирани.
Това са най-големите страхове и травми, които последваха, които позволяват на вашите управници да се отнасят с вас така. След близо 13 хиляди години, сега е по лесно да приемем много от тези разкази. Тези полуистини трябва да се извадят на светло и обяснят по най-истинския и честен начин. Първоначално, вие бяхте напълно съзнателни Същества, които отказаха да разрешат на тъмнината да контролира правилата на древната Атлантида. В бунта си, вие сте били измамени съвместно и изпратени на един процес, който се превърна в забравата на ограничени съзнателно индивиди. По този начин, вашите "ангелски крила" бяха буквално орязани. Бяхте оставени по мъчителен път, изпълнен с ужасяващи пречки . Небето реши да позволи на Ануннаките да ви контролира за определено време. Условията за това са доста внимателно определени.
Точно сега, Ануннаките имат редица митове и легенди оставили зад гърба си и ги дават на своите тъмни слуги. Нашите братя пристигат със свещените благословенията на Небето и на мисията в точното време, за да ви освободим от робството и да се върнете към пълно съзнание. По време на правилния живот, Небето ни даде средствата да преминем тези препятствия и да стигнем до небесното възнесение. В това пълно съзнание, можем да предприемем необходимостта да ръководим, съветваме и преподаваме на всеки един от вас за това, което се случва. Това време е един бърз преход. Това е, когато започнате да осъзнавате, че това, което е сегашната "норма" е просто продължение на начина, по който сте били умело заблудени и контролирани. Това сега е благословено до край и със своя край, идва голяма трансформация и приветлива среща с останалата част от човечеството. Това е време, за свобода, просперитет и ново управление! Вие не сте сами!
Днес, както винаги, ние продължихме нашата мисия за вас и сме готови ви информираме за възхода на една нова епоха. Епоха в която тъмнината няма власт При получаването на вашите духовни и космически уроци, бъдете в радост и да бъдете подготвени да откриете много неща, които могат лесно да ви шокират. Вижте тази голяма светлина. Ние ви оставяме в радост и Духът на Всемогъщия! Знайте, скъпи мои, че безбройните подаръци и безкраен просперитет на Небето са наистина Ваши! Така да бъде! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirian за Be One! И да бъде в Joy!)

превод Gabriela


Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!


< previous message  | next message >