Home > > Besked til menneskeheden - 16. marts 2020

Elizabeth April - Besked til menneskeheden fra Den Galaktiske Føderation af Lyset - 16. marts 2020

Den Galaktiske Føderation:
Jeres planet gennemgår i øjeblikket en "system rensning". Det er nødvendigt på dette tidspunkt, og sker lige nu. Kan du huske, at mange af dine klienter på det seneste har følt det, som om de skulle dø? De indsamlede blot intuitivt informationen, der er blevet dryppet ned i jeres kollektive bevidsthed, om at være forberedt på døden. Du var også præcis i din beskrivelse, at det mere relaterer sig til en energetisk død, som i kollektivt gennemgår i øjeblikket.

Spørgsmål: Er denne virus menneskeskabt? Hvem lavede den? Hvem spredte den blandt befolkningen, og hvad var deres hensigt med at sprede den?

Svar: Den blev skabt af mørke kræfter til at angribe RNA’et i menneskers celler. Dette kompromitterer kommunikationen fra DNA'et til at kunne fremstille de nødvendige proteiner i jeres krop. Det kan så medføre, at visse vitale dele i jeres krop lukker ned. Specielt personer, der har en dårlig forbindelse til sig selv, vil være svagere under dette angreb. Dette tvinger også folk til at gå indad og ikke kun lytte til deres egne systemer, men til at begynde med at lære at kontrollere og styrke kommunikationen inde i disse systemer. Som mennesker er I kraftfulde nok til at booste jeres immunsystem, blot ved at have det til hensigt. Denne virus blev skabt af ​​de mørke kræfter for længe siden og var specifikt beregnet til at blive lanceret på dette tidspunkt her og nu på planeten. Deres hensigt var at affolke jorden såvel som at sprede frygt blandt masserne under denne store opvågning.

Spørgsmål: Hvad med konspirationsteorierne om 5G-teknologi og vacciner?

Svar: 5G rulles ud samtidig med, at denne virus florerer. Det sker helt bevidst for at tildække teknologien, og hvad den gør ved befolkningen. Heldigvis har der været mange spørgsmål, der skubber til 5G-dagsordenen; hovedsageligt fordi vi ikke tillader deres teknologi at fungere korrekt, og vi sender dem ned gennem et kaninhul, så at sige, for at se om de kan finde ud af, hvorfor teknologien ikke fungerer for dem. De forsøger også at gennemføre en dagsorden om, at alle skal vaccineres og at sprøjte det, de spreder ud på jeres himmel, ind i jeres årer. De fleste regeringer vil forsøge at gøre denne vaccine obligatorisk, men vil mislykkes i deres forsøg.

Spørgsmål: Hvad med arrestationerne og fjernelsen af Illuminati-pædofili ringene og af CEO’erne (virksomhedslederne) over hele verden?

Svar: En af grundene til, at vi har tilladt dette at ske, er, for at vi kan have et klart tidspunkt til at handle: Vi har langsomt bygget op til denne kulmination, ved at advare alle ​​disse personer mange gange om, at de ikke længere kan gøre tingene på den måde, de har gjort tidligere. Systemerne på Jorden har været korrupte i et langt stykke tid, og det nye paradigme tillader ikke længere dette at fortsætte.

Spørgsmål: Hvad er de bedste ting for os alle at gøre her og nu?

Svar: Forbliv rolige. Hav rigeligt med forsyninger. Men det vigtigste er at arbejde bevidst med jer selv. At lytte og mærke indad er det bedste sted at være. Mange mennesker over hele planeten ser konstant nyhederne og tillader derved at true deres eget liv og deres vibrationer. Dette er en test for hver enkelt om at hæve sin vibration ud over dette angreb.

Svar: Hvad laver I alt sammen inden for den Galaktiske Føderation for at hjælpe os med dette eller for at overvåge denne begivenhed, der i øjeblikket sker?

Svar: Vi sender massive bølger med høje vibrationsfrekvenser til jer kollektivt for at hjælpe med at afbøde de lave vibrationer, der kommer fra al frygten hos mange individer. Vi hjælper ikke enkeltpersoner i dette øjeblik, fordi alle i øjeblikket har brug for at vælge deres egen skæbne. Vi arbejder også flittigt sammen med “Star Council” på planeten for at udføre “gridwork” for moder Gaia. Vi har alle vores egne tropper inden for planeten Jorden, der nedlægger enorme mængder af mørke styrker og skyggeregeringer.

Spørgsmål: Hvad er det positive ved alt dette? Hvordan hjælper dette menneskene kollektivt?

Spørgsmål: Der har været brug for en stor kollektiv begivenhed som denne af mange grunde. Tænk på dette som svarende til den globale afsløring af udenjordisk liv. I stedet for at efterlade en dårlig smag i munden hos folk om os, var det nødvendigt at være noget helt urelateret, men også for at tvinge folk til at isolere sig fra andre. Alle bliver tvunget til at vælge håb og positivitet frem for frygt og ødelæggelse. Dette er også en masse tildækning for mange af de operationer, der i øjeblikket finder sted, såsom nulstillingen af ​​de globale, politiske, sociologiske, økonomiske og miljømæssige områder. Størstedelen af ​​de personer, der passerer over lige nu (dør), har faktisk en lavere vibrationsfrekvens, og det var ikke meningen, at de skulle blive længere på planeten, der bevæger sig fremad. Dette er en massiv rensning af gamle frekvenser, inklusive mange af de mørke skyggeregeringer. Den mørke side har slet ikke haft nogen ide om, at den Galaktiske Føderation hele tiden har haft monitoreret og arbejdet med dette i mange, mange år, lige siden virussen blev udviklet og endda langt tidligere.

Spørgsmål: Hvornår ser vi en løsning, og hvordan ser resultatet ud?

Svar: Svarene på disse spørgsmål er uendelige, fordi der er mange potentielle realiteter. Men tingene skulle falde til ro, når vi bevæger os ind i juli 2020 og være helt afsløret omkring udgangen af ​​dette år 2020.

Resultatet er imidlertid klart, selvom tidslinjerne ikke er det. De lave vibrationer og korruptionen bliver renset ud, og dette vil på en måde være en drivkraft til massevækkelsen af befolkningen på planeten. I løbet af denne katastrofe vil folk blive tvunget til at vågne op. Ligesom nogen, der kommer ud for en bilulykke og rammer bunden, vil mørket tvinge folk ind i lyset.

Spørgsmål: Er der noget andet, du synes, jeg burde vide, eller vi burde vide på dette tidspunkt?

Svar: Alt sker nøjagtigt, som det er tiltænkt. Stol på dette og bliv ikke indfanget af frygt.

Kan lyttes til på engelsk her >> https://youtu.be/Ln9caCi-Ktw?t=390


Share |