Home > > Montague Keen - Søndag den 3. April 2016

Meddelelse fra Montague Keen søndag den 3. April 2016

At møde SANDHEDEN i jeres virkelighed, når alle magthaverne lyver i et forsøg på at holde jer fra at se sandheden, er aldrig let. I kan ikke tillade jer at tro på noget som kabalen, gennem jeres regeringer, fortæller jer. I kan ikke være i tvivl om, at jeres regeringer blev opbygget for, at holde jer i mørke, vide hvem I er, og for at forhindre jer i, at oprette forbindelse med jeres egen medfødte magt. Når I, hver enkelt af jer, træder ind i denne magt, så kan I sammen opløse kabalens magt. I kan frigøre jer fra slaveriet, som er påført jer af religion, banker og regeringer. Dette er jeres mulighed for at overtage kontrollen fra kabalen og dens kohorter.

Denne april måned giver jer mange muligheder for, at kombinere jeres energi til at ændre den verden I lever i, til gavn for hele menneskeheden, ikke kun for de få; de få, der ikke har nogen ret til at være på Jorden overhovedet.

Deres overtagelse skete, da I blev VILDLEDT af RELIGIONER, der placerede genstande på strategiske steder for at styre menneskehedens BEVIDSTHED. Vi er nu i gang med at hjælpe jer til at nedlægge disse objekter. Vi bad om jeres hjælp til, at tage energien tilbage til menneskeheden fra Ley linjer, obelisker, sfærer, pyramider mv. Mange af jer forstod vores anmodning. Vi takker for jeres hjælp. Det beviser, at I ikke er hjælpeløse. Der er meget, I kan gøre, når I er åbne for det. Enhver handling, uanset hvor lille, er vigtig, da det bidrager til helheden. Gør denne april til en måned, hvor I nægter at være kabalens marionetslaver. Nægt at hoppe med på den propaganda, der konstant flyder fra jeres tv, aviser og regeringer, et øjeblik længere.

Lad mig minde om, at ØDELÆGGELSEN AF ??EUROPE blev besluttet og planlagt i 1925. Alt det, I er blevet narret til at tro, lige siden da, har bidraget til det, I ser foran jer i dag. Det er alt sammen en del af planen om at overtage jeres verden. . . og I faldt for det. Hele idéen om Den Europæiske Union var en KONTROL PLAN. Den gav dig løgne, gav dig et falsk billede af, hvad deres virkelige mål var. At ødelægge Tyskland har altid været deres højeste prioritet. I skal stå fast. Lad ikke FRYGT tage kontrol, for det er præcis, hvad kabalen ønsker.

Sandhed og retfærdighed vil vinde den dag, hvor I står sammen. I har oplevet, hvordan EU fungerer, og endnu vigtigere, hvordan det styrer regeringer. For eksempel, så spørg jer selv HVORFOR EU FASTHOLDER, AT DET IRSKE FOLK HAR DEN STØRSTE MÆNGDE FLOURID I DERES VANDFORSYNING. Et kendt GIFTSTOF I DERES VAND! Jeg fortæller jer dette, fordi de frygter at det irske folk vågner op til, hvem de er, og ser hvad de er op i mod. Når irerne vågner op. . . så er Kliken færdig. Sandheden vil blive afsløret og menneskeheden vil være fri for dette tyranni.

De har nu problemer med at holde deres falske menneskelige form. De skal være konstant på vagt, fordi når energien stiger, er de i problemer. De har haft det hele for sig selv indtil nu. Nu er det deres tid til at leve i FRYGT. Det er ikke kun magten, de vil miste, det er alle de rigdomme, de har stjålet fra jer. At miste alle deres fine privilegier på Jorden, på bekostning af ??menneskeheden, vil skade dem meget. De har misbrugt menneskeheden, de har nedbrudt mennesker. De så mennesket som værende på Jorden kun for at tjene dem.

Intet kunne være længere væk fra sandheden. Jeg har nyheder til dem, begge sider af livet har mødtes for at genoprette balancen. Vi vil lykkes. Dette er et samarbejde, som aldrig før er forsøgt. Veronica og jeg har planlagt dette lige siden, jeg gik over. Vi har arbejdet sammen gennem tiderne. Vi er som én.

Til det amerikanske folk: vær forsigtige med hvor I placerer jeres stemme. Alle kandidater tjener samme mester, deres ikke-jordiske mester. Undersøg SANDHEDEN. Lad jer ikke blive fanget ind i de løgne, der kommer til jer fra alle retninger.

Undersøg alle religioner, hvordan og hvorfor de blev oprettet. Tjek og tjek igen alle fakta. I vil finde den største SAMMENSVÆRGELSE SOM NOGENSINDE ER BEGÅET MOD MENNESKEHEDEN. De er alle baseret på LØGNE og FALSK HISTORIE. Religion blev oprettet for at kontrollere mennesket gennem FRYGT. Jeg siger jer, I har intet at frygte, da døden er en hjemkomst, en vidunderlig oplevelse. Der er ingen sandhed i det, Vatikanet fortæller jer om døden. Jeg ved det, og jeg talte om det, da jeg materialiserede efter min død. HERLIGT var det eneste ord, der kunne beskrive livet på den anden side.

Tag ansvar, nægt at blive narret et eneste øjeblik længere af kabalen og propagandaen fra regeringerne. Gør, hvad der er muligt, for at bringe folk sammen i sandhedens lys og for at skabe en bedre fremtid for alle.

Min kære, dit liv blevet endnu mere aktivt og interessant. At afdække, hvad der var skjult er altid en glæde. Du må ikke presse dig selv for hårdt, når du har meget at lave.

Forevigt, din tilbedende, Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Oversættelse: Niels K Pedersen
Share |