Home > > Montague Keen - Søndag den 3. juli 2016

Meddelelse fra Montague Keen søndag den 3. juli 2016

Kampen om sandhed og retfærdighed bliver kraftigt kæmpet, på gaden, i hjemmene, og i de politiske partier i England, og det er blevet ondt. Forræderiet var åbenlyst og godt planlagt på forhånd. Enhver med selv et minimum af intelligens kunne se det. Hvordan kan nogen nogensinde blive bedt om at have tillid til sådan en foragtelig mand, ligegyldigt hvilke historier han kommer op med. Der er ingen tvivl, han er, hvad han er, og han gjorde, hvad han gjorde. Michael Gove var den KONTROLLEREDE OPPOSITION SOM FOREGAV AT STÅ FOR BREXIT, når intet kunne være længere væk fra sandheden. Det er derfor, han måtte vise sin hånd straks, i tilfælde af, at Boris Johnson overtog kontrollen. Jeg advarer jer, at I vil se et sådan forræderi i hvert land, der tør overtage kontrollen fra de ansigtsløse dem, der ødelægger jeres liv, jeres kultur, og jeres historie, og som pålægger jer love uden jeres regeringer bliver hørt. De unge har aldrig kendt andet. De ved ikke, hvad det er at leve som borgere i et land med sin egen historie, traditioner og kultur osv. EU sætter alt og alle ind i en smeltedigel. Det indførte, med magt, andre kulturer, der stødte sammen med jeres egne, for at skabe kaos og uro. De ansigtsløse dem, der styrer dette EU forbliver anonyme, ondskabsfulde, kraftfulde, og fast besluttet på at følge deres planer for destruktion af Europa; planer, som blev oprettet i 1925. Det er alt sammen en del af deres hensigt om at overtage jeres verden.

Det er hjerteskærende at se, hvad de gjorde under EU-lovgivningen for at ødelægge Irland. De irske regeringer vil skulle stå til ansvar for at have ladet stå til og lade deres hellige jord blive skændet. Irerne blev hjernevasket til at adlyde de ulovlige EU-love. Politiske partier skal blive en ting, der hører til den mørke fortid. De er ansvarlige for det rod jeres verden står i, i dag. I skal kun vælge folk, I kan have tillid til, så hvis de ikke lever op til forventningerne, kan I hurtigt fjerne dem. Vær meget forsigtig med, hvem I har tillid, da fejl kan være meget dyre. Jeg håber det amerikanske folk vil tænke grundigt over deres fremtid, og deres lands, før de afgiver deres stemme. At stemme giver jer et stort ansvar for jeres land og jeres medmennesker. Det må ikke tages let på.

Jeres verden er på kanten af en ny tidsalder. I har ikke råd til at bære bagage fra den mørkeste æra som jeres verden har kendt. Når fremtidige generationer ser tilbage på dette tidspunkt, vil de spekulerer på, hvordan I har formået at overleve, da alle odds var imod jer. Det er kun, når I passerer over, at den forfærdelige korruption kan ses i sin helhed. Selvom I ved, at det er der, er det umuligt at forstå, hvor meget der er stablet op mod det almindelige menneske. De prædiktorer tog alt, så der kun var krummer tilbage for mennesker at overleve på. Alt, der var jeres blev taget fra jer. Vær meget opmærksom på, at de frygter at I nogensinde vågner op til det, de gjorde mod jer. De er kun 1%, I er de mægtige 99%. De forherliger KRIG for at sikre at drab fortsætter, og de tåbelige kommer frem som kanonføde. Vil de nogensinde lære?

Være modige, mine venner. Dette er jeres store mulighed for at tage alt tilbage, der blev taget fra jer. I kan fjerne al korruption, især i bank-, religion og politik. Uddannelse skal løses, da fordummelse af uddannelsessystemet har stået på i årevis. Jeres børn er ikke uddannede, de er sind kontrollerede dukker, som vil adlyde deres overordnede og alle de love, der pålægges dem. I kender alle de grundlæggende problemer og hvem der er ansvarlig for dem. Tag ansvar for jeres egne beslutninger uden indblanding fra kabalen.

Tilskynd andre lande til være modige, at mødes sammen, og trække sig ud af EU. Dette vil have en sneboldeffekt, og efter et kort stykke tid, vil EU ikke eksistere mere, og livet i Europa vil igen blive fri for korruption og frygten, der kommer med korruptionen.

Hvordan I håndterer de næste par måneder vil definere, hvordan jeres fremtid vil være. Vær modige og bevæg jer fremad med tillid, vel vidende at dette er jeres sande vej. Succes vil blive jeres. Livet på Jorden vil ændre sig dramatisk, når de korrupte fjernes fra magten. De ved, at deres dage er talte, men de fortsætter med at kæmpe for hver sidste krumme, de kan udtrække fra jer. Deres grådighed er legendarisk, og den kender ingen grænser. Det gør dem mistroiske overfor hinanden, og de forsøger at få fat i, hvad de kan. Der er ingen ære blandt tyve.

Vær stærk, bøj ikke under for det pres, der bliver lagt på jer for at trække jeres stemme for frihed og fred blandt alle mennesker. Dette er jeres bedste tid. Min kære, dine lunger har det lidt bedre, men de har brug for omsorg og opmærksomhed. Vi stræber efter at overvinde forhindringerne, selvom de synes massive. Vi vil finde en vej frem, være sikker på det.

Forevigt ved din side, din beundrende, Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Oversættelse: Niels K. Pedersen
Share |