Home > > Montague Keen - 6. maj 2018

Meddelelse fra Montague Keen - 6. maj 2018

Hver dag bliver kabalen på alle måder afsløret. I skal være dumme for ikke at se, hvad der sker. Der er ingen skjulesteder for dem eller deres planer om at fjerne menneskeheden fra Jorden. Det er godt for mig at vide, at så mange af jer bruger varmt vand og citron til at beskytte jer selv; ved at tilsætte natron, giver I jer selv ekstra beskyttelse mod kræft. Undgå alt produceret af Monsanto, da det ikke er egnet til mennesker.

Kabalen er helt skræmt af Donald Trump. Se på dem. De bruger alle midler til deres rådighed for at fordømme ham og alle dem, der er knyttet til ham. Nogle troede, at de kunne overtale Trump til at deltage sammen med dem, men til ingen nytte. I så dem som foregivende at være lykkelige i Det Hvide Hus. Trump er en mand på mission for at beskytte menneskeheden. Han har brug for jeres støtte. Denne sandhed stirrer jer i ansigtet. En mand mod kabalen. Bed for ham. Hvor mange flere marionetdukker vil komme frem for, at henvende sig til jer for at appelere om 3. verdenskrig?

Deres desperation er indlysende, da de uden disse krige er færdige. Dem, der vil have det, er ikke menneskehedens venner. Folk er stærke nok til at stå sammen og sige nej, vi vil ikke dræbe for jer. Ikke mere krig, vi tror ikke på jeres løgne. Vi kender jeres spil. I kan aldrig forvente, at menneskeheden vil tro på jeres løgne igen. Folk vil minde jer om MASSEØDELÆGGELSESVÅBEN, når I lyver igen. Menneskeheden er vågen nu, og folk kan se gennem løgnene.

Mange af de læger, der nægter at vaccinere eller bruge stoffer markedsført af kabalen, bliver dræbt i Amerika. Spørg jer selv hvorfor? Har lægerne ikke lov til at helbrede folk længere? Skal drab med medicin og behandlinger godkendt af regeringerne, fortsætte uanset beviser? Dette er et alvorligt spørgsmål, og det kræver jeres opmærksomhed. Efterforsk det for jer selv. Beviset er der. Se sandheden i øjnene. Beskyt jer og jeres kære, da det er farlige tider. Tror I virkelig på at kabale-ejet tv og aviser nogensinde vil fortælle jer sandheden? De har været brugt til at kontrollere jeres liv og jeres sind. I har aldrig oplevet andet end kabalens kontrol. Derfor er det så vigtigt, at I vågner op og frigør jer fra denne kontrol. Det er på tide at opleve livet på Jorden, som det var meningen, at det skulle opleves og ikke bare udholdes.

Det vil være svært for mange, der vil finde det svært at acceptere, at det, de troede var præcist og sandt, faktisk var falskt. I kæmpede for at leve jeres liv med disse løgne. Frygt blev brugt til at sikre, at I fulgte dem. Helvede blev opfundet. Skærsilden blev opfundet. Selv et sted kaldet Limbo. Hvor de nød at se jer flippe ud med sådanne frastødende løgne.

Som jeg har fortalt jer, mine kære, døden er den smukkeste oplevelse. I går simpelthen fra en tilstand til at være i en anden. De, I har elsket, og dem, I beundrede og respekterede, er der alle for at hilse på jer. Frygt aldrig døden. Det er en fantastisk hjemkomst, der skal nydes af alle. De, der troede på helvedes ild og fordømmelse, bliver overvåget, så længe som det tager for dem, at komme til erkendelse med det faktum, at hvad de troede var sandt, var det modsatte af det, de oplevede. Udbredelse af sådanne løgne er en forbrydelse mod menneskeheden. Efterlivet er på forskellige niveauer. Hvilket niveau I går til, afhænger af, hvordan I levede jeres liv på Jorden. Hvis I har gjort nogen fortræd, beder I, og I alene om tilgivelse, så I kan flytte til et højere niveau. Man kan besøge lavere niveauer for at møde mennesker. For at gå direkte til de øvre niveauer skal man have en ren skifer; sådan fungerer det. Sprog tales ikke, da det ikke er nødvendigt. Tænk bare på nogen, og straks er de der. Fødevarer er ikke nødvendige, men hvis I tænker på det, er det der. For at forbinde med mennesker på Jorden, skal vi gå til de lavere niveauer, som kræver energi. Vær venlig at forstå, at når vi ønsker at kommunikere med jer, kræver det meget energi fra vores side. Vi arbejder sammen med jer for at hjælpe med at fjerne den korrupte kontrol over Jorden. Vi har brug for, at I går sammen med os. Åbn jeres sind til forbindelsen, og alt vil ske som det skal. Kærlighed dør aldrig, den fortsætter. Vi er der altid for jer, bare en tanke væk.

Mennesket er ved at gå igennem enorme forandringer, der kræver mod og beslutsomhed. I vil træde ud af kabalens mørke kontrol og ind i lyset. Alt, der styrer jeres liv i dag, vil forsvinde. Penge, som I kender dem i dag, vil forsvinde over natten. Alle banker vil ophøre med at eksistere. I behøver ikke de penge, I stræber efter nogensinde mere. Alt dette bliver kørt i stilling, selv mens vi skriver, min kære. Ikke mere fattigdom. Ikke flere regeringer, som I kender i dag, vil nogensinde igen kontrollere menneskeheden. De er der ikke for at tjene jer, de kontrollerer alle aspekter af jeres liv. De vil have 3.verdenskrig. Vil I det? Lad dem ikke forhindre, at I vandrer på vejen til frihed. Lyt ikke på dem, der tjener dem. De bruger mennesker, der mangler kærlighed i deres liv; folk der har svigtet til at udføre hævn. Det får dem til at føle sig vigtige. De skal huske, at had ødelægger haderen. Hav medlidenhed med dem, da de ikke har noget andet i deres liv. Husk dem i jeres bønner og send dem kærlighed. De bliver brugt, men har ikke intelligensen til at se det. De er overalt.

Forbered jer på at tage de nødvendige skridt mod en bedre fremtid for alle. I er i spidsen for en ny begyndelse. Kærlighed og kærlighed alene er, hvad der er nødvendigt for at bevæge sig frem i lyset. De, der ikke lever i lyset, vil blive nægtet. Beslutningen er deres. Der er ikke plads til krig og had. Kun de, der lever i lyset, vil blive hilst velkommen.

Min kære, du er på rette vej. Tingene ordner sig, som planlagt. Begge sider af livet er forpligtet til det.

Altid din beundrende, Monty.

Meddelelse fra Dave
Min taknemmelighed går til alle, der husker mig i deres bønner, skriver mig breve og sender mig bøger. Jeg deler bøgerne med andre, så vær sikker på at I også oplyser andres liv. Tak skal I have.

Kontaktoplysninger

Dave McCann , MJ 03 A Pod 11 , Booking number 1621184 , Prisoner ID 7076771 , P.O.Box 872 ,
Fresno , California, 93712 , USA.

Retfærdighed for Dave McCann. Irsk mand fængslet i Californien | Fundraising til afholdelse af juridiske udgifter med GoGetFunding

Website: The Montague Keen Foundation

Oversættelse: Niels K. Pedersen


Share |