Home > > Montague Keen - 8. januar 2017

Meddelelse fra Montague Keen - 8. januar 2017

Alt er i oprør. Løgnene bliver mere skandaløse hver dag, hver time. Kampen om magten er koncentreret i Amerika. Hele menneskeheden skal sende god energi til det Amerikanske folk til deres beskyttelse i kampen mod det onde om kontrollen. Dette er SANDT. Det påvirker hver eneste en af jer.

Atomkrig ville ødelægge livet på Jorden, som I har kendt den. Brug styrken i jeres sind til at vælte den onde kontrol som bestræber sig på, at få fuld kontrol over Amerika. Kabalen, forventede ikke et eneste sekund, at deres valgte marionet Hillary Clinton, skulle tabe valget. Det, at hun ikke blev præsident var jeres triumf, det gode vandt over det onde. Det var trist at se, at så mange blev fanget af hendes propaganda. I er blevet reddet. Faktisk er hele verden blevet reddet.

Mennesker er på deres svageste. Jeres organer kæmper for at klare det stormløb af gift som bliver leveret til jer via jeres vand, mad og luft. Som for medicinalfirmaerne, og hvad de producerer, er det et under, at mennesket har overlevet så længe. I er oppe imod en ondskab så stor, at den har haft planer om dennes overtagelse i 2000 år. Kabalen led efter chokket fra BREXIT i Storbritannien, som var helt uventet. De mente, at de var uovervindelige. I, derimod, er ved at vågne op til de korrupte regler, som I var tvunget til at eksistere under, da jeg ikke kan sige leve under. Det har været lang tid siden mennesket var fri til at leve livet på Jorden. Kabalen ønsker Amerika for sig selv alene. Det ønsker ikke det amerikanske folk, men kun et nødvendigt antal for at tjene dem. Det er afgørende, at I ikke hopper på propagandaen, som Kabale-ejede medier fodrer jer med. De vil fortælle jer, en hvilken som helst løgn, som er nødvendig for at gøre jer bange. De vil gøre, hvad de anser for nødvendigt for, at nå deres store plan om at overtage jeres verden. I er nødt til at være stærke. Sørg for, at I har fakta før I foretager nogen beslutninger, der på skadelig vis vil påvirke menneskeheden. Hver og en af jer skal tage ansvar for de beslutninger, I foretager.

Amerika er på afgrunden. Hvad der sker der, påvirker hele menneskeheden. Støt Amerika, da jeres energi, jeres bønner, og jeres støtte, vil hjælpe dem til at overvinde denne overtagelse. Så mange amerikanere har ingen idé om, hvad der sker i deres land. De er bevidst holdt uvidende om den virkelighed, og hvad der foregår omkring dem. De troede på Amerikas grunde til at skabe krig, igen og igen, og drabet på menneskeheden, som dette indebar. I forblev tavse, da Amerika blev verdens dræbermaskine. Har I virkelig godkendt dette? Forblev I tavse og vedtog en ”ikke i min baghave” holdning, da I lukkede jeres øjne for drabene, der blev begået i jeres navn? Nu kan I se FEMA lejre over hele landet, klar til at håndtere jer, hvis I er ulydige over for dem. I kan ikke tie stille og ignorere, hvad der bliver gjort lige foran jeres næser. Jeres tavshed har tilladt at jeres land blev overtaget. I har købt den amerikanske drøm, der nu er blevet et mareridt af gigantiske proportioner, og som vil bringe mange andre lande ned sammen med det. Sluk jeres tv, tal med jeres medmennesker, lær, hvad der faktisk sker, og beskæftig jer med det. Dette er ikke et spil.

Mange vil forlade Jorden, da de har afsluttet deres arbejde. Andre vil forlade den, fordi de kan forsinke, hvad der skal gøres. Vær meget forsigtig med, hvad I accepterer som sandhed. Den historie, I lærte var en total fabrikation. Dette faktum alene har holdt jer i mørke og under kontrol. Som for religioner og de løgne, de leverer; har de været en løkke om halsen på menneskeheden for længe. Kun buddhister fik eksterne rettigheder. Alle religioner refererer til Rom, SÆDET FOR ALT ONDSKAB.

Det er jeres valg at være på Jorden i denne tid, for at redde den fra de onde kræfters kontrol, som havde overtaget den. Regulatorerne bærer et smil på deres ansigter, når de ødelægger jer og alt det I har kært. De har brug for energien fra jeres lidelse. Sandheden skal blive konfronteret. Det er tiden nu.

Min kære hustru forsøger, at hjælpe en ung mand i Amerika, som har en vigtig rolle at spille. Han er blevet spærret inde uden retssag, har levet under de mest forfærdelige forhold i et fængsel i Amerika i næsten ni måneder. Han vendte tilbage til Jorden på en mission for at genoprette fred og retfærdighed. Men en illuminati håndlanger fandt ham og udførte tankekontrol på ham. De kunne ikke dræbe ham, så de fandt en måde at få ham fængslet på. Han har brug for jeres bønner til at hjælpe med at befri ham, og give ham styrke til at klare, hvad der bliver gjort imod ham. Han vendte tilbage til Jorden for at hjælpe menneskeheden, men nu han har brug for menneskeheden til at hjælpe ham. Der er mange flere som ham, der blev anholdt af dette korrupte system, og ikke kun i Amerika. Omfanget af korruption kender ingen grænser.

At mødes, vil give jer styrken til at nægte at være en del af overtagelsen af Jorden. Al den korruption, og de korrupte selv, er ved at blive afsløret. Der er ikke noget skjulested for dem mere. Dette er deres sidste kamp. Byd dem farvel, så snart deres onde styring er til ende.

Min kære, en vej, vil blive fundet for at lette vores planer.

Jeg savner også dig, min kære.

Din beundrende, Monty.

Website: The Montague Keen Foundation
Oversættelse: Niels K. Pedersen


Share |