Home > > Montague Keen - Søndag den 8. Maj 2016

Meddelelse fra Montague Keen søndag den 8. Maj 2016

Bliv IKKE væltet af dine problemer; Bliv ledt af dine drømme
Anon

Mine kære, jeres forståelse af, hvordan jeres verden er styret bliver bedre for hver dag. Sataniske, magiske ritualer var, og bliver brugt, igen og igen, da de bringer resultater, uden nogen mistanke fra menneskeheden. De sikrer, at alt, hvad de gør, vil give udbytte. Hvad der for menneskeheden synes som et dumt ritual, skal undersøges, og alle negative energi tilslutninger fjernes. Den forbindelse du arbejdede med denne morgen sammen med M, var meget vigtigt, da Irland og den irske befolkning har lidt under traumer og blodsudgydelser som resultat. M forstår vigtigheden af det udrensningsarbejde, som han foretager sammen med dig.

Det er spændende for dig at være i stand til rent faktisk at måle din succes gennem Schumann Resonansen; at være i stand til at se, at den tid, det toppede svarede til den tid, du rent faktisk arbejdede, er bevis på, at det virker. Opfordre venligst andre til at påtage sig dette udrensningsarbejde, da det er vigtigt for menneskehedens overlevelse. (Schumann Resonansen var 26.000.000.000.000.000.000 i dag.) Tænk på, hvad den ville være, hvis andre også arbejdede på at fjerne den negative energi fra Jorden. Succesen vil så være jeres meget hurtigere.

Intet negativt kan skjules i Lyset. I ser nu klart, hvad jeres marionetledere faktisk siger. Jeg kan fortælle jer, DE ER BANGE FOR, at menneskene på gaden vil tænde af på dem, når den fulde sandhed er ude i det fri. Det sker når vi forbinder os. Alt jeres historie er FALSK. I skal forbinde jer med hvem I er, jeres reelle rødder. Se i øjnene, at mange af dem omkring jer ikke hører til på jorden. INTET ER SOM DET SER UD, når I fuldt ud erkender dette faktum. I vil så komme videre i sandhed og kærlighed og ødelæggelse af jeres verden vil ophøre omgående. Bliv det lys, I ønsker at se i andre.

Jeres undertrykkere får ikke tingene på deres egen måde. De er i et dilemma om, hvordan man skal håndtere den nye situation, som de nu befinder sig i. I lang tid har de fikset tingene, så det blev lige som de ønskede det. Det er noget, som de ikke kan gøre mere. I, mine venner, forårsager dem store problemer. I har lært, at tænke for jer selv. Udforsk alle muligheder, og tag derefter jeres egne beslutninger baseret på kendsgerninger, ikke fiktion. De falske oplysninger og den lære som Vatikanet har udøvet, har tjent til at skære menneskehedens forbindelse med Kilden(Source). I lærte, at I havde brug for en mellemmand til at nærme jer Kilden. Dette kan jeg forsikre jer, ikke er tilfældet. Tilslut jer igen med Kilden, og I vil opleve ændringer i jeres liv, der vil glæde jer. Igen beder jeg om, at I alle foretager TILBAGEKALDELSER for at frigøre jer fra trældom. Hvis det er muligt, så foretag dem et helligt sted, hvor mange vil kunne mødes for at foretage dem. I vil blive jer selv igen, ikke bundet af nogen falske doktrin, hvis formål er at skabe frygt og til at fange jeres sjæl. I må ikke tjene disse bedragere.

I åbner jeres øjne. I ser og indser, at alt, hvad I havde lært ikke er sandt, og at I bliver holdt som fanger af bankerne og staten. I er de 99%, så spørg jer selv, hvem der faktisk har kontrollen? Accepter, at I er lysvæsener, som nu undslipper det mørke, der havde opslugt jer. Når I ser og accepterer lyset, bliver I stærkere hver dag. Når I mødes sammen med andre, ved I, at I aldrig igen kan holdes fanget af kabalen. Glem aldrig jeres mål. Hav det altid i jeres sind. I er lys -og kærlighedshæren. I vinder hver dag. I ser bevis på dette overalt omkring jer. Lyset kan aldrig være lukket inde eller skjules igen. Mennesket er klogere nu, det kan ikke blive lokket til at opgive sin frihed igen. Kun de, der ønsker at leve i harmoni vil forblive på Jorden.

Jeres fremtid er i jeres egne hænder. I er arkitekterne i fremtiden. Tænk grundigt over, at det er bedst for alle, at leve i fred. Fjernelsen af ??alt negativt er det første skridt. De kontrolsystemer, såsom banker, der bevidst har forårsaget en sådan elendighed for menneskeheden, skal forsvinde. Regeringer sådan som du har kendt dem, vil ikke være nødvendige for at tjene folket i fremtiden. Uddannelser skal alvorligt reformeres; alle løgnene skal fjernes, således at der kun undervises i sandheden. Intet af det gamle system bør forblive. Det vil være en ny begyndelse for alle.

Meget planlægning er gået med at bringe jer til dette tidspunkt. Det vil gå over i historien som den største ændring, menneskeheden nogensinde har oplevet. Sammen vil vi opnå det.

Min kære, det er svært at se en ven gå gennem sådanne vanskeligheder. Afslutningen på ??det er i sigte. Han vil komme igennem det. Dit arbejde med M er både spændende og oplysende. Livet er en kamp, ??men endemålet er det, der driver dig.

For evigt ved din side. Din beundrende, Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Oversættelse: Niels K Pedersen
Share |