Home > > Montague Keen - 8. oktober 2017

Meddelelse fra Montague Keen - 8. oktober 2017

At indse at menneskeheden systematisk har været en skydeskive, lige siden Rådet i Nicea, er ikke let. Jeg fortæller jer, at beviser for dette er omkring jer, bortset fra de løgne, der er fortalt til jer om den mytiske Jesus født i Nazareth, hvilket aldrig skete. Den virkelige Jesus Kristus levede 350 år før. Han døde aldrig på et kors, han steg op i himlen. Alt Vatikanet har fortalt jer, er helt bestemt usandt. Vatikanets ”historie” fangede folks sind for næsten 2000 år siden, da de ikke havde adgang til oplysninger som i dag. Kristendommen er baseret på en løgn. Beviset herfor er tilgængeligt. Det har været brugt til at udslette millioner af mennesker og holde jer som gidsler helt op til denne dag.

En anden forbrydelse mod menneskeheden udført af Vatikanet, var at ”skumme fløden fra” ved at vælge de klogeste til at blive præster. DETTE SIKREDE AT DE KLOGESTE ALDRIG BLEV REPRODUCERET. De var under kontrol af Vatikanet. Hvor klogt var det, mine venner. Vatikanet kontrollerede alle de store tænkere, og gennem dette kunne de styre menneskeheden. Vatikanet er en zionistisk organisation, der gemmer sig bag kristendommens slør. Det er ondt helt ind til kernen. Ødelæggelsen af menneskeheden var deres mål alle disse år siden, og det er det stadig.

Se på dem, der kalder sig JØDER. De maksimerede deres kloge børn, de sikrede deres succes. Det er derfor i dag, at næsten alle de kloge forskere, hvad enten de er indenfor medicin eller i erhvervslivet, alle synes at være jøder. Det blev designet af Vatikanet til at være sådan. Hele menneskeheden har været deres ofre.

Jesuitterne er en jødisk organisation, der gemmer sig bag facaden af fromhed og bøn. Intet kunne være længere fra sandheden. Vatikanet er sæde for ondskab på jorden. Det har altid været sådan. Dette blev holdt godt skjult for jer. Nu, hvor I afdækker sandheden, vil der opstå ubehagelige fakta. Hele verden blev narret af Vatikanet. NÅR I FINDER KROPPENE FRA USKYLDIGE BØRN, DER ER BLEVET SLÅET IHJEL I VATIKANETS OFRINGER TIL MOLOK, VIL I BLIVE FORFÆRDET. DISSE SMÅ KROPPE ER SKJULT OVERALT I VATIKANET. Det er derfor, de kontrollerer Vatikanstaten med en jernknytnæve, så deres synder/forbrydelser mod menneskeheden forbliver deres lille hemmelighed. Hvor mange af jer har nogensinde set på Vatikanets og den romersk-katolske kirkes sande historie. Det vil chokere alle jer, der er ofre for deres propaganda. Menneskeheden vil overleve, på trods af Vatikanet, deres dage er talte.

Kabalen kæmper for at overleve. I ser, at falske flag begivenheder bliver hyppigere. At de er falske flag bliver mere tydeligt hver dag. Kabalens ønske om at overtage Amerika bliver mere desperat for hver dag. Deres ønske om at tage våben fra folket, så de ikke kan beskytte sig selv, er blevet af afgørende betydning for kabalen. De bruger endda deres Hollywood-håndlangere til at forsøge at bede jer om at opgive jeres ret til at eje en pistol. I ved i jeres sjæle, at i det øjeblik I afleverer jeres våben, er Amerika færdig. Kabalen ønsker Amerika for sig selv. De har ingen respekt for det amerikanske folk, som de ser som overflødige. Men en overtagelse er allerede sket i Amerika, som folket ikke synes at være opmærksom på endnu. Deres regering tjener ikke det amerikanske folk. Dens loyalitet er hos et andet land, og regeringen er en del af overdragelsen af Amerika til den udenlandske magt. De er FORRÆDERE og skal ses som sådanne.

Lær at se jer selv som en del af menneskeheden, stolt af hvem I er, og jeres oprindelse osv., der står sammen, når det er nødvendigt mod menneskehedens fjende. Kom ud af jeres bokse: stop med at tale som en lærer, en læge, en landmand, en politiker, når anledningen kræver det; i stedet tal som et menneske. I blev tvunget ind i bokse FOR AT REDUCERE JERES MAGT. Det er et klogt trick, som I skal kunne genkende, da det holder jer i trældom. Vær altid rede til at stå sammen som EN, når anledningen kræver det. I vinder kampen om at overleve, og afslører alt, der har holdt jer som gidsler. I har overlevet alt som Kabalen har gjort mod jer. Mindre stærke mennesker ville have givet op, men I forbinder med hvem I er og hvorfor I er på jorden på dette tidspunkt. Tro på jer selv og I vil lykkes, og I vil fortsætte med at skabe en bedre fremtid for hele menneskeheden. Husk altid, at en rotte, der er trængt op i en krog er den farligste, så vær altid opmærksom.

Tiden er kommet for at fjerne alt, hvad der er mørkt og korrupt fra Jorden. Tillad ikke jer selv at blive narret af kirke eller stat. De mørke dage er forbi. Det er på tide at være modig og at stå sammen for at skabe en lige verden for alle. Bed venligst om, at alt det, der blev forberedt til denne tid, vil ske som planlagt.

Nostradamus skrev om denne tid for 350 år siden. Nu er det op til jer at sætte disse planer i gang. Kabalen er fuldt bevidst om sådanne planer, så de har taget skridt til at forsøge at forhindre, at disse planer går i opfyldelse. Mens I blev induceret til at se tv, sport og musik, var kabalen optaget af at forsøge at forhindre menneskeheden i at befri sig fra trældom. En dag vil I snart klart kunne se, hvordan menneskeheden faldt i hver en fælde, som Kabalen satte op for dem. Nu, hvor I frigør jer, vær forberedt på at arbejde sammen. Hjælp dem, hvis formål er at befri menneskeheden, men som er fængslet overalt i verden af Kabalen. Bed om, at sandheden vil blive åbenbaret.

Nå ud til hinanden. Gå ikke forbi hinanden. Ingen lever på en øde ø. I har brug for hinanden nu som aldrig før. Frigør jer selv ved at fjerne håndjernene fra staten og religionen. Gå tilbage til Kilden med glæde i jeres sjæl og kærlighed i jeres hjerte.

Bed om menneskehedens overlevelse og fjernelse af alt, der er korrupt. Bed for Dave McCann, hvis uskyld er bekræftet af os på denne side af livet. Bed for alle dem ligesom Dave, der er blevet fængslet af Kabalen overalt i jeres verden. De har brug for jeres hjælp.

Min kære, det er faktisk en kamp for at overleve. Skaden på din ejendom er lavet for at skræmme dig og for at tvinge dig til at stoppe. At vide, at der er personer, der ødelægger ting rundt omkring dig, er svært.

Vær stærk, min kære. Du ved, at det er du.

Altid din beundrende, Monty.

Justice for Dave McCann. Irish man framed in California.
Legal Expenses Fundraising with GoGetFunding

(Retfærdighed for Dave McCann. Irsk mand fængslet i Californien | Fundraising til juridiske udgifter med GoGetFunding)Website: The Montague Keen Foundation

Oversættelse: Niels K. Pedersen


Share |