Home > > Montague Keen - 9. oktober 2016

Meddelelse fra Montague Keen - 9. oktober 2016

Jeg fyldes med forfærdelse, når jeg ser på, hvad der bliver tvunget ned over jer af korrupte regeringer. De løgne og den misinformation, I bliver fodret med fra alle fronter er rædselsvækkende. NWO(New World Order) gemmer sig bag sine mange forklædninger, Vatikanet, kronen, og regeringerne, samt aviser og tv-kanaler, som de ejer. De synger alle fra samme salmebog mens de foregiver at være kommet til den samme konklusion, alle helt af sig selv.

Den person, der kalder sig selv Pave Frans forsøger, at få jer til at føle jer skyldige i at forsøge at beskytte Europa. Jeg kan forsikre jer, Vatikanet ved alt om skyld, for det er et våben, det har brugt effektivt i århundreder. Den katolske kirke har ulovligt dræbt millioner af uskyldige mennesker i årenes løb. De nyder blodsudgydelserne, mens frygten de producerer, er livgivende ilt til dem. Deres sande historie ville chokere jer dybt. Vatikanet er ikke, hvad I fik at vide, det er langt fra det.

I spørger, hvem taler sandt i denne tid med forvirring. Putin er alene om at fortælle jer sandheden. Han vil ikke have krig. Han ønsker at beskytte sit folk og sit land. Onde mænd forsøger at fjerne ham, de samme onde mænd, der har bragt menneskeheden i knæ. Disse mænd og kvinder har infiltreret alle lande og narret deres vej ind i magtpositioner og derefter fulgte deres finpudsede planer om at overtage jeres verden for at skabe deres Nye Verdensorden.

Tro dem ikke. Lad jer ikke narre af deres parade af "venskab og bekymring" for menneskeheden. Jeres fjernelse fra Jorden er målet. De er velbevandret i de løgne, som de har formået at narre nogle af jer med. De fleste af jer kan nu se disse løgne for hvad de er, og I viger tilbage fra dem. I skal beskytte jeres art. Menneskehedens fremtid er i jeres hænder. Det er et stort ansvar, så håndter det med omhu.

Jeg gik over til den åndelige side for 12 år siden. Presset for NWO er eskaleret enormt siden da. 9/11 placerede et kæmpe spørgsmålstegn ved de åbenlyse løgne, I fik at vide dengang, og kabalen var ikke forberedt på de spørgsmål, I har rejst. Det var begyndelsen til enden for kabalen. Forskere og ingeniører belyste de løgne som I fik fortalt af den amerikanske regering. Tænk over dette, mine venner, den amerikanske regering var glad for at dræbe 3.000 mennesker, så de kunne invadere Irak. Dette beviser, hævet over enhver tvivl, at de ikke bekymrer sig en tøddel om jer. Hvordan kan I nogensinde stole på dem igen?

I ser den måde, de bruger deres ”falske flag” arrangementer på, for at håndhæve deres kontrol over jeres liv og jeres lande. At dræbe er en livsstil for dem, det betyder ikke noget, om de bruger krig, sataniske drab, hungersnød, oversvømmelser, eller en holocaust. I kan ikke forblive tavse et øjeblik længere. Forsvar jer, men ikke gennem magt. Nægt at kæmpe de krige, der fastholder deres korrupte regimer. Kabalen vil bruge alt muligt imod jer, men styrken er i jeres hænder. Nægt at overholde deres ordrer.

Amerika vil opleve hvad kabalen er i stand til. Selv om befolkningen kan se FEMA Camps(koncentrationslejre), alle forberedt, men alligevel gør de stadig ikke noget. Hvad skal der til for at vække folk op? Jeres sind er fyldt med valget af en præsident, der altid vil følge ordre fra kabalen. Det er ligegyldigt, hvem der bliver valgt. De dræber enhver, der er tilbøjelige til at stå op i mod dem. Husk præsident Kennedy!

De indianske folk har oplevet, at alt blev taget fra dem. De bliver nu beundret, for de er stærke, fordi de ved, hvem de er. De har bevaret deres viden og lever stadig af den. De andre amerikanere er dem, der flygtede fra andre lande og søgte et bedre liv. De er en blanding af det hele. Deres rødder er i andre lande. Nu skal de stå sammen for sandhed og retfærdighed for alle mennesker i Amerika, uanset hvor de stammer fra.

Nu må I spørge jer selv om, hvorfor Amerika ønsker at ødelægge Rusland? Se tilbage til, da zaren og hans familie blev myrdet. Det russiske folk led. Det er til deres ære, at selvom de led, kom de sig. Aleksandr Solsjenitsyn skriver glimrende om denne forfærdelige tid med lidelse. Sammen har det russiske folk gjort deres land stort endnu en gang. De har genvundet og klarer sig godt med Putin, en leder, der bekymrer sig for dem. Så kommer den onde kabale med fråde om munden og kræver krig. De ønsker at ødelægge Rusland igen. Men Rusland er ikke jeres fjende. Jeres herskere er jeres fjende.

Kig på alle de lande, der er blevet ødelagt siden 9/11. Det er alt sammen en del af planen. Jeg siger jer, mine venner, dette er historien som gentager sig, for de samme mennesker trækker stadig i trådene. Hvor meget længere vil I tolerere det. Det er alt sammen en massiv sammensværgelse. Alt, hvad I har lært, hvad enten det er i skolen eller på universitet, det er alt sammen løgn. Dette er, hvad der styrer jer. I er fanget af løgne. Søg sandheden eller dø. Med sandheden kommer frihed fra kontrollen og styrken til at håndtere korrupte regimer.

Træd ind i jeres egen styrke. Den er der, og venter på I bliver, hvem I er. Jorden i al sin pragt, er jeres og I skal gendanne den til, hvad den var engang. De, der invaderede Jorden har et valg, om de vil leve på Jorden som mennesker, eller forlade Jorden for altid. De skal have lov til at forlade jorden. Uanset hvor fristet I er, sænk jer aldrig til deres lave niveau ved at søge hævn. De er ikke det værd. Når alt denne negative energi fjernes for evigt, vil livet på Jorden blive salig og fred vil være enerådende. Dette skal være jeres mål for menneskehedens fremtid. Alt er i jeres hænder.

Min kære, din ven har rådgivet dig godt. Dit helbred vil forbedres med tiden. Du er oppe imod en mægtig fjende, hvis formål er at fjerne dig. Meget er gjort for at forhindre os, på denne side af livet, fra at gøre mere for at hjælpe. De er ved at miste magt og dette er kommet som et chok for dem. De forventede det aldrig, da de selv mener at være uovervindelige.

Vi vil lykkes. De rigtige mennesker vil være på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt. Forsøg at hvile, når det er muligt, da du ikke er nogen vårhare, min kære. Ånden er stærk, men nogle gange er kødet svagt.

Du er altid omgivet af kærlighed. Din beundrende, Monty.

Website: The Montague Keen Foundation

Oversættelse: Niels K. Pedersen


Share |