Home > > Montague Keen – den 12. januar 2014

Montague Keen – den 12. januar 2014

Jeg ønsker at begynde med at takke jer alle fra hjertet for at reagere på vores råb om hjælp til at genskabe den hellige energi på Planeten Jorden. Når denne energi er blevet fuldt ud genskabt, vil den gøre en ende på mange af de sygdomme, som så mange af jer er ramt af. Jeres kroppe har brug for denne energi for at kunne leve fulde, sunde liv. Den vil også få afgrøder til at vokse og give gode, sunde fødevarer med ren energi. Dette er blevet jer nægtet, og I har skullet kæmpe for at overleve. Jeres respons har været storslået. Tak.

Dette er et fælles anliggende. Begge sider af livet er involveret. Hver eneste levende ting på Jordens overflade vil få gavn af det. I vil opleve en fuldstændig transformation af alt mørkt og negativt, som vil forvandles til lys og harmoni. Veronica bliver spurgt, hvorfor dette så ikke på et tidligere tidspunkt er blevet iværksat. Jeg kan dertil svare, at timingen var nødt til at være rigtig. I var nødt til at være tilstrækkelig vågne for at kunne udføre missionen med succes. Kabalen vil udsætte jer for mange forhindringer på jeres vej: Se dem for, hvad de er, ignorér dem eller navigér udenom dem. Lad ikke noget som helst sænke farten eller forhindre jeres arbejde. Menneskehedens fremtid afhænger af jer og jeres input på dette tidspunkt. Veronica vil sørge for, at informationen om ley-linjer vil være nem at finde på vores hjemmeside. Vi sætter stor pris på alle input.

Jeg opfordrer jer alle til at finde tid til at læse og fordøje, hvad Mark har skrevet om emnet ley-linjer.

Se PDF-fil med seneste update fra Mark.

Min elskede hustru arbejder på mange forskellige projekter, som alle er vigtige for os alle sammen. Jeg beder jer assistere, hvor I end har mulighed for det. Hendes helbred er ikke godt, og hun er ingen vårhare, men hun arbejder hårdt på jeres vegne. I vil på et givet tidspunkt blive underrettet om, hvornår I skal samle jeres indsats for at genskabe de hellige energier på jeres planet. Dette giver jer en mulighed for at gøre jer bekendte med, hvad der kræves af jer. Det vil også give jer mulighed for at komme i kontakt med hinanden, således at ethvert land har et team, som er parate og villige til at arbejde sammen om dette projekt. Tilbring tid med at studere, undersøge og blive fortrolige med emnet.

Disse lande er på nuværende tidspunkt kommet ombord. Hvis dit eget land ikke er repræsenteret nedenfor, så overvej at tilslutte jer.

Albanien, Argentina, Aruba, Australien, Østrig, Belgien, Bosnien-Hercegovina, Brasilien, Bulgarien, Cambodia, Canada, Kina, Korsika, Costa Rica, Kroatien, Tjekkiet, Danmark, Den Dominikanske Republik, Ecuador, Ægypten, El Salvador, England, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Indien, Irland, Italien, Japan, Korea, Luxemborg, Makedonien, Mexico, Mikronesien, New Zealand, Norge, Pakistan, Fillipinerne, Polen, Portugal, Rusland, Skotland, Sedona, Serbien, Slovenien, Sydafrika, Spanien, Swaziland, Sverige, Schweiz, Thailand, Holland, Tyrkiet, Ukraine, USA, Wales.

Dette er ikke en enestående event. Vi har til hensigt regelmæssigt at udføre vedligeholdelse af ley-linjerne. Vi kan ikke tillade denne energi nogensinde igen at blive lukket af for jer. Nu vil jeg trække mig tilbage for at give jer tid til at læse Marks ord.

Min kære, du må finde tid til at hvile. Jeg ved, hvor entusiastisk du er omkring dette, men vi behøver dig for at udføre missionen. Vi i ånden sender kærlighed og lys til jer alle. Jeres input, hvor små de end er, er vigtige.

For altid din tilbedende Monty


Website: The Montague Keen Foundation
Oversættelse: Anna Grete TelesfordShare |