Home > > Montague Keen - 15. april 2018

Meddelelse fra Montague Keen - 15. april 2018

Som jeg tidligere har påpeget bliver alt gjort af Kabalen for at nedbryde menneskekroppen og sindet. I accepterede al den propaganda I blev fodret med. Nu ved I, at I ikke kan tro på noget som jeres regering fortæller jer. For at komme ind i regeringen skal man være en del af kabalen eller en af deres marionetdukker. I dag hænger menneskelivet i en tynd tråd. Monsanto og dets GM-mad har beskadiget menneskers krop og hjerne. Det var designet til at gøre netop det. Kabalen tog kontrol over alt hvad der er vigtigt for, at det menneskelige liv kan overleve. Kun de som kan tænke for sig selv, vil overleve.

Had er ødelæggende for den, der hader. Det påvirker alle omkring dem. Hvad får en til at hade. Det er fordi de er mislykkedes med sig selv, at de tyr til at hade. Det er alt hvad de har tilbage Det vil sandelig også ødelægge dem. Kun de med et godt hjerte vil fortsætte til den gyldne tidsalder. Mennesker bliver afsløret og filtreret fra. Selv om I blev advaret om at denne tid nærmer sig hurtigt, ignorerede I advarslen og forberedte jer ikke på det. Tiden er over jer nu. I skal træffe de rigtige beslutninger, hvis I vil bevæge jer frem i lyset Der er ingen undskyldninger for alle nødvendige oplysninger er omkring jer.

Får det jer til at føle jer vigtige når I angriber dem, der er der for at bringe jer ind i lyset. Når situationens alvor rammer jer er det for sent. Tænk over det. I betaler en høj pris for at være destruktive. Har det destruktive gjort jer glade. Har det forbedret jeres liv? Faktisk er det alt det der gør, at det giver en øjeblikkelig opfattelse af, at I har svigtet og I ikke kan bære at se på jeres eget liv.

Folk skal mødes sammen og hjælpe hinanden med at tage den rigtige vej frem i lys og kærlighed, for en verden uden krig, fattigdom og hjemløshed. Denne mulighed er nu lige uden for døren. Døren åbner og alt negativt bliver afsløret og fjernet. I blev fortalt, at denne tid ville komme. Det er her, jo hurtigere I omfavner det, jo hurtigere vil I skabe jeres drømmeverden. Der er hundredvis af væsener fra andre planeter, der har taget menneskelig form for at hjælpe jer. Selvom de altid genkender hinanden, når de mødes, udsender de ikke disse oplysninger til andre. Kabalen udpeger disse mennesker og bortskaffer dem, når det er muligt. Da kabalen ikke ønsker at menneskeheden skal overleve, må de holde jer i uvidenhed og trældom. I har ingen tid til at spilde. Åbn jeres øjne og se på jeres situations realiteter. Tiden er kommet for at I står op og lader jeres stemme få betydning.

Alle stoffer og vaccinationer har udtømt jeres krop for dets naturlige sundhed og styrke. Det er netop det, de var designet til at gøre. Fortidens mennesker levede længere, mere produktive liv. De var klogere og de var forbundet med universet. Alt dette blev taget fra jer. I blev gjort afhængig af deres stoffer og tankekontrollen, der leveres til jer gennem jeres tv-apparater. I bærer ingen lighed med fortidens mennesker. Alle jeres naturlige evner blev taget fra jer, da I blev kabalens marionetdukker. Hvornår tænkte I for jer selv eller fandt ud af noget af jer selv? Det er på tide at tage jeres styrke tilbage og blive hele igen.

Der er ting der sker i jeres verden i dag, der ikke er hvad de ser ud til. Alt er baseret på løgne. I bliver ikke fortalt sandheden om noget. Kabalen kræver 3. verdenskrig, det er bundlinjen. Vil I endnu en gang lukke øjnene for sandheden og lade menneskehedens slagtning fortsætte? Hvordan kan I lukke øjnene for at løgnene bliver vist hver dag på jeres tv'er. Hvor er beviserne for kemiske angreb? Der er ikke et eneste bevis. HVORFOR? Hvor var FN i alt dette? Jeres stilhed giver dem tilladelse til at gøre hvad de vil, hvornår de vil. Er det hvad I vil have? I har et ansvar overfor jeres medmennesker. I har lukket øjnene for, at I tillod parasitterne at tage kontrol over alt. I blev villigt deres slaver. Nu hvor I er helt vågen til deres dagsorden, vil I tage alt tilbage, hvad der er jeres. De kan ikke lide dette.

I forgangne tider plejede folk hinanden. De nåede ud til dem der var i problemer af forskellig slags. Nu finder I jer låst inde i jeres små bokse med kun jeres tv som selskab. I er blevet afskåret fra jeres medmennesker. I er blevet isoleret og alene, perfekt til tankekontrol. Alt TV' et introducerer bliver normen. Fra det lange hår og musik fra tresserne til de barberede hoveder i dag. De opmuntrer endda børn til at ændre deres køn. Dette er den mest uhyrlige måde, og det hele gøres gennem tankekontrol. Se på jeres eget liv. Hvor mange af kabalens spil faldt I for? I faldt alle i deres modefælder. Dette viser jer, at I også er under deres kontrol.

Jeg beder jer om, mens der stadig er tid, om at tage kontrollen over jeres liv tilbage. Stop med at tage deres stoffer, spise deres GM mad og tro på deres løgne. Sammen kan 99% fjerne kabalen. Fjern alle de styresystemer, der er indført for at styre jer og jeres verden. I kan gøre det. I har antal og intelligens til at gøre det. Uden jeres ekspertise kunne kabalen aldrig have taget kontrol.

Min kære, jeg ved, hvor chokeret du var, da du lærte at kabalen havde taget kontrol over din telefonledning, hvor den kommer ind i vores hus. Det udsendte et signal, der gav dig alvorlige problemer. Du var ikke opmærksom på signalet, selv om andre var det i det øjeblik, de kom ind i huset. Du kender til den onde, der havde gjort dette. Han var også ansvarlig for det slag i ryggen, som både chokerede dig og gjorde ondt på dig. De vil have, at du holder op med at fortælle sandheden. De vil ikke have menneskeheden skal vide, at det kan tage sin magt tilbage og skabe en bedre verden for alle. De vil bare dræbe så mange af jer som muligt. De vil dræbe jeres børn, drikke deres blod og æde deres kød. Dette gør det muligt for dem at leve på Jorden. Er det hvad I vil have? Vi på denne side af livet kan kun gøre en vis del. Vi har brug for jeres hjælp til at lykkes.

Altid din beundrende, Monty.

Bemærkning fra Veronica

Dave har bedt mig om at takke jer for alle jeres kort, breve og gode ønsker. Han læser dem igen og igen. De er alle kommet i chartek. Han har modtaget bøger, og han siger, at han ikke kunne have valgt bedre sig selv. Han deler dem med andre for at gøre livet i Fresno lidt mere udholdeligt. Han håber, at han snart vil kunne takke jer selv. Vær venlig at bede for alle uskyldige mennesker, som uden egen skyld befinder sig i fængsel. Må de snart få retfærdighed.

Kontaktoplysninger

Dave McCann , MJ 03 A Pod 11 , Booking number 1621184 , Prisoner ID 7076771 , P.O.Box 872 ,
Fresno , California, 93712 , USA.

Retfærdighed for Dave McCann. Irsk mand fængslet i Californien | Fundraising til afholdelse af juridiske udgifter med GoGetFunding

Website: The Montague Keen Foundation

Oversættelse: Niels K. Pedersen


Share |