Home > > Montague Keen - 21. januar 2018

Meddelelse fra Montague Keen - 21. januar 2018

Jeg var ved din side, min kære, da du deltog i begravelsen af din kære ven, Bronwen. En måde måtte findes for at sikre, at du kunne deltage. Hun elskede hvert øjeblik af sin begravelse. Det var alt, hvad hun havde ønsket det kunne være. Hun savnede ikke et øjeblik af det. Hun ønsker, at du skal vide, at hun nu arbejder i vores netværk.

Endelig begynder menneskeheden at forstå, hvordan kabalen fungerer for at undertrykke jeres menneskelige ånd. I skal kun se på, hvad der gøres og siges for at ødelægge hr. Trump. Vær meget forsigtige med, at I ikke utilsigtet hjælper kabalen med at forsøge at forhindre hr. Trump i at fuldføre sin mission med at frigøre jer fra de grusomheder, der er blevet påført jer for, at undertrykke jeres naturlige instinkter. De inden for kabalen er, selvom få i antal, velorganiserede, og de opererer med et kontrolsystem, som I først nu bliver opmærksom på. Hvem vil have at menneskeheden skal forblive på jorden? Er menneskeheden parat til at løfte en finger for at beskytte jorden? At betale støttekroner er ikke nok, handling er nødvendig. Jeres stemme skal høres. Mens I sov, opdagede I ikke, hvad der blev klargjort for at fjerne jer, kabalen planlagde sin overtagelse ned til mindste detalje. DE TROEDE SEJREN VAR DERES. Men i det sidste øjeblik kom Trump og saboterede deres planer.

Hver dag ser I flere og flere bliver afsløret. I er chokeret over at se, hvordan kabalen har brugt og misbrugt jer. Selvom de styrer alt, hvad menneskeheden behøver for at overleve på Jorden, KAN DE IKKE FÅ DERES PLANER TIL AT FUNGERE UDEN JERES HJÆLP. Uden at I arbejder for dem, mine venner, ER DE HJÆLPELØSE.

Træk jer væk fra dem og nægt at arbejde for dem, og de er færdige. Giv ikke eller tag ikke deres dødelige VACCINATIONER. Afvis deres GM mad. Uddan jer selv til, hvad kroppen har brug for til at overleve. Bikarbonat(natron) forhindrer kræft. Kokosolie er vellykket til Alzheimers. Ahorn sirup er godt for hjernen, især hvis det tages sammen med bikarbonat. Foretag en undersøgelse. Medicin er ikke svaret, da det var designet til at gøre jer afhængige af det, og at tjene penge til kabalen. De er vant til at holde jer undertrykt og i frygt.

FLU - Biological Warfare Attack (YouTube)

(FLU - Biologisk krigsførelses angreb (YouTube))

Lyset fortsætter med at udvide og afsløre alt, der gemmer sig i skyggerne. Uanset hvor meget den mørke side forsøger at forhindre lyset i at sprede sig, vil de ikke lykkes. I har lige været vidne til demokraterne i Amerika, der smider deres legetøj ud af barnevognen i et forsøg på at vælte hr. Trump. De er bange. Alt de kan se foran sig, er i meget lang tid at være fængslet for deres forbrydelser mod menneskeheden. Deres spil er forbi. Det er på tide at møde konsekvenserne af deres handlinger. Assistance strømmer ind i verden for at beskytte jer. PARASITTERNE gemmer sig, men der er få steder, at gemme sig. De er afsløret. Menneskeheden ser dem nu for de skadedyr, de er, og alle penge i verden vil ikke kunne redde dem. Der er ingen ære blandt tyve.

Se på jeres historie FØR RÅDET I NICEA ÆNDRET ALT. Der vil I lære sandheden. Kassér alt, der er lært gennem religion og ”uddannelse”, som har gjort jer til slaver. Start igen med sandheden for at guide jer frem til at skabe en ny begyndelse for alle uden lidelse, krige, hungersnød og pædofili, som kabalen bragte til jorden. Alle deres hemmelige edsaflæggelser vil blive gjort ubrugelige og deres magt fjernes for evigt. Er I parate til at være en del af denne fredelige hær for at fjerne alt, hvad der er mørkt og destruktivt, og erstatte det med fred og harmoni? I blev alle udvalgt til at være på Jorden på dette tidspunkt for at få dette til at ske.

Dette er en KRIG. Det gode og onde, lys og mørke; Det er ikke en gåtur i parken, men belønningen overgår jeres vildeste drømme. Forstyr ikke denne procedure på nogen måde, eller I vil skulle stå til ansvar for det. Mennesket er afhængigt af det. Alle dem, der har misbrugt og kontrolleret menneskeheden gennem deres hellige edsaflæggelser og fremgangsmåder, vil blive gjort hjælpeløse og leve på menneskehedens nåde. Sådan en ond magt vil blive fjernet for evigt fra Jorden. Mennesket er nu tilstrækkeligt vågen til at fortsætte med planerne for verdensfred. Det er en ting at vide, hvad der skal gøres. Det er en helt anden at omsætte det i praksis. Handling er nødvendig.

Deling af information er det første skridt. Derefter diskussion, så alle forstår situationen fuldt ud og hvad der skal gøres. Sammen er I stærke. Brug den kraft til det gode for hele menneskeheden.

Solen vil skinne på jorden igen, dens ENERGIER vil genoprette menneskeheden og Jorden, der producerer alt, hvad der er nødvendigt for at mennesket kan eksistere. Solens energi er nødvendig for at mennesket kan overleve. Så kabalen har begrænset jeres adgang til denne energi, som I har brug for til, at kunne overleve. Vi gør på denne side af livet vores bedste for at vække irerne, hidtil uden stor succes, selv om jeg må sige, at der er nogle der vågner. Hvert menneske på jorden kræver, at dette sker. Vatikanet og dets kohorter gør alt for at stoppe det. Bare husk, hvis I ser det på tv eller i aviserne, er det ikke sandt. Disse medier ejes og bruges af kabalen for at holde jer uvidende og under deres kontrol.

Dave, den unge mand, der er uretfærdigt fængslet i Amerika, takker for jeres hjælp. Han ønsker at fuldføre sin mission for menneskeheden, men bliver forhindret. Dette er et perfekt eksempel på, hvordan kabalen fungerer.

Min kære, det var foruroligende for dig, at skulle sige farvel til din ven, Bronwen. Hun er nu ved godt helbred på denne side af livet. Hun sætter sin fulde energi bag dig og vores arbejde.

Altid hos dig, din beundrende, Monty.

MEDDELELSE FRA VERONICA KEEN

Hjælp med at sikre, at Dave McCann får retfærdighed .

Lad os vise det korrupte retssystem i Amerika, at vi holder øje med dem. Vi kan gøre dette ved at sende kort eller breve til Dave. Myndighederne i fængslet læser al korrespondance, de noterer sig alt. Dave er en af os, og vi støtter ham. Vi kan sikre, at den absolutte sandhed om det ”set up” der blev lavet for at fælde ham vil blive afsløret. Hvis han ikke var vigtig for menneskeheden, ville kabalen ikke have gidet at gå så langt for at spærre ham inde.

Dave McCann ,
MJ 03 A Pod 11 ,
Booking number 1621184 ,
Prisoner ID 7076771 ,
P.O.Box 872 ,
Fresno , California, 93712 , USA .

Jeg har Daves tilladelse til at bede jer om at hjælpe ham. Han er dybt taknemmelig for at I rækker ud til ham.

Han er fanget i Amerika uden venner eller familie, ingen besøgende overhovedet.

Retfærdighed for Dave McCann. Irsk mand fængslet i Californien | Fundraising til afholdelse af juridiske udgifter med GoGetFunding

Website: The Montague Keen Foundation

Oversættelse: Niels K. Pedersen


Share |