Home > > Montague Keen - Søndag den 24. April 2016

Meddelelse fra Montague Keen søndag den 24. April 2016

VORES LIV BEGYNDER AT SLUTTE DEN DAG VI BLIVER TAVSE OM TING, DER BETYDER NOGET.
Martin Luther King

Kampen om fuld kontrol over jeres verden har aldrig været større end den er nu. De der ??kontrollerer har beordret deres håndlangere til, at sikre at masserne gør som de får besked på. Elimineringen af ??den hvide race sker åbenlyst omkring jer. Jeg fortæller jer, at I ikke har råd til at ignorere de mange tegn på dette. I skal bevare og beskytte jeres race. Se på, hvad der sker i Europa for at forstå, hvad jeg henleder jeres opmærksomhed på. Kontrolcentret viser sin hånd, da tiden hurtigt løber ud for dem til, at de kan få fuld kontrol over Jorden. På grund af det arbejde, der bliver udført, er Schuman Resonancen stigende hver dag.

Her er en video, der forklarer, hvad det betyder

Snart vil de, der er i kabalen finde sig selv helt blotlagt og prisgivet masserne, som de ellers har forsøgt at ødelægge. Det arbejde, du udfører hver dag med M har afsløret, hvordan styresystemet fungerede. Det var en succes mens masserne sov; men ikke længere, da masserne er ved at vågne op, og dermed øges lyset i jeres verden. Alt hvad magthaverne gør med deres midler, er at holde jer i trældom til kabalen. Deres loyalitet er helt hos kabalen.

I er nødt til at foretage jeres egen forskning og træffe jeres egne beslutninger. OBAMA´ERNE i jeres verden tjener ikke menneskeheden, de følger kun ordrer fra deres mestre i kabalen. De beslutninger, I foretager nu, vil have en stor indvirkning på Jorden og menneskehedens fremtid. Hver dag kan I se deres planer om at ødelægge Europa. De forsøger at få jer til at føle jer skyldige i ikke at indbyde andre til jeres lande. I 1925, planlagde de, at skabe årsager til, at føre krig mod visse lande, så de kunne tvinge de såkaldte flygtninge ind i Europa. De har finansieret denne invasion. I har fjender på Jorden, som I ikke har nogen idé om. De styrer alt, og de ??vil af med jer. Deres falske løfter, fagter og deres fremstilling af omsorg for masserne, er lavet for at narre jer til at stole på dem. Deres handlinger fortæller en helt anden historie. De forgifter den luft I indånder, den mad I spiser, og det vand I drikker, ligesom de opkræver skatter fra jer, som forårsager fattigdom for masserne. Det er kendsgerningerne. Religion og politik arbejder sammen om at ødelægge menneskeheden.

Hver eneste af jer har brug for at få skabt en god jordforbindelse og åbne jeres øjne og ører for SANDHEDEN. Stop med at tro på kabalens propagandaværktøj, dens tv og aviser. Tro kun hvad I har forsket for jer selv, og ved er sandt. Tag ansvar for jeres liv og stop med at være marionetter, der stemmer på deres egen død. Gå til Ley linjer, obelisker og sfærer mv., og fjern alle de mørke energier fra Jorden. Kig på kontrolgitrene, som I indtil nu, var uvidende om, fordi de blev skjult for jer.

Ja, det var smart, mine kære. Det blev alt sammen gjort uden I så det. De behøvede ikke at skjule det, fordi de forventede aldrig et øjeblik, at I en dag ville vågne og se deres kontrol gitter og fjerne det. I er i krig. Til sidst, kan I se jeres fjende i al sit mørke og bedrag. Når man står sammen som menneskehed og støtter hinanden, så vil kabalen ophøre med at eksistere. De kæmper en beskidt kamp. Deres vigtigste mål er at ødelægge menneskeheden og overtage jorden for enhver pris. Deres grådighed kender ingen grænser!

Igen, appellerer jeg til det irske folk, om at stå sammen, og tage jeres magt tilbage fra Vatikanet og staten. Før verden til frihed, fri for mørkets kontrol. I kan gøre det. Bliv endnu engang de mægtige mennesker, I engang var, før Vatikanet sendte Patrick for at ødelægge jer, og alle beviserne fra jeres store fortid. Før menneskeheden til FRIHED. I ved, I kan gøre det. I er der næsten. Ignorer det pres, der lægges på jer om at overholde, hvad kabalen dikterer. Jeres fremtid afhænger helt af de beslutninger, I træffer nu.

Nægt at fortsætte med at være en del af EU, som er blevet sat op for at ødelægge jeres individualitet, jeres race, og jeres menneskelighed. De, der ønsker at ødelægge jeres race, beskytter deres egen såkaldte race, med love, der ville forbløffe jer. Kom ud af SMELTEDIGELEN, kaldet for EU, for det er alt sammen en del af en OVERTAGELSESPLAN. Vær mistænksom over for dem, der forsøger at tvinge jer til at stemme ja. De adlyder bare ordrer. Løgne og bedrag i jeres verden, er i øjeblikket overvældende. Det er deres sidste fortvivlede forsøg på at holde på kontrollen. Deres eksistens afhænger af, om I adlyder deres kommandoer, eller i stedet, siger NEJ til deres onde kontrol. De lever på jeres nåde, for tiderne skifter.

Min kære, dit arbejde med M viser målbare resultater. Du ser Schuman Resonans stigning efter hver øvelse du laver. Du har en masse at beskæftige dig med. Selv om det forekommer håbløst, ved du i din sjæl, at du vil lykkes. Det er ligegyldigt, hvor mange usandheder kabalen producerer for at lyve om dig, de spilder deres tid. Vi vil gøre, hvad vi satte os for at gøre.

Altid, din tilbedende, Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Oversættelse: Niels K Pedersen
Share |