Home > > Montague Keen - Søndag den 29. Maj 2016

Meddelelse fra Montague Keen søndag den 29. Maj 2016

Vær opmærksom på, hvordan jeres regeringer løber fra den ene samling til den næste i deres desperate forsøg på at starte 3. verdenskrig. I deres hjerter ved de, at de er færdige; udsat for hvem og hvad de er. Når de falder, vil de opdage, at de lever på jeres nåde. I skal sikre, at de falder, så slagtning af menneskeheden ophører. Nu er det tid for jer til, at tage ansvar for jeres medmennesker og arbejde sammen for at sikre, at menneskeheden overlever. I behøver ikke tage jer den luksus, at bruge tid til at overveje jeres muligheder. I skal handle nu for at sikre jeres overlevelse.

Når I fjerner alle de begrænsninger jeres undertrykkere har bragt jer, vil I smage på jeres første oplevelse af frihed, ægte frihed. Der er mange blandt jer, der er klar til at træde frem for at sikre, at livet på Jorden vil vende tilbage til, hvad det var altid beregnet til at være.

Når banker og religioner er belyst og fjernet, så vil alle de barrierer, de har pålagt jer forsvinde. Parasitterne der har overlevet ved at påføre menneskeheden lidelser, vil flygte fra Jorden. Jeg kan fortælle jer, at de allerede har gjort forberedelser til at gøre det. Forskellige fraktioner blandt dem forsøger at finde måder at forblive på Jorden på. De har ikke tillid til hinanden. De ved nu, at rigdom alene, ikke vil sikre deres overlevelse her. De har levet af sved, slid og lidelse for menneskeheden, og nu vil de finde sig prisgivet dem, der har lidt under deres kontrol. Kabalen har brugt menneskeheden som slaver til at tjene dem og til at dræbe deres medmennesker på deres kommando. Kabalen har ødelagt livet på Jorden for menneskeheden. Nu er det op til menneskene at beskytte og bevare Jorden og deres medmennesker, som bor på den.

I kan gøre det, I vil gøre det. I er på Jorden i denne tid for at sikre Jordens overlevelse. Del jeres viden og del sandheden om, hvad der sker omkring jer. Nægt at modtage den propaganda som kabalen bruger kræfter på at putte ned i jeres halse via TV og aviser. Glem aldrig, at kabalen ejer alle tv og aviser, Hollywood, etc. De har forberedt sig på at overtage Jorden i generationer, og dette er hvad I nu forsøger at forhindre. Intet de gør eller siger kan I have tillid til, uanset hvordan de klæder sig for at se godt ud. Lyset skinner på dem, så I nu kan se at LØGNENE flyder ud af munden. Når I siger NEJ til dem, er de færdige. I har magt til at fjerne disse parasitter for evigt, så brug det til gavn for alle. De har ikke styrke som I har, de fik jer til at tro, ??at penge og rigdom er magt. Nu vil I se for jer selv, at når I siger, "Nej, vi er færdige med jer!", så vil de ikke have andet valg end at forlade Jorden.

Der vil være problemer til at begynde med, men der er gode mennesker, der har god dømmekraft til at se fremad og forberede denne begivenhed. De har forberedt GRATIS ENERGI til alle, og akvaponi (integreret kultur af planter og vandlevende dyr) til at vokse godt, sunde fødevarer, uden de skadelige kemikalier, som kabalen har tvunget jer til at bruge for at sikre, at jeres helbred led under det. Alt hvad der er falskt og korrupt, vil blive fjernet.

Børn vil atter blive værdsat og styret af familien, ikke af staten. Børnene vil ikke længere blive holdt i fængsel- ligesom skoler der sind kontrolleres af lærere for at adlyde kabalen uden spørgsmål. Hvad I nu ser som uddannelse, er kabalens udøvelse af kontrol og dominans, fjernelse af fri vilje og ytringsfrihed, for at have fuldstændig kontrol over menneskeheden.

Den medicinske profession er totalt domineret af de store farmaceutiske virksomheder. Spørg jer selv, hvem der ejer dem. . . .det er de samme mennesker, der ejer bankerne, tv-kanalerne, aviserne og fødevareproduktionen, etc. Det er tid til at kigge efter alternative løsninger på medicinske tilstande, da medicinske stoffer er ikke egnede til indtagelse. Undgå dem for enhver pris. Omfanget af korruption ville forbløffe jer. Der er ingen grænse for de skridt, som kabalen vil tage for at ødelægge menneskets liv på jorden. Åbn jeres øjne, for beviserne er alle omkring jer. Fra fødsel til død, styrer kabalen jer. De tror, ??at de ejer jer. Er det hvad I ønsker? Er det, hvad I ønsker for jeres børn, jeres børns børn, og alle fremtidige generationer?

Dette er jeres STORE mulighed for at sige til kabalen, vi vil ikke have jer i vores liv mere. Vi nægter at være slaver til jeres banker og jeres religioner. Det er så simpelt er det. Nægt at spille deres spil. Nægt at leve efter deres regler et øjeblik længere. Når I siger et rungende NEJ til dem, vil I se dem smuldre og mislykkes. De kan ikke herske uden jer. Husk, uden jeres støtte, er de intet.

Det kræver mod at blive det Lysvæsen som I er; men når I gør det, er der ingen vej tilbage. Så stopper I med at deltage i ødelæggelsen af ??jeres arv og alt det I er, og alt det, I kan blive. Kig ikke på historien, som kabalen har lært jer. Gå tilbage til oldtiden for at lære om jeres sande jeg, jeres arv, og hvad I er i fare for at miste, hvis I ikke tager modet nu og tager et standpunkt. I har alt at vinde, og intet at tabe, bortset fra slaveri. Kabalen som I tjener, forgifter jer hver dag gennem luften I indånder, den mad I spiser, det vand I drikker, og de kemikalier, de giver jer, når I bliver syge. Det er det i en nøddeskal. Behøver jeg sige mere?

Veronica vil gerne nævne en film, som producenterne har sendt til hende. ”SHADE the MOTION PICTURE”; EN AMBELLAS og BERMAS FILM. Denne film besvarer alle jeres spørgsmål. Den forklarer, hvor styret I er, og af hvem. Venligst se og del denne film.

Min kære, jeg kender og forstår, hvad du har klaret. Jeg kan fortælle, at intet er som det ser ud. Du har ret i dine antagelser. Dette er et eksempel på de desperate længder som kabalen er parat til at gå til, for at holde på magten. Men sandheden vil sejre. Kabalens tjenere vil hænge deres hoveder i skam, når de tvinges til at se sandheden i øjnene. Vi, på denne side af livet, holder øje med tingene. Vi omgiver jer med kærlighed og beskyttelse.

Din beundrende, Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Oversættelse: Niels K Pedersen
Share |