Home > > Om Sheldan - 20. oktober 2019

Om Sheldan - 20. oktober 2019

Hilsner fra Galactic Heart . . .Heart

Sheldans rekreation er gået op og ned med mange Dew angreb, som startede tilbage i marts 2011. Netop som Sheldan var kommet sig tilstrækkeligt af sin rygoperation (for to år siden) og med succes skrev updates og forberedte sig på at lave webinarer igen, blev han udsat for endnu et angreb (sidste november). Det var der, det havde de største omkostninger for mig, fysisk, mentalt, emotionelt og spirituelt.

På grund af PAO samfundet - I - har vi været i stand til at holde PAO i gang. Miles og jeg begyndte at tilbyde webinarer, og jeg blev ved med at sende gratis nyhedsbreve ud næsten dagligt.

Af hele vores hjerte takker vi jer. Jeg har været i stand til at gå gennem helvede og komme ud på den anden side. Mens jeg skriver det, tænker jeg, at det lyder dramatisk, og dog er det præcis, hvad jeg føler. Jeg påskønnede ikke mig selv i mange måneder. Jeg kan roligt sige, at jeg er kommet mig og har lært mange livslektioner.

Nu til Sheldan. De GODE NYHEDER er, at den Galaktiske Føderation nu arbejder mere åbent med Sheldan, efterhånden som mange nervebaner i hans hjerne genoprettes. Den GF forlod aldrig Sheldan (eller mig), de hjalp ham kun med hans fysiske rejse og ville ikke tale med ham om verden. Sheldan blev opmuntret til selv at gøre en stor del af healingarbejdet for sig selv. Det er måden, hvorpå man lærer mestring.

For omkring to måneder siden begyndte GF at arbejde mere med Sheldan. Hver morgen nu, når jeg går ned ad trapperne, vinker Sheldan til mig og udbryder - "JEG HUSKER MERE OG MERE. Amatura og jeg gennemgik mere af verdens historie og min personlige historie." For mig ser det ud til, at de arbejder på en eller anden kronologisk måde for at genoprette hjerneforbindelserne. Det er den bedste måde, jeg kan forklare det på.

HERLIGT! For omkring en uge siden fortalte GF Sheldan, at det var tid til at foretage et tjek på hans helbredsstatus med hensyn til hans evne til at skrive en UPDATE! Jeg begyndte at græde, da han fortalte mig det. Min Shelly kommer sig 100 %, det er sikkert. Han er der ikke endnu, og GF fortalte ham, at det var en test for at give ham og dem en idé om hans grundlæggende tilstand. De opfordrede ham til ikke at blive frustreret, fordi det vil tage noget tid at blive klar til at genoptage sin mission.

Det er sandt! Jeg sagde, at Sheldan er begyndt at lære, hvordan han skriver UPDATES igen. I starten var han kun i stand til at skrive det første afsnit, før hans hjerne blev træt, og det andet afsnit var ikke særlig godt. Ok. Det er status. Som muskler må man bruge dem, for at de bliver stærke.

Sheldan skal lære sig igen at lytte til GF og samtidig skrive det. (Sheldan har altid kun brugt én finger, når han skriver på computer - han plejede at være meget hurtig på tasterne). Sheldans tempo er ikke, hvad det plejede at være, og det er en af de ting, der spænder lidt ben for ham. Når han skal lede efter bogstaverne på tastaturet, mister han koncentrationen. Han måtte starte helt forfra med at lære at skrive på computer. Men det kommer hurtigt igen. GF mindede os begge om at være tålmodige og forblive positive. Hver anden dag sidder han med dem og øver sig i at skrive, mens de dikterer. Selvfølgelig bliver vi, som de dødelige vi er, frustrerede, fordi vi ønsker hurtige resultater.

Nogle dage tænkte jeg, om vi nogensinde ville nå til dette punkt. Selv min elskede Supa (arcturiansk Lyskrop specialist) hjælper mig nu på en mere direkte måde, som hun har gjort i så mange år. Hun forsikrer mig om, at hun aldrig har forladt mig. Jeg vidste, hun var der energetisk, men jeg kunne ikke høre hende.

Vi beder jer, vores PAO samfund, om at fortsætte jeres støtte til os gennem jeres kærlige tanker, jeres healende Lys, ved at deltage i vores webinarer og at købe vores "specials". Fortsæt med at se Sheldan som stærk, vital, perfekt og sund. Jeg ved ikke, hvornår Sheldan faktisk vil være i stand til at give gratis Updates igen, men jeg ved, at det sker engang i 2020. WOW! Mit hjerte udvider sig ved visheden om denne Sandhed. Det er om meget kort tid. Jeg ved, vi alle har savnet Sheldan.

Jeg har fået modet og håbet tilbage, og måske har I også, mens vi læser del 8 i serien af uddrag fra Sheldans arkiv over updates, som Steve Beckow har lagt op på sin webside - Golden Age of Gaia. Min galaktiske mission er vækket til live igen!! Tak, Steve.

Velsignelser af Kærlighed til jer,
Colleen

Website: Planetary Activation Organization

Oversættelse: Margit Villumsen< previous message | next message >


Share |