Home > > Sheldan Nidle - 2. oktober 2018

Sheldan Nidle - for det Åndelige Hierarki og den Galaktiske Føderation - 2. oktober 2018

Selamat Jalwa! (Vær i retfærdighed!) Alt er som før. Mens den mørke kabale (the dark cabal) fortsætter med at være sit sædvanlige arrogante selv, bevæger vi os dynamisk fremad og hjælper vores allierede på Jorden med at være langt foran kabalen. Deres dage er talte, og de er smerteligt klar over det. Mens vores allierede på Jorden fortsætter med at gennemføre den næste fase af vores strategier, der til stadighed udvikler sig, er sejren sikret. Disse handlingsplaner er uhyre komplekse og indeholder et utal af variabler. Husk at dette er et globalt foretagende. Vi erkender, at tiden med at nedbryde den nuværende magtstruktur tager hårdt på jeres tålmodighed. Vi beder jer om stadig at være udholdende og have tillid, mens disse forenede tidsplaner gennemføres. De vil manifestere sig på det rette guddommelige tidspunkt. Hav tillid og accepter elskværdigt, at tiden nærmer sig, hvor jeres velsignelser begynder at udfolde sig. Vær forberedt på at bruge den velstand, som er lovet jer, til at opfylde alle jeres drømme.

Hele processen med at forandre dette planetariske samfund er blevet meget mere kompliceret end først forventet. Jeres verden blev oprindeligt udtænkt af Anunnakierne som et rige, der var fuldstændig overbevist om, at de, der havde magten, ikke kunne overvindes. Således så den nuværende bande af håndlangere sig som Væsener, der kunne overvinde, hvad end der ville indskrænke eller gøre en ende på deres greb om magten. Et foragtende sæt af kerneoverbevisninger blev ætset dybt ind i menneskehedens psyke. En af de mange grunde til, at vi har haft så svært ved at støtte vores partnere i Lyset, var selve vedholdenheden i disse vanvittige forestillinger. Men nu, viger disse overbevisninger dag for dag, da Himlen stråler store mængder af positive og bevidsthedshøjnende energier til menneskeheden. Vi har set, at vores jordiske partnere triumferende transformerede denne negative ideologi, mens de gik i gang med en række større anholdelser blandt denne globale horde af spytslikkere. Formålet med denne operation er at sikre, at velstanden vil blive ledt direkte ind i GESARA til glæde for jeres verden, som har lidt så længe. Skridt for skridt, bliver det uundgåeligt sandelig tilfældet!

Når I ser på jeres planet, ser I, hvordan disse forandringer finder sted. Den virkelige sandhed er, at denne verden af jeres ikke længere kan fungere som den tidligere har gjort. Et skrigende og desperat behov for forandring gælder overalt. Vandkrisen er en af de tydeligste. Det meste af jeres verden mangler fuldstændig en sikker vandforsyning. Ressourcer til at levere det er der, dog ikke tilgængelige, på grund af politik og formodede omkostninger. Velsignelser skal blive skænket, hvilket vil give jer mulighed for at bruge disse økonomiske midler til at løse denne uhyrlige humanitære krise. Det er en af mange infrastrukturelle problemer, der skal løses: mange andre, såsom veje, broer og genopbygning af krigshærgede lande, kræver medfølelse, mod og banebrydende tænkning. Vi ved, at mange mennesker står standby, ivrige efter at demonstrere de løsninger, der er nødvendige for succes. Det er et spørgsmål om at skabe et solidt fundament for alle ved at producere mad nok for at gøre en ende på sult for evigt.

Forandringer på Jordens overflade påvirker også Moder Jords indre riger. Selv den centrale sol, jeres planets krystalkerne, bliver varmere. Denne stigning i energien er under forberedelse til Gaias kommende udvikling til fuld bevidsthed. Disse ændringer i Jordens krystallinske kerne afspejles i økologiske forandringer, der sker i mange områder af den Indre Jord: de håndteres af dets Styrende Råd og befolkningen i Agartha. De besluttede at øge hyppigheden af deres ritualer og at sende specialiserede hold af forskere til Gaias overflade, der kunne foreslå mere hensigtsmæssige løsninger. Jeres agarthanske støtter og jeres hellige hemmelige samarbejdspartnere er årvågne og rustet til at starte en række begivenheder, der skal resultere i triumf for Lyset. Himlen velsigner alle, der støtter Gaias transformation; og alle, der har arbejdet utrætteligt med at etablere et finansieringsnetværk, grundlaget for et nyt finansielt system, revalueret hele verdens valutaer, og bedst af alt et globalt netværk inden for sædvaneret. Disse forskellige rammer er nu fastlagt for at transformere og op-Lyse jeres mørke og forvrængede virkelighed. Tillad aldrig, at alle de tidligere forsinkelser mindsker og tager håbet fra jer med hensyn til jeres vision om et nyt og helligt rige for hele menneskeheden. Endelige fejringer er i sigte! Halleluja!!

Namaste! Vi er jeres Opstegne mestre! Vi kommer med store velsignelser! Vi ser på, mens enhver af jer vokser i bevidsthed og nådigt bruger jeres nye evner til at hjælpe med at rykke processen fremad mod jeres ultimative frihed. Nu skal I se så mange ukendte for jer rejse sig og sammen hjælpe Gaia og denne "globale landsby", hvor I bor, med at transformere sig og sammen at skabe en fantastisk ny virkelighed. Det er den virkelighed, der skal byde jeres større familie velkommen. Husk altid, at det hele er en guddommelig velsignelse. Vi takker dem, der med mod og storslåede evner har gjort det muligt. Vi takker også hver enkelt af jer, som længe har haft denne vision og har frigjort jeres rigelige energier til at indgå i alt, hvad vi gør.

Dette foretagende har taget adskillige tusinde år om at udvikle sig. I og jeres efterkommere skal med glæde nyde dens dejligste frugt. Vær stedse taknemmelig over for Himlen og klar til at prise alle dem, der har rejst langt for at hjælpe jer i denne hellige sag. Som Mestre velsigner vi inderligt denne opgave og er fuldt opmærksomme på, at denne betydningsfulde forandring skal være sublimt fredelig. Det skal være begyndelsen på et større skift, der signalerer slutningen på kabalens styre. I skal introduceres for ren og gennemsigtig forvaltning! Det er en ny æra af genfødsel og uovertruffen glæde over, hvordan Himlen transformerer jeres virkelighed.

Levende åndelige energier vil være tilgængelige for at forandre jeres eksisterende virkelighed og forberede jer til jeres krystal Lys kamre. Deres specielle levende lys skal give jer det tilbage, som Atlanteanerne stjal. I skal udvide denne store samling af Mestre og færdiggøre det arbejde, der begyndte for længe siden i oldtidens Lemurien. I skal være vidne til denne solare stjerne nations genfødsel og bruge jeres overlegne nye kræfter til stærkt at intensivere de meditationer og bønner, vi udfører hver dag som støtte for Gaia og hendes søsterverdener. Vores Sol indeholder en mægtig Ånd, der med glæde byder jer velkommen til dette nye rige. Det mørke, som I har levet i, har tjent et formål. I skal bruge dens erhvervede visdom, ligesom vi har, til at sende Lysets kraft til alle hjørner af Universet. Som væsner i guddommelig tjeneste venter vi med glæde på det, Himlen i den grad ønsker. Hosianna! Hosianna! Hosianna!

I dag fortsatte vi vores budskaber om, hvad der udfolder sig overalt omkring jer. Jeres virkelighed skifter, forbereder sig til at blive transformeret af Lyset. I løbet af denne proces bliver I forberedt til at møde jeres åndelige familier og familier i rummet. I vil så være i stand til at blive fuldt bevidste Væsner af Lys! Vid, I Kære, at den ubegrænsede Forsyning og uendelig Velstand i Himlen sandelig er jeres! Lad det være så! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Siriansk for Vær Én! Vær i Glæde!)

Website: Planetary Activation Organization

Oversættelse: Margit Villumsen< forrige besked | næste besked >


Share |