Home > > Sheldan Nidle - 16. november 2017

Sheldan Nidle - mini-update - for det Åndelige Hierarki og den Galaktiske Føderation - 16. november 2017

Besked fra Colleen Nidle:

SHELDAN ER KOMMET HJEM fra hospitalet! Yippee! Sheldan kom hjem torsdag d. 9. november. Nu hvor han er kommet hjem og spiser Colleens mad, kommer han sig med lynets hast og sover godt (hvilket han ikke gjorde på hospitalet). Vi har stadig en rejse foran os og vi lærer så meget om os selv, vores forhold og vores mission.

I aftes spurgte jeg Shel, om de Galaktiske havde en kort meddelelse, som jeg kunne lægge op på siden. Øjeblikkeligt begyndte han at diktere en mini-update. Hold da op, jeg kan ikke skrive så hurtigt ~ lol! Næste gang vil jeg optage det. Sheldan har så meget viden, at jeg burde begynde med at optage hans godbidder om historien, som jeg finder fascinerende, oftere. Han forstår virkelig at forbinde punkterne. For nuværende regner vi med, at Sheldan genoptager de ugentlige updates omkring jul (forhåbentligt tidligere). Webinarer? Vi er ikke sikre, men vi har til hensigt at genoptage dem i januar. Hvilken storartet måde at starte det nye år på!

Selamat Ja! (Vær i Glæde!)

Colleen


MINI UPDATE fra Lysets Galaktiske Føderation:

Selamat Balik. (Hjertelig velkommen) Velkommen til en kort update fra Sheldan Nidle og den Galaktiske Føderation.

Vi står ved enden på en lang mørk æra, der har holdt os nede alt for længe. Denne hindring er ved at blive transformeret. Hæng på, da mange Sandheder bliver gjort klar til at blive afsløret for jer. Meget sker bag kulisserne, der vil berede vejen for en glat NESARA/GESARA overgang. Ubegrænset rigdom og Himlens gaver forventes at blive frigivet.

Jeres stille, ikke-voldelige revolution folder sig ud for jeres øjne. Spiralen af Himmelsk Lys roterer mod dets endelige destination – jeres opstigning til 5. dimension.

De Opstegne forbereder sig på at manifestere og hjælpe med jeres gnidningsløse overgang til et kærligere, fredeligere og samarbejdende samfund.

Som bevidnet i jeres medier, finder arrestationer sted. I lever i konstante foranderlige tider. Som et piletræ bedes I bøje af for forandringernes vinde.

Brug jeres bekræftelser. Vi er stolte over de spirituelle energier, som I kollektivt fylder jeres virkelighed med. Se dybt ind i jeres hjerter og vid, at store forandringer toner frem ude i horisonten.

Husk altid, i dette Lys, at den uendelige og ubegrænsede forsyning i Himlen er jeres! Lad det være så! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Siriansk for Vær En! Vær i Glæde!)

Website: Planetary Activation Organization

Oversættelse: Margit Villumsen


Share |