Home > > Sheldan Nidle - 29. august, 2017

Sheldan Nidle - for det Åndelige Hierarki og den Galaktiske Føderation - 29. august, 2017

9 Cib, 14 Uo, 1 Ik

Selamat Jalwa! (Vær i Evig Glæde!) Udbetaling af de økonomiske midler nærmer sig nu. Store summer af valutaer bliver gjort klar til at gøre alle i de forskellige programmer velhavende, sunde og kloge! Det har taget lang tid for os at overvinde den sløvhed, der har forsinket disse programmer. Alt er på plads for at vise jer, at den lange ventetid er berettiget og endelig kan I nyde de vidunderlige frugter af jeres arbejde. Som det er blevet sagt, skal det bedste endnu komme! Velstand er faktisk, hvad I alle har ventet på, så velkommen til RV (Revaluering) og dens globale følgesvend, den guldbaserede GCR (Global valutaomstilling)!

Når I kigger på denne proces, så vid, at det har været op ad bakke i de seneste uger med endelig at løse alle problemerne. Tak Himlen og dens mange allierede for deres fantastiske bidrag. Som et resultat heraf kan I se begyndelsen af den bevægelse, der er øremærket til at bringe det ulovlige styre med fiat penge, der længe har hersket, til ophør. Sig goddag til det, der skal gøre en ende på Federal Reserve Bank og dens samhørende, USA, INC! Gør jer klar til endelig at byde revalueringen og dens tvilling, den nye NESARA Republik, velkommen. Vi er klar over, at alt dette har taget alt for lang tid med endelig at manifestere sig.

Vi bemærker, at disse lange forsinkelser og andre misgerninger skyldtes den gamle ordens og dens mange kriminelle allieredes sidste desperate narrestreger. Disse personager er bare for smarte for deres eget bedste og må huses på et flugtsikkert sted. De skal isoleres fra jer og på det rette tidspunkt skal de få passende straffe. I kan derfor glæde jer over det, vi har i vente for dem.

Det, I virkelig har brug for, er at tage "tyren ved hornene" og storme fremad i glæde. Omfanget af pengemidlerne vil langt overstige det, I end kan forestille jer. Vi venter i glæde for at se, hvordan I bruger disse enorme rigdomme til at forskønne og forbedre den livsstil, I er vant til. Dette nye rige bliver skabt for at vi, på det rette tidspunkt, kan vise os for jer. Vores mentorer er mere end rede til at gå sammen med jer ad vejen til fuld bevidsthed og introducere jer for den lyse verden, som Himlen så nådigt har sat i stand for jer!! Halleluja! Halleluja!!!

Namaste! Vi er jeres Opstegne Mestre. Den mærkelige aversion, som de mørke brygger sammen, fortsætter. Vi forventer fuldt ud, at Himlen har en stor overraskelse i vente for dem alle. Det anses som en sørgelig måde stadig at sinke den velstand, der tilhører jer alle. Derfor kommer tiden nu, hvor disse magiske summer bliver taget fra dem af et guddommeligt team, som vi har samlet med Himlens velsignelser. Vi vil benytte os af et særligt budskab, der endelig skab bringe disse tvivlsomme vildfarelser til ophør. Det er denne handling, der helt sikkert er klar til at gøre en ende på den seneste række af svigefulde bedragerier!

De vidunderlige visioner støttet af Himlen er en væsentlig del af midlerne til at løse flere forskellige katastrofer. Resultatet af disse visioner skal gøre det muligt, at disse slyngler får deres løn som forskyldt. De mange udviklinger må ske på guddommelig vis, med stil. Mørket erkender ikke rigtigt, hvad de virkelig er oppe imod. Jeres visioner æres højt. Denne hellige proces skal nu give udbytte til alle. De forskellige former i denne finansieringspakke må afsløres og de, der er ansvarlige for forsinkelserne, må forvises til et passende sted for indespærring.

I den henseende bliver en særlig overraskelse, som tidligere nævnt, forsigtigt beredt for dem. Vi må holde det, der skal gøres, hemmeligt. Alle jer har ventet tålmodigt. Således fortjener I den rette handling, der let kan gøre en yderst velfortjent triumf mulig. Himlen har nu til hensigt at sørge for dette og gøre disse økonomiske midler fri af kløerne hos dem, der ulovligt nægter jer jeres adgang til dem. Vi beder jer blot om at være rolige og undgå at blive frustreret! Hjælpen er sandelig på vej.

Vi har betragtet alt dette med beslutsomhed i vores hjerter om, at I modtager det, som Himlen så inderligt ønskede for jer. Det nuværende dødvande vil blive overvundet og de ansvarlige vil blive fængslet. Når dette sker på rette tidspunkt, vil dette rige hurtigt ændre sig. En alternativ længe lovet verden skal pludselig komme til syne. De gamle måder kan ikke længere eksistere. I stedet skal nye måder manifestere sig fuldt ud. Fasthold denne hellige vision i jeres hjerter og så se det, der er klar til at udfolde sig. Vi blev ikke sat her for at fejle, men for at opnå en underfuld succes!

I dag fortsatte vi med at rapportere om, hvad der sker omkring på denne yderst smukke og dyrebare klode. For længe siden afgav Himlen en hel række af specielle løfter til jer. Nu agter Himlen at opfylde disse guddommelige proklamationer! Husk, kære Hjerter, at den uendelige og ubegrænsede forsyning i Himlen sandelig er jeres. Lad det være så! Selamat Gejun! Selamat Ja! (Siriansk for Vær Én! Vær i Glæde!) Det er tid for, at alt bliver realiseret!

Website: Planetary Activation Organization

Oversættelse: Margit Villumsen


Share |