Home > > Blossom Goodchild - September 14, 2014

Η Γαλαξιακή Ομοσπονδία διαμέσου της Blossom Goodchild, 14 Σεπτέμβριο 2014

 

Blossom: Γεια σας. Φαίνεται λοιπόν ότι οι τελευταίες μας δύο συζητήσεις έχουν ενεργοποιήσει τη δόνηση για πολλούς, ώστε να μετακινηθούν κάνα δυο σκαλιά ψηλότερα στη σκάλα. Συμπεριλαμβάνοντας και εμένα. Εντούτοις, ακόμα δεν το αισθάνομαι αυτό, αλλά απλά ΝΟΙΩΘΩ διαφορετικά και το ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ αυτό τόσο Ωραία. Σα να αρχίζω πραγματικά να το Πιάνω. Θα ΗΘΕΛΑ να συνεχίσετε στον ίδιο σκοπό εάν δεν σας πειράζει;

 

Ομοσπονδία του Φωτός (FoL): Χαιρετίσματα σε ΟΛΟΥΣ επάνω στον καταπληκτικό Πλανήτη Γη.

 

Blossom: Μόλις οραματίστηκα βουνά και λίμνες και ΕΝΟΙΩΣΑ τη Δόξα τους. Σ ευχαριστώ.

 

FoL: Χαρά μας να κινηθούμε Υψηλότερα μαζί σας, προετοιμαζόμενοι για τα θαύματα που θα σας ωφελήσουν και αυτό μας δίνει τη Μεγαλύτερη από τις Χαρές όταν το κάνουμε.

 

Blossom: Οπότε, μπορούμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο σκοπό;

 

FoL: Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι αυτό που βιώνετε συμβαίνει μονάχα λόγω της ατομικής σας θέλησης να συμβεί. Για πάρα, πάρα πολλά χρόνια τώρα σχεδόν σας ανοίγαμε τα κεφάλια για να σας βάλουμε μέσα αυτό που ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ότι θα σας ωφελήσει. Λίγο-λίγο επιτρέψατε στην Ύπαρξή σας να απορροφήσει την πληροφορία αυτή την οποία φυσικά ήδη γνωρίζατε και να που ΤΩΡΑ τα κομμάτια επιτέλους δένουν μεταξύ τους.

Θα μπορούσαμε να σας είχαμε πει πολλά καιρό πριν, η Αλήθεια τους όμως δε θα γίνονταν αποδεκτή τότε, γιατί η ψυχή δε βρίσκονταν εκεί που έπρεπε ώστε να τα αποδεχθεί γι αυτό που είναι.

Τόσο απλά.

Θα δείτε πως όσο συνεχίζουμε να συνομιλούμε η Δόνησή σας θα συντονιστεί αυτόματα με αυτά που σας προσφέρουμε γι αυτούς που είναι έτοιμοι να την αποδεχτούν. Κατανοείτε ολοένα και περισσότερο ότι ΕΣΕΙΣ και μόνο Εσείς έχετε τη δύναμη να αλλάξετε αυτό που πλέον δεν αποδέχεστε. Συνειδητοποιείτε ότι τα πράγματα που πλέον δε χρειάζεστε μέσα στο φυσικό, συναισθηματικό και ψυχικό σας εαυτό μπορείτε πλέον να τα ξεφορτωθείτε εύκολα τον καιρό αυτό και πως οι στιγμές της έμπνευσης του εαυτού και πού αυτός ΕΠΙΛΕΓΕΙ να πάει γίνονται άμεσα αποδεκτές με Χαρά και μεγάλο Ενθουσιασμό.

 

Τα νέα αυτά είναι καταπληκτικά για Το Σύνολο. Αποδέχεστε την αξία σας στο να λάβετε οτιδήποτε είναι από Καλοσύνη. Θυμόσαστε να μην κυλιέστε μέσα σε ό,τι έχει χαμηλή Ενέργεια Δόνησης, και σέβεστε το σκέτο και συνάμα απλό γεγονός ότι τα ΠΑΤΕ απίστευτα καλά στο δρόμο που έχετε χαράξει. Και τέλος, περισσότερο από όλα κινείστε προς ένα χώρο που σας επιτρέπει να κατανοήσετε το έργο εκείνης της μαγνητικής δύναμης που μπορεί να σας φέρει όλα όσα επιθυμείτε.

 

Blossom: Ένιωθα μεγάλη ευλογία προχθές που έπεφτα για ύπνο, με τους πολλούς μου συγγενείς να με επισκέπτονται, και είχα μπει σε φάση πολύ μεγάλης Ευγνωμοσύνης με την καρδιά μου γεμάτη από Αγάπη και τότε οι σκέψεις μου στραφήκανε στους λιγότερο τυχερούς αυτούς που μπορεί για παράδειγμα να κοιμούνται σε μια γωνιά του δρόμου και αυτόματα έστειλα το ΑΙΣΘΗΜΑ ζεστασιάς που είχα προς αυτούς. Για να νιώσουν και αυτοί το ίδιο ΑΙΣΘΗΜΑ. Παλιά δεν καταλάβαινα πόση δύναμη έχει αυτό.  

  

FoL: Πολλοί είναι αυτοί που δεν καταλαβαίνουν τη δύναμη που έχετε μέσα σας. Παρόλα αυτά, ανακαλύπτετε ότι είσαστε ικανοί για πάρα πολλά. Δεν κλαψουρίζετε και δε γκρινιάζετε πια με όλο το θάρρος και συνεχίζετε με το έργο του να ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΓΑΠΗ.

Τι καταπληκτική μορφή εμπειρίας εφόσον την ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ να μπορείτε να την έχετε στα δάχτυλά σας.

Αρκετοί όταν αντιλαμβάνονται ότι γλιστράνε προς ένα τρόπο σκέψης μιας χαμηλότερης Δόνησης ανορθώνονται αμέσως και ανεβάζουν τη Δόνηση αυτή πίσω στις Ανώτερες.

Θα θέλαμε να καταλάβετε πόση ΔΥΝΑΜΗ έχει αυτό. Γιατί παραμένοντας μέσα στις ΑΝΩΤΕΡΕΣ υπηρετείτε τον Πλανήτη σας με το καλύτερο δυνατό τρόπο που δύναστε.

Υπάρχει κόσμος επάνω στη Γη σας που ΝΙΩΘΕΙ ότι δεν έχει απολύτως τίποτε να προσφέρει. Δεν είναι ούτε διάμεσοι, ούτε ομιλητές, θεραπευτές ή οτιδήποτε άλλο από τα οποία πιστεύουν ότι οι άλλοι δίνουν.

Παρόλα αυτά, Αγαπητοί Μας δεν έχει σημασία ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ εφόσον αυτό γίνεται ΜΕ/ΩΣ/ΜΕΣΩ της ΑΓΑΠΗΣ. Το αποτέλεσμα είναι ακριβώς το ίδιο, και ανεξάρτητο από τη θέση σας, όταν κανείς ζει μέσα στην Ανώτερη πλευρά του εαυτού του. Γιατί τότε η Δόνησή του ακτινοβολεί προς ΟΛΟΥΣ.

Μη θεωρείτε τον εαυτό σας λιγότερο ή περισσότερο από κάποιον άλλον, λόγω της υπηρεσίας που κανείς προσφέρει.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΙΣΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΥΤΗ.

Δεν υπάρχει καμία μεγαλύτερη ή μικρότερη

Παρόλα αυτά, αυτό που ΚΑΝΕΙ τη διαφορά είναι η στάση που κανείς κρατεί καθώς πορεύεται και αναπνέει μέσα στην κάθε του στιγμή.

Το βλέπετε αυτό που σας λέμε;

Μας ζητήσατε να μιλήσουμε για το Νέο Κόσμο και πώς θα ναι αυτός

ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.

Να λαμβάνει ο καθένας την πλήρη ευθύνη της Ευτυχίας του. Να στέλνει ο καθένας ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΧΑΡΑΣ έξω σ ΟΛΑ. Γιατί έτσι η πιθανότητα να βουλιάξετε μέσα στα βασίλεια της απόγνωσης και της απογοήτευσης μηδενίζεται.  Δε μπορείτε να δίνετε πράγματα που δεν άγουν στον τρόπο της Ύπαρξής σας, καμία Ενέργεια γιατί δεν επικεντρώνεστε σ αυτά που δε θέλετε. Μεγεθύνετε μονάχα τα ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ αυτών που όντως θέλετε. Αυτά που θέλετε να έχουν Όλοι.

Όταν ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΝ ΑΓΑΠΗΣ με τα αγνότερα χρώματα του τόξου, εκτελείτε αυτό που ήρθατε να κάνετε. Ανυψώνετε τη Δόνηση και υπηρετείτε Το Σύνολο.

Δεν υπάρχει ούτε μία ψυχή που να μην ωφελείται από ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ καθώς και από τις εμπειρίες που επιλέξατε να αναλάβετε.

Το κλειδί σ αυτή την Ευτυχία βρίσκεται μέσα στον καθένα σας και αυτό το ξέρετε πάρα πολλοί, ότι μπορείτε δηλαδή να έχετε πρόσβαση σε τούτο το κλειδί και ν ανοίξετε την πόρτα προς μια βαθύτερη κατανόηση του Πως δουλεύουν όλα αυτά.

Ανακαλύπτετε ότι οι σκέψεις που κάποτε είχατε για συγκεκριμένα ζητήματα δε σας ευχαριστούνε πια κι ότι ΜΟΝΑΧΑ οι σκέψεις ενός Ανώτερου βαθμού σας κάνουν να ΝΙΩΘΕΤΕ καλά μέσα στην ΎΠΑΡΞΗ σας.

Τα πάτε υπέρμετρα καλά. Εμείς από τις άλλες Δονήσεις ενθουσιαζόμαστε ιδιαίτερα με το ρυθμό που έχει επιτευχθεί αναφορικά με την εξατομικευμένη θύμηση του καθενός σας για την ΑΛΗΘΕΙΑ του.

Πριν από χρόνια γινότανε λόγος για την Επίσπευση (The Quickening). Όλα φαίνονταν να τρέχουν εμπρός από την πλευρά του εαυτού της πνευματικής ψυχής. Σας λέμε ότι υπάρχει ένα ακόμα ξέχυμα αυτής της Ενέργειας, το οποίο συμβαίνει ΤΩΡΑ. Εντούτοις, η Ενέργεια αυτή είναι κατά πολύ δυνατότερη και πολύ πιο εκπληρωτική (;) απ ό,τι ήτανε πριν. Αυτό, φυσικά, έγκειται στο ότι έχουν αναταθεί τόσα πολλά από τότε. Συνεπώς, τα ΠΑΝΤΑ τώρα βρίσκονται σε μια Ανώτερη Δόνηση από αυτήν για την οποία μιλούσαν κάποτε.

Αυτό είναι το χαρμόσυνο έργο του πλάνου, που διαδραματίζεται από μόνο του ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ.

 

Blossom: Πάλι καταλαβαίνω πραγματικά περισσότερα, όμως είναι τόσο δύσκολο να θέσεις τα ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ μέσα σε λόγια. Τα βρίσκω όλα αυτά συναρπαστικά!

 

FoL: Το πάθιασμα δείχνει ότι το άτομο είναι στο σωστό δρόμο. Όταν κανείς συναρπάζεται στην προοπτική να γίνει ολοένα και περισσότερο ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ του εαυτός τότε μπορούμε να πούμε με σιγουριά, ότι ΝΙΩΘΟΥΜΕ πως εκπληρώνουμε την αποστολή μας.

Το ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ το οποίο συνοδεύει τις ημέρες αυτές, είναι αυτό το οποίο εργαζόμασταν να πετύχουμε. Όσο περισσότεροι από εσάς το Πιάνετε τόσο περισσότερο μπορούμε να σας συμβουλεύουμε για τις τακτικές σας ώστε να ανέβετε ένα ακόμα σκαλί στη σκάλα.

Υπάρχουν τόσα πολλά ακόμα στα οποία θα μπορούσαμε να επεκταθούμε, ΤΩΡΑ που επιτρέπετε στους εαυτούς σας να επεκταθούν! Είναι σα σηκώθηκε το πέπλο και έτσι, η Ενέργεια και η επικοινωνία μπορούν πια να φτάσουν ένα ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ απ ό,τι μπορούσαν πριν.

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΑΝΥΨΩΝΕΙ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΟΛΩΝ.

Όταν σας μιλάμε για την Ευτυχία σας να γίνεται η Ευτυχία των ΟΛΩΝ δεν αναφερόμαστε μονάχα στις ψυχές και στην Ενέργεια επάνω στον πλανήτη ΣΑΣ. Αυτά που δίνετε προς τα έξω είναι ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ Χαράς και ΑΓΑΠΗΣ και δε σταματάνε ξαφνικά με το που φτάνου τα έξω όρια του πλανήτη σας. Όχι, αγαπητοί μας φίλοι συνεχίζουν μέσα σε ΟΛΑ και ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ.  

Τι όμορφη σκέψη ότι όταν ΝΙΩΘΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΛΗΡΕΙΣ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ και Ευτυχία να βοηθάτε και ένα ΟΝ σ έναν άλλο πλανήτη ή σ έναν άλλο γαλαξία να μπορεί να ΝΙΩΣΕΙ επίσης Ευτυχία και Χαρά. Η επέκταση των ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ αυτών που είναι δικά σας μπορούνε να επεκταθούν σε ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΝΑΙ.

ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΟΛΩΝ.

Συνεπώς, θα ήταν αδύνατο για οποιαδήποτε σκέψη ή πράξη σας να μην επηρεάζει το ΟΛΟΝ.

Τι απολαυστικό που είναι να κάθεσαι και ν αναπνέεις και να χαμογελάς και να ΝΙΩΘΕΙΣ γεμάτος ως απάνω με ΑΓΑΠΗ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ πως χαλαλίζοντας το χρόνο σου γι αυτό, προσφέρεις επίσης αυτό που δίνεις στον εαυτό σου ώστε να μπορεί να το πάρει και κάποιος άλλος. Και όχι μόνο ένας άλλος αλλά ΟΛΟΙ.

Η επιλογή σου να είσαι Χαρούμενος επηρεάζει κάθε ζωντανό σε ό,τι κάνεις.

 

Blossom: Οφείλω να πω ότι το πλάνο αυτό είναι όντως ΘΕΙΟ. Λαμβάνοντας την ψυχική/δική σου ευθύνη για τον εαυτό σου ΞΕΡΟΝΤΑΣ ότι κάθε επιλογή επηρεάζει ΤΟ ΟΛΟΝ σε κάνει να θες να σηκώσεις τα μανίκια σου, για να είσαι σίγουρος ότι θα τα έχεις όλα πάνω από αντί για κάτω από. ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ότι περνάω καλά ίσως γελώντας ίσως ΝΙΩΘΟΝΤΑΣ βαθιά Ευγνωμοσύνη που αντικρίζω το ηλιοβασίλεμα ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ πως βοηθάω μια μόνη ψυχή ή μια ψυχή τραυματισμένη σε οποιοδήποτε βαθμό με αυτά είναι απλά καταπληκτικό.   

 

FoL: Σίγουρα τώρα Blossom το πιάνεις. ΝΙΩΘΟΥΜΕ ότι αργήσαμε να αποκτήσουμε τη δυνατότητα να σας τα περάσουμε πραγματικά και μας τιμάει που είμαστε μέρος ΟΛΩΝ αυτών.  

Φυσικά, υπάρχουν στιγμές που οι σκέψεις και τα ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ κάποιου ίσως να είναι αντίθετα με την Ευτυχία και τη χαρά της καρδιάς παρόλα αυτά όμως, αρκούν μόνο μερικές βαθιές ανάσες ΑΓΑΠΗΣ και λίγες σκέψεις απ αυτές που ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ότι σας ανατείνουν για να φέρετε την καρδιά σας πίσω στα ίσα της.  

Δε θα πρέπει ποτέ κανείς να νιώθει ενοχές που δεν ΗΤΑΝ πάντα ο καλύτερος από τους εαυτούς του που θα μπορούσε να Είναι. Όπως ΞΕΡΕΤΕ η ζωή είναι μια κούρσα με τα πάνω και τα κάτω της. Εάν δεν υπήρχαν τα κάτω πώς θα αναγνωρίζατε τα πάνω; Η διαφορά σε τούτες τις ημέρες σε τούτες τις Ένδοξες ημέρες είναι ότι τα κάτω δεν είναι πια τόσο κάτω όπως συνηθίζονταν.

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΕΑ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ πως τα ΠΑΝΩ είναι ΨΗΛΟΤΕΡΑ απ ό,τι ήτανε ποτέ και θα συνεχίσουν να κινούνται ακόμη υψηλότερα.

Βλέπετε λοιπόν, Αγαπημένοι Μας; Το Πιάνετε τώρα;

Ο κόσμος που τόσο αδημονείτε μέσα του να ζήσετε είναι ακριβώς στο κατώφλι σας. Βλέπετε πόσο μακρυά έχετε ταξιδέψει; Βλέπετε πόσο πολύ σας έχουν ανατείνει τα επίπεδα της κατανόησής σας προς τον χώρο εκείνο που νομίζετε ότι προσμένετε;

ΕΙΣΑΣΤΕ ΗΔΗ ΜΕΣΑ ΤΟΥ.

ΦΤΑΣΑΤΕ!

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συνεχίσετε στο δρόμο σας και όλα γύρω σας θα εμφανιστούν να είναι έτσι όπως ονειρευτήκατε τον κόσμο σας να ΕΙΝΑΙ.

Αυτά με τα οποία ζείτε με τα οποία περιτριγυρίζεστε και μέσω των οποίων ΝΙΩΘΕΤΕ την έξαψη της ψυχής σας ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ που περιμένατε.

ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.

Όσο περισσότερη ΑΓΑΠΗ επιτρέπετε να ρέει από μέσα σας ΩΣ ΕΣΕΙΣ τόσο ταχύτερος είναι ο ρυθμός με τον οποίο εμφανίζεται ο ονειρικός σας κόσμος  μπρος στα ίδια σας τα μάτια.

Όλοι έχουνε όνειρα. Όλοι έχουνε φαντασιώσεις του ΠΟΙΟΙ/ΠΩΣ θέλουνε να είναι. ΟΛΑ βρίσκονται ΕΚΕΙ για τον καθένα σας.

Φέρτε τα σε σας. Ο καθένας σας φέρτε στους εαυτούς σας την τέλεια ύπαρξη και κοιτάξτε

Αγαπημένες ψυχές κοιτάξτε σαν από μαγείας πώς εκφράζεται ο ΝΕΟΣ ΑΥΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΣΑΣ.

Ω, πόσο πλημμυρίζουν οι ΥΠΑΡΞΕΙΣ μας από χαρά, που τώρα προβαίνουμε σε αποκαλύψεις ενός Υψηλότερου επιπέδου.

Και θα έρθουν ακόμα περισσότερα.

Ακόμα περισσότερα για να μοιραστούμε

Ακόμα περισσότερα τόσα πολλά περισσότερα που είναι διαθέσιμα για σας καθώς συνεχίζετε το σκαρφάλωμα της σκάλας. Την ατελείωτη αυτή σκάλα.

ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΜΕ.

Δε θέλουμε να φανούμε συγκαταβατικοί γιατί δεν είναι στη Δόνησή μας παρόλα αυτά, ΝΙΩΘΟΥΜΕ τόσο υπερήφανοι για ΕΣΑΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ που παίζετε το πιο μεγαλειώδες έργο  που έχει ποτέ παιχτεί.

Κλείνουμε τις κουρτίνες για σήμερα μέχρι την επόμενη φορά.

Λάμψτε με τα Φώτα σας δεν έχει σημασία προς τα πού γιατί όπου και να ακτινοβολήσετε, η ακτινοβολία σας θα γίνει αποδεκτή μ Ευγνωμοσύνη συνειδητά ή ασυνείδητα.

Είθε η ΑΓΑΠΗ μας να εισχωρήσει βαθιά μέσα στην ΥΠΑΡΞΗ σας κάνοντας τις καρδιές σας να χαμογελάσουν που με τη σειρά τους θα κάνουν τους άλλους να χαμογελούν γιατί, οι χαμογελαστές καρδιές τα χαμογελαστά πρόσωπα όλα όσα χαμογελούν βοηθούν Το Όλον.

Blossom:  Σ ευχαριστώ. Σ ευχαριστώ. Πόσο ευλογημένοι είμαστε!

Θα συνεχίσω να το αναρτώ αυτό κάτω από τις διοδεύσεις για τους νέους αναγνώστες. Όσο περισσότερο το ακούω, τόσο περισσότερο αυτό διαποτίζεται μέσα μου!

* Η Ομοσπονδία του Φωτός μιλάει για ΑΓΑΠΗ.  https://www.youtube.com/watch?v=RmsCqVjqSss .

 

Πηγή: http://www.blossomgoodchild.com

Μετάφραση: Νίκος

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Blossom,
please let us know and we'll add you to our mailing list.