Home > > Blossom Goodchild - November 22, 2014

Η Γαλαξιακή Ομοσπονδία διαμέσου της Blossom Goodchild, 22 Νοεμβρίου 2014

Blossom Goodchild στις διαταγές σας ... Κύριε! Επιμελώς αναφέρω πως θέλω να συνεχίσουμε από την περασμένη εβδομάδα

Τα σέβη μας σε Όλους σας, ολοταχώς μπρος με το διασκεδαστικό μας/σου ύφος. Έχουμε μάθει πολλά για το χιούμορ με την πάροδο των μηνυμάτων μέσα  στα χρόνια ΣΟΥ. Καλωσορίσατε.

Πήρα θέση, λοιπόν. Πάμε. Πρώτα απ όλα, μπορείτε να μας εξηγήσετε γι αυτό που είπατε για τις διάφορες επικοινωνίες που είχαν οι κυβερνήσεις με τους εξωγήινους (πρόσωπο με πρόσωπο) και για το ότι οι κυβερνήσεις αθέτησαν τις υποσχέσεις τους;

Μπορούμε να μιλήσουμε γι αυτά σε μικρές δόσεις γιατί όπως σου υπενθυμίσαμε σήμερα το πρωί όταν συντονιζόσουν υπάρχουν πολλά που ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ να μην αποκαλύψουμε, λόγω του ότι είναι επιζήμια για την ασφάλειά σας. Έτσι, θα πρέπει να προσέχουμε κάποιες συγκεκριμένες ΑΛΗΘΕΙΕΣ που παρουσιάζουν πραγματικό νόημα σ αυτούς που έχουν το μάτι τους επάνω σ αυτά για τα οποία μιλάμε. Εννοούμε δηλαδή αυτούς που δε διαβάζουν τα μηνύματα αυτά για την ανάπτυξη της ψυχής τους αλλά για να εξετάζουν αυτά που λέγονται σιγουρεύοντας ότι δεν πλησιάζουν και τόσο πολύ στο στόχο.

Το καταλαβαίνω αυτό και στ ΑΛΗΘΕΙΑ σ ευχαριστώ που με κρατάτε ασφαλή με αυτό τον τρόπο. Συνεπώς, τι μπορείτε να μας πείτε σχετικά με αυτά;

Έχουμε επίγνωση της Γνώσης που ανταλλάχθηκε προς εκείνους στις υψηλές θέσεις του κόσμου σας.  Γνώση που μπορεί να ωφελήσει πολύ την τεχνολογία και να μεταμορφώσει πάρα πολλά πράγματα από τη χαμηλότερη δόνηση προς μια Ανώτερη. Η ανταλλαγή αυτών των πληροφοριών δεν αποφασίστηκε από τη μια στιγμή στην άλλη, και υπήρξε πολύ προσεκτική σκέψη πριν αυτή γίνει ΜΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΟΤΗΤΑ.

Η ανταλλαγή εκ μέρους αυτών της Γης έγινε ώστε να επιτρέψει στο πλείστο αυτής της Γνώσης να δοθεί έξω στον κόσμο σας προκειμένου να βοηθήσει στην ΠΡΟΟΔΟ του Κυριολεκτικά! Παρόλα αυτά όμως, όταν τα πράγματα σφίξανε εμείς τηρήσαμε τη δική μας πλευρά της συμφωνίας ή θα προτιμούσαμε να χρησιμοποιήσουμε τη λέξη προσφορά και οι δικοί σας Γήινοι εγκόσμιοι δεν το έκαναν. Γιατί κράτησαν την πληροφόρηση για τους εαυτούς τους και την χρησιμοποίησαν σε κρυφές επιχειρήσεις και σε δωροδοκίες και για να επωφεληθούν οι ίδιοι. Πολλή από τη Γνώση που σας έχει δοθεί, κρατείται άκρως μυστική γιατί πάλι εάν την είχανε μοιραστεί οι πολίτες του κόσμου σας, δε θα χρειάζονταν να βασίζονται επάνω σ αυτά που τους λένε οι κυβερνήσεις σας ότι χρειάζονται προκειμένου να διατηρήσουν την τάξη. Γιατί αυτά που προσφέρθηκαν, θα μπορούσαν να είχαν βοηθήσει τον πλανήτη σας να πετύχει μια πάρα πολύ μεγάλη πρόοδο και σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. 

Γι αυτό λοιπόν αποφασίστηκε, να μην υπάρξει άλλη σκέψη για περαιτέρω ανταλλαγές γιατί ΜΑΣ πουλήσανε και καταλάβαμε, ότι αυτά που μπορεί κάποιοι να υπόσχονται αυτά που οι άνθρωποι αυτοί θεωρούν ως υποσχέσεις δεν είναι ακριβώς αυτά που εννοούνε. Το πρόγραμμά τους ήταν πάρα πολύ διαφορετικό από αυτό που μας είχανε πει.

Έχω ακούσει, και είναι μόνο φήμες ότι υπάρχει μια συγκεκριμένη παράταξη των Γκρίζων που δουλεύουν με αυτούς που έχουν τον πλήρη έλεγχο επάνω στη Γη, ότι γίνονται δηλαδή ανταλλαγές αληθεύει;

Ναι.

Μπορείτε να μας μιλήσετε γι αυτό;

Μέχρι κάποιο βαθμό. Όπως ξέρουν πολλοί, υπάρχει άκρα μυστικότητα σχετικά με τα υπόγεια υπόστεγα που κατά ένα τρόπο μοιάζουν μ έναν εντελώς νέο κόσμο να εκτυλίσσεται πίσω από τις πύλες τους.  Και οι πύλες αυτές είναι ασφαλισμένες περισσότερο από ασφαλισμένες εφτασφράγιστες. Σα να οι ψυχές που κατοικούν εκεί κυριολεκτικά κατοικούν εκεί το κάνουν από φόβο μη και τυχόν βγει προς τα έξω κάποια από τούτη τη μυστικότητα.

Όχι και τόσο μυστική, εφόσον τόσοι πολλοί από εμάς ήδη ξέρουμε.

Παρόλα αυτά, ξέρετε ως ένα βαθμό. Αποκρύπτονται πολλά.

Πριν από χρόνια, είχα ένα όραμα καθώς πήγαινα να κοιμηθώ, από εξωγήινους μέσα σε μεγάλες σήραγγες γεμάτες με κάποιο υγρό. Έμοιαζαν κάπως όταν συντηρούν νεκρά ζώα για να πειραματιστούν μ αυτά. Μετά είδα σε μια σειρά που λέγεται The X Files αυτό το ίδιο πράγμα. Νομίζω ότι κάπου το έχων αναφέρει αυτό ξανά. Έχουν πολλούς εξωγήινους αιχμάλωτους σ αυτά τα μέρη;

Ναι.

Και οι εξωγήινοι αυτοί είναι ζωντανοί;

Ναι παρότι όχι με πλήρη συνείδηση. Είναι σα να βρίσκονται σε κώμα προς το παρόν.

Μέχρι πότε;

Μέχρι αυτοί που τους έχουν αποκλείσει εκεί, να αποφασίσουν να ξυπνήσουν κάποιον και να προσπαθήσουν να του αποσπάσουν πληροφορίες.

Δε μπορείτε να τους απελευθερώστε; Με την αφέλειά μου να τους διακτινίσετε πάνω ή κάτι;

Όχι. Λόγω των εγκαταστάσεων μέσα στους οποίους τους έχουν. Η πυκνότητα του υλικού των ίδιων των τοίχων έχει σχεδιαστεί γι αυτό το συγκεκριμένο σκοπό.

Αυτό με λυπεί. Πολύς από αυτόν τον κόσμο θα ΜΠΟΡΟΥΣΕ να με λυπεί εάν του το επέτρεπα Όμως μαθαίνω να μην προσκολλώμαι. Και αφού ούτως ή άλλως δεν έχει σημασία!

Κατά τη Γενικότερη Εικόνα δεν έχει σημασία. Αυτό που μπορούμε να σου πούμε είναι

Μόλις το κατέβασα νιώθω πολύ καλύτερα τώρα!

Πως, όπως με όλα τα ζωντανά πράγματα δε χρειάζεται η ψυχή να μένει μέσα στη φυσική μορφή αυτού που την έχει. Όταν κοιμάσαι, η ψυχή σου ταξιδεύει, σωστά; Όταν κάνεις διαλογισμό η ψυχή σου μπορεί να ταξιδέψει, δεν είναι έτσι; Όταν ένα Ανθρώπινο Ον είναι σε κατάσταση κώματος για μεγάλες, μεγάλες χρονικές περιόδους η ψυχή τους επιλέγει να μην είναι μέσα στο σώμα δεν έχει λόγο να βρίσκεται εκεί, κάποιες φορές. Έτσι, συμβαίνει το ίδιο και με την οικογένειά μας που περιέχεται μέσα σ αυτές τις σήραγγες Δεν είναι απαραίτητα μέσα στο σώμα τους διαρκώς.

Εντάξει . Οπότε εάν ξυπνήσουν κάποιον για να του εξάγουν πληροφορίες γιατί αυτοί δεν επιλέγουν να παραμείνουν μακρυά από το φυσικό τους σώμα και να ναι απλά νεκροί όταν τους βγάλουν από αυτό το υγρό εάν είναι σωστή αυτή η λέξη;

Γιατί ο θάνατος (εάν αυτή είναι η σωστή λέξη;) πρέπει να συμβεί. Όπως και στους ανθρώπους. Μέχρι να κοπεί η χορδή, το αιθερικό ή η ψυχή δε μπορούν να φύγουν εντελώς.

Έχουν και οι εξωγήινοι χορδή;

Ναι. Σαν τους ανθρώπους είναι μια προσάρτηση στη φυσική μορφή.

Παρόλα αυτά, εάν η ψυχή του εξωγήινου δεν επιλέξει απλά να επιστρέψει όταν τους βγάλουν από τη σήραγγα τι θα συμβεί;

Δύσκολο να το εξηγήσουμε. Γιατί αυτοί ουσιαστικά δεν πέθαναν

Γιατί θέλουν έναν καλύτερο κόσμο

Είναι ακόμα είτε τους αρέσει ή όχι προσκολλημένοι στο σώμα και όταν βγουν από το υγρό παρέμβασης σουτάρουν πίσω στο φυσικό κόσμο.

Τους βασανίζουν για πληροφορίες;

Ναι. Δεν αποκλείονται από την ΑΙΣΘΗΣΗ του πόνου.

Ωραία οπότε τι λένε οι σύμβουλοί σας γι ΑΥΤΑ;

Δεν υπάρχει σχέδιο να μπουκάρουμε και να κάνουμε διάσωση εάν αυτό σκέφτεσαι. Γιατί δε γίνεται και στην Απώτερη εικόνα αυτό δε θα ήταν συμβατό με το σχέδιο.

Νοιώθω ότι αυτό θα πρέπει να γίνει αποδεκτό σ ένα βαθύτερο επίπεδο κατανόησης γιατί για μένα είναι, την ώρα αυτή τόσο ΤΕΡΑΣΤΙΟ για να το σπάσω αυτό και να το βάλω σε λόγια. Απλά έτσι το πιάνω.

Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΣΟΥ.

Μπορώ εντούτοις να ρωτήσω πώς έφτασαν αυτοί οι εξωγήινοι να είναι εκεί; Πώς τους έπιασαν;

Κάποιοι προέρχονται όντως από συντριβές σκαφών και άλλοι που βρίσκονταν εκεί υπό μορφή για να βοηθήσουν στο διαμοιρασμό της Γνώσης και που μετά εξαπατήθηκαν και περιορίστηκαν.  

Και για πόσους μιλάμε εδώ;

1,000 κάπου εκεί.

ΤΙ; Τα μέρη αυτά εκεί κάτω θα πρέπει να είναι τεράστια!

Και όντως είναι μέρη όχι μόνο ένα μέρος.

Πώς στο καλό κατέληξαν τόσοι πολλοί εκεί πέρα;

Χαμογελάμε Γιατί όπως εσύ και πολλοί από το είδος σας προθυμοποιήθηκαν.

Γνωρίζοντας για το ρίσκο;

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ όμως επίσης για τις επιλογές και τις πιθανότητες. Μπορείτε να δείτε και να καταλάβετε πόσο όμοιοι είμαστε ως ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ; Δεν είμαστε στην ίδια βάρκα, κατά μία έννοια νιώθοντας παγιδευμένοι σ ένα μέρος που συνεχίζει να μας πνίγει;

Ω ναι Με κάνει να νιώθω ότι πρέπει να εγκαταλείψω το Γκρινιάρικο Μίνι σκηνικό! Ώστε προθυμοποιήθηκαν να είναι εκεί αντάλλαξαν και ανθρώπους όπως στην ταινία Στενές Επαφές;

Όχι. Δε χρειαζόμαστε κάτι τέτοιο. Αυτό δεν είναι μέρος της αποστολής μας. Συμφώνησαν να πάνε προκειμένου να διδάξουν καλύτερους τρόπους. Για να διδάξουν για πόρους που θα ωφελούσαν τον πλανήτη σας. Επέτρεψαν στους εαυτούς τους να συνδιαλλαγούν πρόσωπο με πρόσωπο βοηθώντας σ αντάλλαγμα την ΑΓΑΠΗ ώστε να έρθει ο πλανήτης σας ΠΙΣΩ στην πρότερη Δόξα που κάποτε είχε.

Σας παρακαλούμε να αποδεχτείτε, επίσης ότι αυτά τα Όντα που ήταν μέρος αυτού του συγκεκριμένου έργου ανήκουν σε μια Ανώτερη εφυΐα και Αγάπη και συνεπώς, μπορούν ν αποδεχτούν το πού είναι σε διαφορετικό επίπεδο από αυτό που ενδεχομένως, ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ εσείς γι αυτούς.

Αυτό είναι καλό! Όμως ρε συ 1000! Τι εννοείτε με το νούμερο κάπου εκεί;

Γιατί δε μπορούμε να προσέχουμε όλα όσα συμβαίνουν μέσα σε αυτές τις δομές των εγκαταστάσεων. Μπορούμε όμως να δεχτούμε αναφορές όταν αυτό είναι εφικτό.

Έχω ακούσει ότι τα ξεφορτώθηκαν όλα αυτά τα υπόγεια καταφύγια και τα έχουν αδειάσει.

Με όλο το σεβασμό Blossom Άκουσες λάθος.

Ωωω! Η νέα μας σχέση είναι πολύ πιο φιλική. Ε  Θα με προστατέψετε όμως, έτσι; Θα με διακτινίσετε εάν χρειαστεί ε;;;!!!

Καταλαβαίνουμε το χιούμορ σου

Τώρα χαμογελάω .. παρόλα αυτά, πιστέψτε με δε θα το έκανα, εάν ξαφνικά εξαφανιζόμουν, όπως έγινε με πολλούς άλλους που μίλησαν για τέτοια πράγματα.

Blossom θα προσέχουμε με αυτά που λέμε. Πάντα προσέχουμε. Δες πίσω πώς είναι σχεδιασμένες οι συζητήσεις μας ανάμεικτες με το πώς Νοιώθεις για όλα αυτά, τώρα και τότε.

Νομίζεις τυχαία;

Θα ήθελα να ορκιστώ εάν ήταν σωστό αλλά δε θα το κάνω. Άργησα να το καταλάβω. Πόσο όμως μπορούμε να προχωρήσουμε με το υλικό που μοιράζεστε;

Τόσο όσο ΞΕΡΟΥΜΕ ότι είναι ασφαλές. Αυτά που έχουν μπερδέψει τόσους αυτά που ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ότι ήταν αναποτελεσματικά αυτά για τα οποία αποφεύγουμε να μιλάμε μήπως δυσαρεστήσουμε άσχημα κάποιους το καταλαβαίνετε αυτό οι περισσότεροι ποιος είναι δηλαδή ο λόγος που κρύβεται από πίσω τώρα;

Εγώ το καταλαβαίνω δε μπορώ να μιλήσω για άλλους. Το φαντάζομαι όμως. Ώρα να φύγω. Ω ωραίο ήταν αυτό! Σας ευχαριστώ!

Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ που ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΕΣ τη θέση σου μέσα στην ΑΛΗΘΕΙΑ της σε μια Ανώτερη βαθμίδα της σκάλας. Υπάρχουν πολλά περισσότερα σκαλιά για να ανεβείτε όπου πάλι θα ΝΟΙΩΣΕΤΕ τη δοκιμασία της ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ.

Λοιπόν, θα το διαχειριστώ αυτώ   ως το εγώ που έγινα όταν αυτό συμβεί. Με πάρα πολύ Αγάπη και ευχαριστίες.

Νάνου Νάνου

Αυτό μ έκανε να γελάσω τόσο πολύ, όταν μου ήρθε στο κεφάλι και σκέφτηκα Όχι, δε θα το πω αυτό. Μετά σκέφτηκα Ναι, μπορώ. Ανταλλάσσετε χιούμορ (Συν του ότι τα εγγόνια μου με λένε, κατ επιλογή, Νάνου.) Συμφωνώ μάγκες Φύγαμε!

* Η Ομοσπονδία του Φωτός μιλάει για την ΑΓΑΠΗ.  https://www.youtube.com/watch?v=RmsCqVjqSss

Πηγή: http://www.blossomgoodchild.com

Μετάφραση: Νίκος

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Blossom,
please let us know and we'll add you to our mailing list.