Home > > Blossom Goodchild - August 27, 2014

Η Γαλαξιακή Ομοσπονδία διαμέσου της Blossom Goodchild, 27 Αυγούστου 2014

 

Blossom: Γεια σας. Επιτέλους πάλι σπίτι! Σπεύδω τώρα να σας προλάβω, σε κανονική βάση. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν. Πώς ν αρχίσουμε σήμερα;

 

Ομοσπονδία του Φωτός (FoL): Ας αρχίσουμε δηλώνοντας ότι ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.

Αυτό για το οποίο έχουμε μιλήσει αρκετές φορές πρόκειται να μετακινηθεί προς ένα Ανώτερο επίπεδο προκειμένου να γίνει κατανοητό από τον εαυτό της ψυχής. Γιατί  στ αλήθεια, πολλοί από εσάς έχετε αλλάξει τον τρόπο σκέψης σας και προκειμένου να συνεχίσουμε με αυτό τον τρόπο προτείνουμε να σας προσφέρουμε περισσότερη γνώση ενός άλλου επιπέδου.

 

Blossom: Εντάξει, καλό ακούγεται, αλλά παρόλα αυτά δεν έχω ιδέα τι ακριβώς εννοείτε.

 

FoL: Με τη γνώση του ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ, αυτό τώρα επεκτείνεται προς μια Ανώτερη συνειδητότητα από αυτήν με την οποία έως τώρα δονούσασταν.

 

Blossom: Οπότε πώς το πετυχαίνουμε αυτό; Έχω μεγάλη περιέργεια.

 

FoL: Θα πρέπει να έρθει από την καρδιά. Γιατί αυτό είναι το ΜΟΝΟ μέρος όπου κείτεται ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ σας εαυτός. Αυτό που ο νους επιλέγει να επεκτείνει μπορεί μονάχα να συμβεί όταν κανείς επιτρέπει πρώτιστα να επεκταθεί το επίπεδο της καρδιάς.

 

Blossom: Οπότε Εμείς ε τι να κάνουμε για να συμβεί;

 

FoL: Να επικεντρωθείτε σε όλα τα ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ της καρδιάς σας. Αυτά που σκέφτεστε λένε, αυτό που είστε. Εντούτοις, εμείς λέμε ότι ΕΙΣΤΕ αυτό που ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ.

Τα ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ όπως πολλές φορές τονίσαμε είναι μέτρο του εαυτού σας. Μπορείτε ν αλλάξετε τη στάση σας μέσω της σκέψης Μπορείτε επίσης να αλλάξετε και τα ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ σας.

 

Blossom: Μέσω της σκέψης; Δεν προέρχεται αυτό, συνεπώς, από το νου;

 

FoL: Οι σκέψεις σας προέρχονται από εσάς Εντούτοις, εάν απομακρύνετε όλη τη σκέψη και απλά ΑΝΑΠΝΕΥΣΕΤΕ ΜΕΣΩ της ΑΓΑΠΗΣ τότε η καρδιά θα μεγαλώσει καταλαμβάνοντας το δικαιωματικό της χώρο. Όσο περισσότερη έμφαση δίνετε στην ΑΓΑΠΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΑΣ και επικεντρώνεστε στον οίκο της καρδιάς σας και τοποθετείτε μέσα εκεί ΜΟΝΟ μια τέτοια ΑΓΑΠΗ τόσο περισσότερο κανείς αποκτά επίγνωση για την ΑΛΗΘΕΙΑ της ΑΓΑΠΗΣ.

Αρκετοί από εσάς ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ για την ΑΓΑΠΗ ως το βαθμό εκείνο που μπορεί να σας αφήσει εμβρόντητους κατά καιρούς. Παρόλα αυτά, έχουμε προσέξει ότι το περιβάλλον μπορεί να κατεβάσει το επίπεδο της ΑΓΑΠΗΣ σε διαφορετική συχνότητα εάν/όταν το επιτρέπει κάποιος.

Η πρόκλησή μας για σας είναι να αγκαλιάσετε την ΑΓΑΠΗ να ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ότι την φέρνετε σε σας από ένα Ανώτερο επίπεδο του εαυτού σας. Δίνοντας την άδεια στην Ανώτερη ψυχή προς την πτυχή της ψυχής επάνω στη Γη να το κάνει.

Σας ζητούμε να εγκαταλείψετε τις περιοριστικές συμπεριφορές. Όλες αυτές σας περιόρισαν να ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ θα πρέπει τώρα αυτά να αναγνωριστούν και να εγκαταλειφτούν. Όταν ΝΙΩΘΕΤΕ ότι έχετε τις μαύρες σας αναρωτηθείτε ΕΙΜΑΙ ΣΤ ΑΛΗΘΕΙΑ αυτό; Το να ΝΙΩΘΕΤΕ ότι είστε στις μαύρες σας δεν είναι αυτό που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ είσαστε. Γιατί αυτό που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ είσαστε είναι ΑΓΝΗ ΑΓΑΠΗ και η ΑΓΝΗ ΑΓΑΠΗ ΔΕ ΓΙΝΕΤΕ να έχει τις μαύρες της.

Ζητείστε από τον Ανώτερό σας εαυτό να ενωθεί με την πτυχή του εσείς επάνω στη Γη και να κάνει τη σύνδεση αυτή. Δε γίνεται να μην έχετε πρόσβαση σε σας ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΑΣ. Σκεφτείτε απλά ότι αυτό δε γίνεται.

Συνεπώς, όταν ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ και τότε έρχεται μια διαφορετική κατανόηση και κομματιαστά θα έρθει όλο και περισσότερη.

Έχετε συνηθίσει σε ένα σύστημα αντιλήψεων που δεν εξυπηρετεί τη ΓΝΩΣΗ σας. Ο περιορισμός του εγκεφάλου σας σας οδήγησε να είστε ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ.

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!

Πείτε στον εαυτό σας αυτά τα πράγματα

ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΑΓΝΟ ΟΝ ΜΕ/ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ.

Είμαι ικανός για την ΑΝΩΤΕΡΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΟΥ σε φυσική μορφή.

Αυτό που ΕΠΙΛΕΓΩ να ΕΙΜΑΙ υλοποιείται ακαριαία μέσα σε κάθε στιγμή.

ΕΠΙΛΕΓΩ να ΕΙΜΑΙ ΑΓΑΠΗ με την ΑΛΗΘΕΙΑ του Εαυτού Της.

ΕΠΙΛΕΓΩ να υπηρετώ την ψυχή μου για τον Ανώτερό της σκοπό Επομένως, ΤΙΠΟΤΕ από όσα δε με εξυπηρετούν δεν υλοποιούνται δια μέσω μου γιατί ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΜΑΙ προέρχονται από την ΑΝΩΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΜΟΥ.

Αυτό που είσαι ΑΓΑΠΗ θα πρέπει να ΕΙΝΑΙ η επιλογή της ΥΠΑΡΞΗΣ σου.

Δε χρειάζεται να πρέπει ΕΣΥ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ.

Παρόλα αυτά εάν επιθυμείς να ΕΙΣΑΙ ΑΓΑΠΗ σε κάθε πτυχή του εαυτού σου τότε θα εισέρχονται ΜΟΝΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ. Όσο αυτό τείνει να γίνει συμβάν της κάθε στιγμής τόσο περισσότερο ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ προσφέρει φέρνοντας την επιθυμία για ακόμα περισσότερο από το ίδιο. Απλά γίνεται ολοένα και καλύτερο.

 

Blossom: Καταλαβαίνω τι λέτε ΞΕΡΩ τι λέτε και πιστεύω πως πολλοί από εμάς το πιάνουμε αυτό ολοένα και περισσότερο.

 

FoL: Μας μιλάς συχνά για την κατάσταση του Πλανήτη σας και για τη λύπη που υπάρχει. Σας μιλάμε συχνά για τρόπους για να το αλλάξετε αυτό. Τρόποι οι οποίοι προέρχονται μονάχα από μέσα σας. Πολλοί ΝΙΩΘΕΤΕ τόσο ανήμποροι να βοηθήσετε καταστάσεις που δεν εξυπηρετούν το σύνολο. Παρόλα αυτά ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ είναι να αλλάξει/αναβαθμίσει ο καθένας σας τη δόνησή του. Δε χρειάζεται να περιμένει κανείς τους άλλους να το κάνουν.

ΚΑΝΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΩΡΑ!

ΚΑΝΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΡΑ!

Όσες περισσότερες ψυχές το κάνουν, αυξάνουν αυτόματα τη δόνηση του Συνόλου και κάνοντάς το οι άλλοι που δεν κατανοούν ακόμα την ανάγκη να το κάνουν θα ΑΙΣΘΑΝΘΟΥΝ την ανταπόκριση από την ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΟΥ ΔΟΝΗΣΗ και έτσι, αρκεί η αλλαγή του άλλου για να ΑΙΣΘΑΝΘΟΥΝ την αλλαγή μέσα τους.   

Φυσικά αυτοί που είναι σε άγνοια δεν έχουν επίγνωση του τι συμβαίνει! Συγκριτικά, δηλαδή με αυτούς που συνειδητά επέλεξαν να το κάνουν. Εντούτοις, λίγο-λίγο η αλλαγή θα περάσει σε ΟΛΟΥΣ.

Επικεντρωθείτε στον εαυτό. Ολόκαρδα. Στείλτε Αγάπη παντού στις ψυχές είτε νομίζετε ότι χρειάζονται βοήθεια, είτε όχι. Ίσως να νιώθετε ότι αυτοί που αντιμετωπίζουν επισφαλείς συνθήκες διαβίωσης να χρειάζονται περισσότερη από την ΑΓΑΠΗ σας απ ό,τι ίσως χρειάζονται, αυτοί που κάνουν διακοπές σε ένα μαγικό νησί.

Σας λέμε ότι δε θα ΕΠΙΛΕΓΑΜΕ εμείς να εργαστούμε έτσι.

Αρχίζετε να πιάνετε την έννοια του ότι ΟΛΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΝΑ. Οπότε, κανείς δε θα ΕΠΕΛΕΓΕ να στείλει περισσότερη ΑΓΑΠΗ σε κάποιον απ ό,τι σε κάποιον άλλον.  

Η ΑΓΑΠΗ είναι ΑΓΑΠΗ είναι ΑΓΑΠΗ Δε θα είχε νόημα να στείλεις συγκεκριμένο ενεργειακό επίπεδο ΑΓΑΠΗΣ σε κείνους των οποίων οι πόλεις διαλύονται και να στείλεις λιγότερη ΑΓΑΠΗ σε κάποιον του οποίου οι ακτές δονούνται κάτω από τη λέξη Παράδεισος.

ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ.

Όταν ΑΠΟΓΙΝΕΣΑΙ ΔΙΑΡΚΗΣ ΑΓΑΠΗ απλά εκπέμπεις αυτήν την ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΔΟΝΗΣΗΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

Έτσι, σας ζητάμε να αποδεχθείτε ότι πρώτιστα αυτή η ΑΓΑΠΗ θα πρέπει να γίνει αποδεκτή

ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ

ΜΕΣΩ εσού

ΩΣ εσύ

ΠΡΟΣ εσένα

Γιατί δεν αξίζεις λιγότερο από κάποιον άλλον και μόνο όταν ΕΣΥ έχεις αποδεχθεί αυτή την ΑΝΩΤΕΡΗ ΑΓΝΗ ΑΓΑΠΗ και της επιτρέψεις να ΣΕ γεμίσει τότε έχεις και τη δυνατότητα να στείλεις την ίδια δόνηση ΑΥΤΗΣ έξω προς το ΣΥΝΟΛΟ.

Όταν αρκετοί από εσάς καθόσαστε και ενδίδετε στον τρόμο κάποιων γεγονότων που βλέπετε στην τηλεόρασή σας η ενέργεια της συμπάθειάς σας ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΑΕΙ.

Αυτό που ΒΟΗΘΑΕΙ είναι η ΠΛΗΡΕΣΤΕΡΗ ΑΝΩΤΕΡΗ ΑΓΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΑΣ αυτή της ΑΓΑΠΗΣ, της ΧΑΡΑΣ και της ΕΥΤΥΧΙΑΣ την οποία στέλνετε από τον εσώτερο πυρήνα σας σε κείνη την περίσταση και στους ανθρώπους αυτούς.

Στείλτε την ΕΥΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ σε τούτες τις εικόνες όχι λύπη και απόγνωση.

Σας λέμε ΜΗ ΣΑΣ ΕΞΑΓΟΡΑΖΕΙ Η ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ.

ΔΕ ΣΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΑΥΤΟ!

Αυτό που ΟΝΤΩΣ εξυπηρετεί είναι να πάρει ο καθένας την ΕΥΘΥΝΗ ΕΑΝ ΤΟ ΕΠΙΛΕΓΕΤΕ  ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΔΙΑΡΚΩΣ ΑΓΑΠΗ.

Με τον τρόπο αυτό, δεν παραμένετε μέσα στην παγίδα κάποιοι θα έλεγαν τη φυλακή που δημιουργήθηκε για να σας ελέγχει.

Το χουμε ξαναπεί ΚΑΝΕΙΣ δε μπορεί να ελέγξει την καρδιά ενός άλλου. Το πώς ΕΠΙΛΕΓΕΙ κανείς να το σκέφτεται αυτό καθορίζει το αποτέλεσμα.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ.

ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ Ή ΠΡΑΓΜΑ ΑΠΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ.

ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΩΣ ΑΤΟΜΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ.

 

Blossom: Συνεπώς χρειάζεται μεγάλη πειθαρχία;

 

FoL: Ενδιαφέρουσα η επιλογή αυτής της λέξης. Γιατί να χρειάζεται κανείς να πειθαρχεί ώστε να απογίνει η Ανώτερη έκδοση του εαυτού του; Τι πειθαρχία να χρειάζεται; Σίγουρα, δεν είναι μόνο η επιθυμία να ΑΠΟΓΙΝΕΙ αυτό;

 

Blossom: Ναι εντούτοις λόγω των προσαρμογών αρκετή νοητική ύλη μπορεί να προέρθει από τα χαμηλότερα επίπεδα κατανόησης και συνεπώς, για να αποβάλεις τους παλιούς τρόπους, ειδικά τους περί του εαυτού για μένα απαιτεί πειθαρχία.

 

FoL: Παρόλα αυτά για ΜΑΣ όταν η επιθυμία είναι αρκετά δυνατή δεν απαιτείται πειθαρχία. Μονάχα η ίδια η επιθυμία. Και η ώθηση που προκύπτει από αυτήν την επιθυμία επιτρέπει στο ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΥΤΥΧΙΑ Ο ΔΡΟΜΟΣ της επίτευξης αυτών των Ανώτερων πτυχών του εαυτού.

 

Blossom: Τότε, πειθαρχία ίσως για την επιλογή των απαιτούμενων σκέψεων. Είναι πολύ εύκολο να επαναλάβεις παλιές σκεπτομορφές που δεν εξυπηρετούν. Εντούτοις, πιστεύω ότι όλο και περισσότεροι βλέπουν διαμέσου της ψευδαίσθησης, έστω και λίγο, και στρώνουν το δρόμο μας μέσω της εγκατάλειψης των παλαιών τρόπων και την προσκόλληση περισσότερο στους νέους.

 

FoL: Όντως αυτό κάνετε. Απλά επιθυμούμε να σας βοηθήσουμε να ανεβείτε τη σκάλα με τον τρόπο αυτό.

 

Blossom: Συνεπώς, όπως το καταλαβαίνω τελικά, λέτε ότι ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ είναι να επικεντρωθούμε στους εαυτούς μας και ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΑΝΩΤΕΡΗ ΑΓΝΗ ΑΓΑΠΗ που μπορούμε να ΕΙΜΑΣΤΕ και ΤΕΛΟΣ; Μόνο αυτό χρειάζεται; Και κάνοντάς το αυτό αλλάζουμε τη δόνηση σε ΟΛΑ;

 

FoL: Σωστά. ΑΠΛΑ και σωστά.

 

Blossom: Υπάρχει εντούτοις η επιθυμία μέσα μου ... ή θα το έλεγα ίσως, μια αναστάτωση μέσα μου να εντείνω το ρυθμό αφυπνίζοντας και άλλους. Γιατί όπως ξέρω, όσο περισσότεροι αφυπνίζονται, τόσο γρηγορότερα ΟΛΑ θα αλλάξουν. Όμως, αυτά που είπατε σήμερα είναι βασικά ο τρόπος γι αυτό, σωστά;

 

FoL: Ναι Γιατί για να το επαναλάβουμε ΑΝΕΒΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΤ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΙΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ανεβάζετε και ΤΙΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ του Συνόλου γιατί είσαστε ΟΛΟΙ ΕΝΑ.

Ανεβάζοντας τη δόνηση του ΕΑΥΤΟΥ Ανεβάζεις τη δόνηση ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΟΛΑ ΟΛΟΥΣ.

Έτσι πετυχαίνεις στην αποστολή σου. Απαλλάσσεσαι από την αναστάτωση γιατί ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ.

Αυτοί που ακόμα βρίσκονται σε λήθαργο θ αρχίσουν να κουνιούνται στον ύπνο τους γιατί ΕΣΥ ως ΑΤΟΜΟ εξυπηρετείς ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΣΥ και η ΑΝΩΤΕΡΗ ΔΟΝΗΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ θα αναζητώ καλύτερο τρόπο περιγραφής ενσταλαχτεί μέσα στα ΟΝΤΑ του (συνόλου) καθώς αυτά κοιμούνται. Δεν υπάρχει πουθενά αλλού να πάνε και τίποτε άλλο για να κάνουν παρά να ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ που προκαλεί αυτή η δόνηση. Και ο μόνος δρόμος από εκεί είναι η ΑΦΥΠΝΙΣΗ τους! Και η ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΓΙΝΕ!

Δεν είναι δύσκολο μετά να δεις, το σχήμα που μορφοποιείται. Όσοι περισσότεροι αφυπνίζονται τόσο πιο πολλοί αφυπνίζονται! Μέχρι να τελειώσει!

ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΤΟΣΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟΣΗ ΑΓΑΠΗ!

Αναλογιστείτε αυτές τις προτάσεις, αγαπημένοι μας φίλοι. Αναλογιστείτε και ανακαλύψτε τις ΑΠΛΕΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.

 

Blossom: Ω, θα το κάνω και ΤΟ ΚΑΝΩ! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Ως την επόμενη φορά Με ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ.

 

FoL: Ως την επόμενη φορά συνεχίζουμε να προσφέρουμε την ΑΓΑΠΗ μας και τα Συναισθήματά ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΣΑΣ.

 

 

Πηγή: http://www.blossomgoodchild.com

Μετάφραση: Νίκος

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Blossom,
please let us know and we'll add you to our mailing list.