Home > > Blossom Goodchild - September 28, 2014

Η Γαλαξιακή Ομοσπονδία διαμέσου της Blossom Goodchild, 28 Σεπτέμβριο 2014

Blossom: Γεια σας φίλοι μου. Αποθέτω την Εμπιστοσύνη μου σε εσάς, ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ότι ξέρετε καλύτερα το τι θα ωφελούσε περισσότερο σχετικά με αυτά που επιλέγετε να μας πείτε σήμερα.

Ομοσπονδία του Φωτός (FoL): Χαιρετίσματα σε ΟΛΟΥΣ. Ευελπιστούμε τα λόγια μας να φέρνουν το Άτομο σε τόπο Ανώτερο. Έχουμε επεκτείνει πολύ τη βάση δεδομένων μας με τα τρέχοντα.

 

Blossom: Τι ακριβώς εννοείτε;

FoL: Εννοούμε ότι ολοένα και περισσότερες ψυχές θυμούνται ποιοι είναι, και αφυπνίζονται από τον ύπνο τους επιτρέποντας ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ να ΕΙΝΑΙ μαζί τους σε ΟΛΑ όσα κάνουν.

 

Blossom: Μα αυτά φυσικά είναι καλά νέα.

FoL: Υπάρχουν περισσότερα. Λόγω του υπερισχύοντος γεγονότος του ότι τόσοι πολλοί βρίσκουν τον εαυτό τους, φαίνεται να υπάρχει ΤΩΡΑ η ευκαιρία να συμβούν Μεγάλες ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΑ από πριν. Γιατί ΟΛΑ όσα συμβαίνουν εξαρτώνται τον κόσμο αυτό επάνω στη Γη που  πρόθυμα προσφέρει την ΑΓΑΠΗ του στο ΟΛΟΝ. Έχοντας υπόψη ότι πολλοί το Πιάνουν τώρα μας επιτρέπει, από τη μεριά μας, να προσφέρουμε μια Ανώτερη συχνότητα μηνύματος Έτσι απλά έχουν λοιπόν τα πράγματα.  Και αυτό ΕΙΝΑΙ πολύ χαρωπό.

 

Blossom: Ναι, έτσι ακούγεται.

FoL: Η ΑΛΛΑΓΗ του εαυτού, δε μπορεί παρά να φέρει Αλλαγή στο ΟΛΟΝ.

Καθώς περνούν οι ημέρες μέσα σε τούτη την Ανώτερη Δόνηση που σας προσφέρεται ο καιρός για αυτολύπηση και ενδοιασμούς είναι λίγος. Γιατί η βαθιά εσωτερική ΓΝΩΣΗ ΛΕΕΙ στον εαυτό ότι υπάρχουν πολλά περισσότερα από εκεί που προήρθαν αυτά και η αύξηση συνεχίζεται.

 

Blossom: Μου έγραψε μια κυρία, που μου έλεγε ότι δε μπορεί να καταλάβει πώς θα το διάλεγε μια ψυχή να κατέβει στη Γη για να σκοτωθεί, να βασανιστεί, να βιαστεί κλπ, και το βρίσκει δύσκολο να στείλει ΑΓΑΠΗ σε κείνες τις ψυχές που διαπράττουν τέτοιες αγριότητες, πόσο μάλλον να αποδεχθεί ότι αυτές οι ψυχές είναι μέρος μας ΟΝΤΑΣ ΕΝΑ. Πώς μπορείτε να τη βοηθήσετε αυτήν, και ενδεχομένως και άλλους πολλούς με αυτό;

FoL: Όσο περισσότερο ΑΓΑΠΑΕΙ το Άτομο τον εαυτό του όπως έχουμε πει, τόσο περισσότερη ΑΓΑΠΗ εκπέμπεται έξω προς ΟΛΟΥΣ.

Εάν το Άτομο το βρίσκει δύσκολο, εκεί που τοποθετήθηκε στο ταξίδι του να στείλει συνειδητά ΑΓΑΠΗ σε αυτούς που δε συμβαδίζουν με το δικό τους τρόπο σκέψης τότε συνιστούμε να επικεντρωθούν πλήρως στην Αγάπη για τον εαυτό τους. Με τον τρόπο αυτό, συνεχίζει να υπάρχει ακόμα λήψη ΑΓΑΠΗΣ. Από την άλλη, παρόλα αυτά  οι χαμένες αυτές ψυχές έχουν μεγάλη ανάγκη από ΑΓΑΠΗ

 

Γιατί είναι η ΑΓΑΠΗ και μόνο η ΑΓΑΠΗ αυτή που μπορεί να αλλάξει τις καρδιές τους. Το να στέλνεις σκέψεις άκρατου μίσους προς αυτούς αυτό τροφοδοτεί μονάχα το δικό τους μίσος. Έτσι, όπως και με κάθε ΟΝ το οποίο ΕΠΙΛΕΓΕΙ διαφορετικό μονοπάτι από αυτό του Ατόμου σας είτε σας αρέσει να το ακούτε είτε όχι είτε μπορείτε να το καταλάβετε είτε όχι έχουν το δικαίωμα να ενεργήσουν όπως αυτοί θέλουν!

 

Blossom: ΝΟΙΩΘΩ πως χρειάζεται να επεκταθείτε επάνω σε αυτή τη δήλωση.

FoL: Κάθε ψυχή στην οποία έχει αποδοθεί το θαυμαστό δώρο του πολλαπλού ερχομού της  στον πλανήτη σας έχει επίσης λάβει το ανθρώπινο δικαίωμα της ελεύθερης επιλογής. Αυτό είναι ουσιώδες για την ατομική ψυχή επέκταση του Ατόμου. Το πόσο χρονοβόρο επιλέγει το Άτομο να είναι αυτό, το πόσα μονοπάτια και στροφές επιλέγει το Άτομο να βαδίσει, έγκειται αποκλειστικά στην επιλογή του ατόμου αυτού δίχως επίκριση από κανέναν. Και σίγουρα όχι μπορούμε να πούμε από τα Ύψιστα.

Η ζωή είναι άπειρη.

Ατελείωτες ευκαιρίες που απλά δε σταματούν να παρουσιάζονται.

ΟΛΕΣ οι ΨΥΧΕΣ έχουν το δικαίωμα να πάρουν όσο χρόνο τους χρειαστεί καθώς βαδίζουν στο μονοπάτι τους. Κανένας δε μπορεί να θέσει κανόνες παρότι μπορεί οι συμπεριφορές να κρυώνουν την καρδιά του άλλου. Κάθε ψυχή έχει την επιλογή να ζήσει τις ευκαιρίες της και να τις χειριστεί με όποιο τρόπο αυτή ΕΠΙΛΕΓΕΙ.

 

Blossom: Αυτό το πράγμα της κρίσης είναι δύσκολο εννοώντας πως κάποιες φορές είναι αυτόματη αντίδραση.

FoL: Αυτό οφείλεται αποκλειστικά στη μη κατανόηση των ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΕΙΝΑΙ.

 

Blossom: Οπότε, από τη θέση που είσαστε μέσα στις ψυχές σας τι νομίζετε για παράδειγμα για τους δημόσιους αποκεφαλισμούς;

FoL: Νομίζουμε ότι οι ψυχές που ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ να συμπεριφερθούν με αυτό τον τρόπο το κάνουν, γιατί βάση της κατήχησής τους το θεωρούν αυτό ως λύση. Δε χρειάζεται παρά να κοιτάξει κανείς πίσω μερικές εκατονταετίες στα Γήινά σας χρόνια για να δει ότι συνέβαινε σχεδόν το ίδιο.

Blossom: Παρόλα αυτά, δε δείχνει αυτό ότι δεν έχουμε προοδεύσει καθόλου;

FoL: Σε κάποια πράγματα. Παρόλα αυτά, να προσθέσουμε, πως αυτά που προτείναμε τελευταία  ταυτίζονται με τη ΓΝΩΣΗ της ΑΓΑΠΗΣ του ΕΑΥΤΟΥ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ. Την ευθύνη του ΚΑΘΕΝΟΣ να ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ.

 

Blossom: Παρόλα αυτά, εάν όλοι μας είμαστε ΕΝΑ πώς μπορεί αυτή η συμπεριφορά να μην επηρεάζει τον άλλο; Όταν, όπως λέτε, το άτομο είναι ΟΛΟ ΑΓΑΠΗ, τότε αυτή πάει έξω προς το ΟΛΟΝ. Συμπεραίνω όμοια πως εάν το άτομο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΑΓΑΠΗ τότε σίγουρα, θα πηγαίνει επίσης προς το όλον και αυτή η αρνητική ενέργεια;

FoL: Όντως, έτσι είναι. Παρόλα αυτά και μ όλο το σεβασμό χάνετε το νόημα εδώ. Δε θα πρέπει να νοιάζεστε για τις επιλογές των άλλων. Θα πρέπει ο εαυτός σας να νοιάζεται για τον εαυτό.

Με τον ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ.

Ίσως να σας υπενθυμίσουμε το σκοτεινό δωμάτιο με το ένα μόνο μικρό κερί και το σκοτάδι να έχει φύγει!

 

Blossom: Τι γίνεται όμως με τις ψυχές που σκοτώθηκαν ή που βασανίστηκαν; Συμφώνησαν να τους συμβεί αυτό πριν έρθουν εδώ;

FoL: Συμφώνησαν σ ένα συμβόλαιο να αποτελέσουν μέρος μιας κατάστασης. Παρότι μπορεί αυτό να μην το καταλαβαίνετε από εκεί που είσαστε το Άτομο γνωρίζει πως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΛΟΣ.

Για να θυσιάζει μια ψυχή τη ζωή της προκειμένου να έχει μια πληρέστερη κατανόηση ώστε να φτάσει στο ΟΛΟΝ το ότι συμφωνεί σε τέτοιου είδους τερματισμούς της Γήινης ζωής την ώρα αυτή και με τον τρόπο αυτό σημαίνει ότι αντιλαμβάνεται τη ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗ ΕΙΚΟΝΑ.

Μέσα στη Γήινη πυκνότητα, το μεγαλύτερο μέρος αυτής της συμφωνίας δε βγάζει νόημα. Εντούτοις, όταν οι ψυχές απελευθερώνονται από τα Γήινα δεσμά, μπορούν να ΑΙΣΘΑΝΘΟΥΝ τη διαφορά που επέτυχαν με το να δράσουν έτσι.

Μιλάμε συχνά για τη ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ Εικόνα. Υπάρχει κόσμος που έχει βιώσει Εξωσωματική αγνή ΑΓΑΠΗ.

ΤΗ ΘΕΙΑ ΑΓΑΠΗ.

Όταν επιστρέφουν στα Γήινά τους σώματα θυμούνται μόνο την ΑΓΑΠΗ κι από αυτή τη Μεγαλύτερη Εικόνα το ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ που βιώσανε τους επιτρέπεται να καταλάβουν ότι ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΑΓΑΠΗ άσχετα από τη μορφή που μπορεί αυτή να έχει προκειμένου να εμφανιστούν οι ευκαιρίες της ανάπτυξης του ΚΑΘΕΝΟΣ και ΟΛΩΝ.

 

Blossom: Επάνω σ αυτό γιατί να δίνεται σε κάποιους αυτή η θαυμαστή εμπειρία του να ΕΙΝΑΙ μέσα στο ΦΩΣ της ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΙΑΣ του να βγαίνουνε έξω από το Γήινο εγκλεισμό και ΝΑ ΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ; Γιατί να το έχουν κάποιοι αυτό το προνόμιο και άλλοι όχι;

FoL: Πολύ ενδιαφέρουσα η ερώτηση αυτή.

 

Blossom: Μπορείτε να την απαντήσετε;

FoL: Ναι.

 

Blossom: Δε βλέπω να έρχεται τίποτε.

FoL: Υπομονή.

 

Blossom: Είμαι όλη αυτιά. Μου κέντρισε το ενδιαφέρον αυτό, γιατί οι εμπειρίες αυτές σίγουρα αλλάζουν τη ΖΩΗ/ΑΓΑΠΗ δε θα ήταν όμως καλό να είχαμε όλοι μας αυτή την ευκαιρία; Δε θα ΑΛΛΑΖΕ αυτό τον κόσμο;

FoL: Θα τον άλλαζε. Παρόλα αυτά, όχι με τον τρόπο που προορίζεται να ΑΛΛΑΞΕΙ ο κόσμος σας.

Κάθε ψυχή επάνω στη Γη είναι μέρος του ΘΕΙΟΥ ΠΛΑΝΟΥ Κάθε ψυχή υπήρξε ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

Παρόλα αυτά, ποτέ δε θα υπάρξει η ώρα που να μην υπάρχει περιθώριο για ανάπτυξη. Η ανάπτυξη στην ΑΓΑΠΗ δεν τελειώνει ποτέ.

Η ΑΓΑΠΗ όπως εσείς θα συνεχίζει να επεκτείνει τον ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ.

Αυτοί που είχαν και που θα βιώσουν την εμπειρία του ΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ της ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΣ για το οποίο μιλάμε εμείς και αυτοί εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τη θέση τους για να το πούμε καλύτερα. Δεν επιλέγονται τυχαία οι ψυχές γι αυτό οφείλεται περισσότερο, στο ότι ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ είναι έτοιμοι να ΓΙΝΟΥΝ περισσότερο ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ με την εμπειρία αυτή.

 

Blossom: Ναι, αλλά δεν είμαστε όλοι έτοιμοι για κάτι τέτοιο;

FoL: Όχι απαραίτητα.

 

Blossom: Σα να σας παιδεύει κάπως να το αποδώσετε αυτό.

FoL: Μονάχα ως προς κι ένας τεράστιος τόμος δε θα κάλυπτε όλα τα σημεία αυτού του ερωτήματος.

 

Blossom: Συνεπώς δε είναι το ότι κάποιοι αξίζουν περισσότερο από κάποιους άλλους.

FoL: Όχι δεν είναι καθόλου έτσι. Γιατί δεν υπάρχει ούτε ΕΝΑΣ που να μην αξίζει την ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΟΛΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ.

Παρόλα αυτά πώς να το θέσουμε το πού ΕΠΙΛΕΓΕΙ το Άτομο ΝΑ ΕΙΝΑΙ μέσα στην ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΟΛΩΝ δεν αποφασίζεται από κάποιο δημιουργό, σχεδιαστή ή και Δικαστή. Αποφασίζεται από τον εαυτό.

Πόσο να τα αξίζετε αυτά τα θαύματα; Όλοι σας; Ρωτήστε τώρα τον εαυτό σας

 

Blossom: Για μένα λοιπόν, θα έλεγα πως το αξίζω είμαι σίγουρη και πως όλοι οι άλλοι. Όχι εξαιτίας κάποιου εγωισμού, όμως, μέσω της ΓΝΩΣΗΣ ότι ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΣΟΙ και ότι δημιουργηθήκαμε για να ανακαλύψουμε την ΑΓΑΠΗ ως ξεχωριστές μορφές. Δεν είμαι σίγουρη αν το θέτω καλά αυτό παρόλα αυτά βρίσκομαι στη θέση της ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ ότι ΟΛΟΙ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Ξέρω ότι θα πρέπει να προσθέσετε περισσότερα σε σχέση με αυτά.

FoL: Όσο περισσότερο ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ τον ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΜΕΣΩ /ΩΣ της ΑΓΑΠΗΣ τόσο περισσότερη κατανόηση για το αξίζω σου έρχεται. Γιατί η περιγραφή αυτής της λέξης δεν είναι ακριβώς αυτή που θα ήθελα.

Για να αξίζει κάτι το Άτομο της Γης, υποδηλώνει με τη λέξη αυτή ότι το έχει κερδίσει. Όμως εμείς δε θέλουμε αυτού του είδους την απόδοση. Όλες οι ψυχές γεννιούνται με το δικαίωμα να ΕΙΝΑΙ οι εαυτοί τους. Απλά μέσω του νόμου του κάρμα, η ψυχή φέρνει στον εαυτό της εκείνα που ΕΠΙΛΕΓΕΙ προς όφελος του εαυτού της και αναλαμβάνει πολλές μορφές προκλήσεων και εμπειριών τις οποίες και  θα αντιμετωπίσει το Άτομο.

Καθώς το Άτομο κινείται προς τα πάνω στη σκάλα αναγνωρίζει από μόνο του αυτά που δεν το εξυπηρετούν πια γιατί όλα τα πράγματα εξυπηρετούν με κάποιο τρόπο κάποια ΠΡΩΤΗ φορά Επιλέγουν λοιπόν να ξεφορτωθούν εκείνα που τώρα ξεπεράστηκαν μέσα στις ζωές τους και κάνοντάς το αυτό θεωρούν ότι οι εαυτοί τους αξίζουν Ανώτερα πράγματα.

Δεν υπάρχει εκεί πάνω κανένας ΘΕΟΣ που θα σας ΔΙΚΑΖΕ ποτέ και που θα καταδίκαζε το Άτομο σε μια ζωή σκότους επειδή δε συμμορφώθηκε τουλάχιστον όχι στα δικά μας βιβλία!!!

Δεν υπάρχει κανένας ΘΕΟΣ που να αποφασίζει ποιος αξίζει περισσότερο από κάποιον άλλον λόγω της συμπεριφοράς του.

Υπάρχει ΜΟΝΑΧΑ Η ΥΨΙΣΤΗ ΚΑΘΑΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ της ΑΓΑΠΗΣ που ΣΑΣ δίνει το δώρο να αποφασίσετε για ΟΛΑ αυτά ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ, με τη ζωή του ΑΤΟΜΟΥ να εκτυλίσσεται αντίστοιχα. 

 

Blossom: ΓΝΩΡΙΖΩ ότι πλησιάζουμε στο τέλος μιας ώρας και ίσως είναι πολύ αργά για να το αναφέρω αυτό σήμερα αλλά αναρωτιέμαι ποιες είναι οι σκέψεις σας επάνω στη λέξη ΘΕΟΣ.

FoL: Καλά το έθεσες! Γιατί οι σκέψεις που έχουμε επάνω στη λέξη ΘΕΟΣ είναι πολύ διαφορετικές από τις σκέψεις της ΑΛΗΘΕΙΑΣ/ΦΩΤΟΣ ΤΟΥ/ΑΠΟ/ΜΕΣΩ της ΥΨΙΣΤΗΣ Ενέργειας που υπάρχει.

Η μεγάλη έμφαση που δόθηκε στη λέξη αυτή ΘΕΟΣ με τις διάφορες κατανοήσεις της έχει κακοποιήσει την αρχική έννοια.

Στον κόσμο σας όλα πρέπει να έχουνε ένα όνομα. Στο δικό μας όλα πρέπει να τα αισθανόμαστε.

Συνεπώς προτιμάμε να ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ τη λέξη ΑΓΑΠΗ για να μη νιώθει κανείς άβολα εξαιτίας αυτού που θεωρείται ή όχι ότι είναι ο ΘΕΟΣ.

 

Blossom: Αυτό είναι το ερώτημα. ΝΟΜΙΖΩ ότι ο Σέκσπιρ παραβρίσκονταν στις τελευταίες διοδεύσεις! Έχετε εσείς προσωπικά πρόβλημα με τη λέξη Θεός;

FoL: Είναι μια λέξη αντιμετωπίζουμε προβλήματα με τις λέξεις. Εντούτοις, ΔΕΝ έχουμε ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ με την ΑΛΗΘΕΙΑ αυτής της λέξης.

 

Blossom: Η οποία είναι; Φυσικά γνωρίζω τι θα πείτε.

FoL: ΑΓΑΠΗ ΑΓΑΠΗ ΜΟΝΟ ΑΓΑΠΗ.

 

Blossom: Ναι Ίσως να είναι καλή ιδέα να μιλήσουμε αναλυτικά γι αυτό την επόμενη φορά. Θα είχε ενδιαφέρον.

FoL: Για πολλούς. Κρατηθείτε!

 

Blossom: Ωραία δουλειά φίλοι μου. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Προσμένω να τα ξαναπούμε σύντομα πάλι.

FoL: Πάντοτε ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ το ίδιο.

 

Blossom: Με Αγάπη και ευχαριστίες. Ευλογείτε xxx

 

 

* Η Ομοσπονδία του Φωτός μιλάει για την ΑΓΑΠΗ:  https://www.youtube.com/watch?v=RmsCqVjqSss .

 

 

Πηγή: http://www.blossomgoodchild.com

Μετάφραση: Νίκος

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Blossom,
please let us know and we'll add you to our mailing list.