Home > > Kris Won, November 5, 2014

Kris Won, November 5, 2014

Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Ευλογίες Αγάπης σε όλους σας!

Είθε το άπειρο της Αγάπης του πολυαγαπημένου μας Δημιουργού να σας περιβάλλει και να σας γεμίζει με γαλήνη, φως και αδελφικότητα, αγαπημένα μου αδέλφια.

Είμαι ο Αρχάγγελος Γαβριήλ που σας μιλάω, ένας από τους πλησιέστερους διάκονους του Ουράνιου Θρόνου του Δημιουργού αυτού του Σύμπαντος, ο Οποίος επιθυμεί, με όλη Του την Μεγαλοσύνη και τη Δόξα, να παραλάβουν τα Τέκνα Του αυτό το μήνυμα.

Καθότι ‘Άγγελος’ σημαίνει ‘Αγγελιοφόρος’, εμείς, οι Αρχάγγελοι, ηγούμαστε της διαδικασίας της παράδοσης προς την ανθρωπότητα των πιο συναφών μηνυμάτων, αυτών δηλαδή που φέρουν τη μέγιστη σημασία.

(Σημείωση από τον Kris-Won: Έχω τη στιγμή αυτή ένα όραμα από διάφορα όντα που κατεβαίνουν χαμογελώντας και συζητούν χαρούμενα μια μακρυά, ελικοειδή σκάλα από άσπρο μάρμαρο.)

Τις στιγμές αυτές που σας μιλάω, υπάρχουν διάφορες ενέργειες, από δυνάμεις γνωστές και άγνωστες προς εσάς, όπως ο μαγνητισμός, ο ηλεκτρισμός, το φως, καθώς και άλλες ακόμα άγνωστες σε εσάς, που κυκλοφορούν παντού, από αριστερά στα δεξιά, από πάνω προς τα κάτω, από μέσα προς τα έξω, από μακρυά σ’ ακόμη μακρύτερα, κλπ.

Κάποιες από τις ενέργειες αυτές είναι αβλαβείς, μαζί με αρκετές που είναι ευεργετικές, όπως το φως του Ήλιου για τα φυτά και τα δέντρα, ή τη δύναμη της βαρύτητας που σας κρατάει από το να αιωρείστε έξω στο χώρο.

Υπάρχουν όμως και άλλες που μπορεί να καταστούν πολύ επικίνδυνες προς την ανθρωπότητα και οι οποίες είναι τόσο δυνατές που θα μπορούσαν να αφανίσουν κάθε ίχνος ζωής επάνω σ’ αυτόν τον καταπληκτικό πλανήτη.

Τι συμβαίνει όμως με αυτές τις ενέργειες που είναι τόσο επικίνδυνες για όλους σας; Πώς προστατεύει τον εαυτό του το Σύμπαν από αυτές, ώστε να μην καταστραφούν κάποιες μορφές ζωής σε σημείο που θα διαλύονταν ολοκληρωτικά; Πώς αποφεύγεται ο αφανισμός όλων των μορφών της ζωής οι οποίες απειλούνται από μια τέτοια ολέθρια επίδραση;

Το Σύμπαν, λοιπόν, χρησιμοποιεί άλλου τύπου δυνάμεις που είναι ανταγωνιστικές προς αυτές τις βλαβερές ενέργειες, έτσι ώστε να συνεχίζεται η διατήρηση της ισορροπίας μέσα σε όλα τα υπάρχοντα οικοσυστήματα, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα και την αιωνιότητα των ειδών αυτών.

Εάν η μόνη θεωρία που υπήρχε ήταν αυτή που θερμά εκθειάζει ο Νίτσε, τότε όλες οι ασθενέστερες δυνάμεις θα είχανε απολύτως απορροφηθεί από τις ισχυρότερες, ως να ίσχυε, σε επίπεδο διαστήματος, το να μπορούν οι μαύρες τρύπες να καταβροχθίσουν όλη την υπάρχουσα ύλη μέσα στο Σύμπαν – εάν δεν υπήρχε όριο στη δύναμή τους, τότε το Σύμπαν θα ήταν μια Αποκάλυψη χάους και καταστροφής.

Και καθώς ‘οία τα άνω, τοιαύτα τα κάτω’, έτσι και σε πλανητικό επίπεδο, στη σφαίρα του δικού σας κόσμου, το Σύμπαν κινεί συγκεκριμένες δυνάμεις που αντιτάσσονται στην καταστρεπτική δράση κάποιων Καταχθόνιων μυαλών από τις ανώτερες σφαίρες των δυνάμεων, οι οποίοι το έπαιζαν θεοί τη στιγμή που δεν είναι.

Δίχως την παρέμβαση αυτών των δυνάμεων που κινούνται από τον Δημιουργό, θα ήταν πάρα πολύ δύσκολο για την ανθρωπότητα της Γης να επιλύσει και να αποφύγει τον ολοκληρωτικό αφανισμό της, που θα ήταν το αποτέλεσμα της απληστίας και της φιλοδοξίας κάποιων ομάδων της ελίτ μέσα στην αποκαλούμενη ανθρωπότητα.

Που σημαίνει, ότι έχετε ζητήσει βοήθεια από παράγοντες εξωτερικούς σε εσάς και τον κόσμο σας, για να σας σώσουν σαφώς από την τρέλα και τον αφανισμό σας από τους εαυτούς σας. Φοβερό παράδοξο.

Η ισχυρότερη Δύναμη που κατέφτασε στον πλανήτη για να σας σώσει από την τρέλα των αποκαλούμενων ανθρώπινων όντων, ονομάζεται ΑΓΑΠΗ. Δίχως την ΑΓΑΠΗ που κατέφτασε από ψηλά έως εδώ κάτω μέσω πυλών, σηράγγων και λεπτοφυών διαστασιακών τειχών, και διαμέσου γενναίων και συμπονετικών διαστασιακών ταξιδευτών μιας ανώτερης δόνησης, τίποτε από ό,τι ζει επάνω στη Γη την ώρα αυτή δε θα υπήρχε.

Όλη απολύτως η ζωή δε θα ήταν παρά μια μνήμη των Συμπαντικών Κηπουρών, που θα συνοφρυώνονταν, δείχνοντας ότι η νέα απόπειρα μιας πλανητικής ανθρωπότητας ν’ αναληφθεί μαζικά είχε αποτύχει παταγωδώς.

Όπως όμως μπορείτε να δείτε, δεν έγινε έτσι γιατί το Σύμπαν χρησιμοποιεί συγκεκριμένα τεχνάσματα προκειμένου να φέρει το φαινομενικό χάος σε τάξη και να πετύχει την ανάληψη ενός πλανήτη που έχει κατάφορα τιμωρηθεί από τη μόλυνση, φέρνοντάς τον σ΄ έναν Νέο Κόσμο πιο καθαρό, πιο σταθερό, που θα δονείται πολύ υψηλότερα από πριν.

Λοιπόν, δε θέλω να επεκταθώ άλλο, και αρκεί για τώρα να έχετε αυτή τη γενική άποψη για το τι συμβαίνει μέσα στο φυσικό σας κόσμο. Το θέμα αυτό θα γέμιζε πραγματικά τόμο, αλλά το βιβλίο αυτό θα το γράψετε εσείς σε καθημερινή βάση, κάποιες φορές με γράμματα χρυσά, κι άλλες με κόκκινο μελάνι.

Αυτοί από εμάς που συλλογίζονται απ’ τα Ουράνια ύψη συμπονούμε τις προσπάθειες πολλών από εσάς στο ν’ ανυψώσετε τη συνειδητότητά σας ολοένα και περισσότερο, και μην αμφιβάλετε πως όταν το κάνετε, ότι θα κατέλθουμε μέσα στο φυσικό σας κόσμο για να σας βοηθήσουμε να το πετύχετε.

Και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε γιατί η ΑΓΑΠΗ είναι αυτή που μας ωθεί ν’ απλώσουμε το εξιλεωτικό μας χέρι προς εσάς, ένα χέρι που ανυπομονεί να σας βοηθήσει και το οποίο κάποιες φορές αποδέχεστε, και άλλες, μέσα στην άγνοιά σας, απορρίπτετε πιστεύοντας πως δε χρειάζεστε τη βοήθειά μας.

Συνεχίστε να οραματίζεστε έναν κόσμο ολοένα και πιο αγνό και τέλειο, ο οποίος θα κατοικείται από όντα χαρούμενα που προσπαθούν να βοηθούν τ’ αδέλφια τους να πάνε μπροστά, δίχως να σκέφτονται αποκλειστικά και μόνο τον εαυτό τους. Και όταν θα γίνει αυτό, θα είμαστε εκεί να υποστηρίξουμε την προσπάθειά σας αυτή, και να ‘σαστε σίγουροι γι’ αυτό. Με την Αγάπη, τη Συμπόνια και την Πνευματική Γαλήνη του Ακατονόμαστου.

Αρχάγγελος Γαβριήλ

Πηγή: Αρχάγγελος Γαβρηίλ
Διαμέσου: Kris-Won
Μετάφραση: Con Tanidis

< previous message | next message >


Share |