Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, May 2, 2012

SaLuSa, 2 Μαΐου 2012

Σας έχουμε πει πολλές φορές ότι δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορείτε να πετύχετε και θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε που υποστηρίζετε τους συμμάχους μας, οι οποίοι τα έχουν πάει εξαιρετικά καλά σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, φέρνοντας την αλήθεια στην δημοσιότητα. Η αποδοχή από εσάς των αποκαλύψεων τους και η πρόθεσή σας να γίνουν γενικά γνωστές, έχει στείλει αυτές τις πληροφορίες μακριά και ευρέως. Έχει ανοίξει τα μάτια πολλών ανθρώπων που δεν είχαν καμία ιδέα ότι υπήρχαν μυστικές επιχειρήσεις σε τόσο μεγάλη κλίμακα. Η αλήθεια πρέπει να εξαπλωθεί σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους και αυτό θα κάνει την Αποκάλυψη και τον ερχομό μας πολύ πιο εύκολο για αυτούς να τα δεχτούν. Ο φόβος εξακολουθεί να υπάρχει στο μυαλό κάποιων ανθρώπων, και οτιδήποτε μπορεί να περιορίσει το σοκ για την είδηση της ύπαρξής μας θα τους βοηθήσει να προχωρήσουν. Τα στοιχεία για τη σχέση μας με εσάς δεν μπορεί να κρύβονται για πολύ περισσότερο, και είμαστε πρόθυμοι να πραγματοποιηθεί η Αποκάλυψη. Θα πρέπει να προηγηθεί της έλευσής μας που έχει προγραμματιστεί εδώ και πολύ καιρό.

Οι περισσότεροι από εσάς γνωρίζετε ότι υπάρχουν πληροφοριοδότες ανάμεσά σας που έχουν βγει μπροστά, για να αποκαλύψουν τι συμβαίνει σε ζητήματα που αφορούν τόσο στρατιωτικές όσο και οικονομικές δραστηριότητες. Η βοήθειά τους είναι σημαντική για να διασφαλιστεί ότι, μέχρι τα μέσα ενημέρωσης να απελευθερωθούν από τους περιορισμούς τους και να μπορούν να παρουσιάζουν με ειλικρίνεια τα νέα, θα ξέρετε ότι είμαστε πολύ ενεργοί στην υποστήριξη των συμμάχων μας. Η παρουσία και υποστήριξή μας θα εξασφαλίζει ότι κάθε προσπάθεια για να ξεκινήσουν έναν ακόμη Παγκόσμιο Πόλεμο θα είναι ανεπιτυχής. Διασφαλίζουμε επίσης, σε ότι πρόκειται για συλλήψεις για εγκληματικές πράξεις που αφορούν οικονομικά θέματα, ότι όσοι είναι ένοχοι δεν διαφύγουν της δικαιοσύνης. Ωστόσο, σας ζητάμε να αφήσετε αυτά τα θέματα για τις αρχές και όταν μάθετε τα γεγονότα να μην αφήσετε το θυμό σας να καταλήξει σε αντίποινα. Όλα θα λογοδοτήσουν σε κάποια φάση για τις πράξεις τους εναντίον του λαού. Η ενέργειά σας είναι καλύτερα να αναλώνεται για την εξάπλωση του Φωτός και την αποστολή Αγάπης σε όλους εκείνους που τη χρειάζονται σε αυτή την ιδιαίτερη στιγμή.

Θα θέλαμε να πούμε για άλλη μια φορά ότι κάθε ψυχή που είναι στη Γη αυτή τη στιγμή, είναι εδώ για ένα ειδικό σκοπό, ακόμη και αν σε ορισμένες περιπτώσεις είναι καθαρά ως παρατηρητής. Όλοι αναμένεται να ωφεληθούν από τις εμπειρίες τους και πολλοί έχουν επιλέξει να ανέβουν. Με άλλα λόγια, όλοι έχουν ένα σχέδιο ζωής, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που προς το παρόν δεν γνωρίζουν ή δεν κατανοούν της Ανάληψη. Πράγματι, πολλοί ενσαρκώθηκαν γνωρίζοντας ότι δεν θα φθάσουν στο επίπεδο της συνειδητότητας για να πετύχουν κάτι τέτοιο. Ωστόσο, όλοι έχουν να κερδίσουν από τις εμπειρίες τους, και ιδιαίτερα εκείνοι που επιμένουν για το τέλος του κόσμου. Όλες οι γνώσεις που αποκτήθηκαν κινούν κάθε ψυχή προς τα εμπρός μέχρι να φτάσει στο δικό της χρόνο για την Ανάληψη. Η δυαδικότητα είναι μια γρήγορη διαδρομή στην πορεία προς την επιτυχία, αλλά συχνά το κόστος είναι να βιώσουμε τα βάθη του σκότους. Υπάρχει πάντα τρόπος να βγούμε από αυτό, και όταν ανταποκρίνεται το Φως, εμφανίζονται μεγάλα Όντα του Φωτός.

Αγαπητοί μου, όλος ο σκοπός της ζωής σας είναι να εξελιχθείτε, και το ταξίδι της ψυχής σας θα τα φέρει όλα τελικά, πίσω στην Πηγή Όλης της Ύπαρξης. Είναι προφανές ότι αν συγκρίνουμε την πρόοδο δύο ψυχών μπορεί να διαφέρουν αρκετά σε ότι αφορά το πόσο καιρό έχουν περάσει στις χαμηλότερες διαστάσεις. Προς το παρόν κινείστε προς τις υψηλότερες διαστάσεις και αφού φτάσετε εκεί, δεν θα δεσμεύεστε πλέον από τον γραμμικό χρόνο. Τα πάντα θα είναι στο "τώρα" και θα κινείστε κατά βούληση μεταξύ του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος. Ωστόσο, προς το παρόν εξακολουθείτε να συνδέεστε πολύ με τον χρόνο και γνωρίζουμε ότι η προφανής καθυστέρηση στην έναρξη πολλών έργων μας σας απασχολεί. Στην πραγματικότητα όμως, αυτά προχωρούν πολύ καλά και είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε να γίνουν κάποιες σημαντικές συλλήψεις ανθρώπων που βρίσκονται ψηλά στην ιεραρχία των σκοτεινών δυνάμεων. Θα είναι η αρχή μιας μακράς διαρκείας εκκαθάρισης των θέσεων εξουσίας, έτσι ώστε η εξουσία και η ευθύνη για την ευημερία σας να περάσει σε άλλους που σας νοιάζονται. Να είστε βέβαιοι ότι ξέρουμε ποιος είναι του Φωτός και κανείς δεν θα μπορέσει να ξεφύγει από τον έλεγχο μας ή να μας εξαπατήσει. Τα θέματα έρχονται σε μια άκρη και μπορείτε να περιμένετε κάποιες εξελίξεις που θα σας εκπλήξουν πολύ σύντομα.

Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να παραμείνετε σε εγρήγορση και αποφασισμένοι να διατηρήσετε το Φως που τώρα αφθονεί στη Γη, και θα συνεχίσει έτσι ανεβάζοντας τις δονήσεις. Τα επίπεδα της συνείδησης σας δεν μπορεί να παραμείνουν στάσιμα, και συνεπώς πρέπει να αυξηθούν. Ήδη μετουσιώνονται περιοχές του σκότους, και θεωρούμε ότι [το φως] φθάνει στις καρδιές εκείνων που τις είχαν κλειστές και το κρατούσαν μακριά. Καθώς πλησιάζετε γρήγορα προς την Ανάληψη, οι ψυχές που δεν μπορούν να απορροφήσουν τέτοιες δονήσεις θα πρέπει να εγκαταλείψουν τη Γη. Το μονοπάτι τους είναι προορισμένο να τους πάει σε μια χρονο-γραμμή που θα τους επιτρέψει την συνέχιση της παρούσας εμπειρίας τους. Δεν υπάρχει επιλογή, αφού δεν μπορείτε να ανεβείτε αν δεν είστε ήδη σε υψηλότερη δόνηση. Όπως έχουμε ήδη αναφέρει, όλες οι ψυχές θα έχουν ήδη αποφασίσει το μέλλον τους.

Εμείς από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία είμαστε έτοιμοι να σας γνωρίσουμε, και μάλιστα κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες, τα τελευταία χρόνια έχει γίνει η επαφή σε πολλές περιπτώσεις. Κάποιες μπορεί να φαίνονται σαν τυχαίες συναντήσεις, άλλες όμως, είχαν κανονιστεί σκόπιμα για να δώσουν στους ηγέτες σας την ευκαιρία να φέρουν την ειρήνη στον κόσμο. Πολλές φορές έχουμε προσφερθεί να μεσολαβήσουμε για την ειρήνη σας, αλλά εκείνοι οι οποίοι ασκούν την εξουσία προτίμησαν να συνεχίσουν με το σχέδιό τους για την υποδούλωσή σας. Εσείς οι άνθρωποι όμως, επικαλεστήκατε το Θεό ζητώντας απελευθέρωση από τα σκοτεινά αφεντικά σας και πήρατε απάντηση με κάθε άλλο παρά αβέβαιο τρόπο. Ως αποτέλεσμα θα δείτε στο τέλος του κύκλου την Ανάληψη, αντί για την κατάρρευση του πολιτισμού σας.

Η προοπτική του να ανεβείτε μαζί με τη Μητέρα Γη είναι ένα μοναδικό επίτευγμα, ιδιαίτερα αφού θα το πετύχετε ενώ είστε στο φυσικό σας σώμα. Πολλοί άλλοι πολιτισμοί έλκονται στη Γη σας εξαιτίας αυτού και θα είναι ένα θέαμα που θα κάνει εντύπωση για πολύ καιρό. Εμείς οι ίδιοι θα πάρουμε μια θέση με καλή θέα και θα είμαστε παρόντες για να εξασφαλίσουμε μια ευχάριστη και χαρούμενη κατάληξη. Από εκεί και πέρα θα αρχίσει ένα νέο στάδιο στην εξέλιξη σας, το οποίο θα είναι αρκετά διαφορετικό από αυτό με το οποίο είστε εξοικειωμένοι τώρα. Όλα τα δώρα του Θεού, θα εναποτεθούν επάνω σας, καθώς θα παίρνετε τη θέση σας ανάμεσα στις φωτισμένους ψυχές που είναι πραγματικά όντα του Φωτός και της Αγάπης.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο, και στην ευχάριστη θέση να σας διαβεβαιώσω ότι όλα είναι καλά. Είναι σαφές ότι ο χρόνος για την αποκάλυψη της αλήθειας δεσπόζει και έχουμε ένα πρόγραμμα που θα καλύψει τις ανάγκες σας, έτσι ώστε να καταλάβετε γιατί έχετε καταπιεστεί για τόσο πολύ καιρό. Έχετε βγει από μια περίοδο σκότους που δημιουργήθηκε από την καταστροφή της Ατλαντίδας, και σηκωθήκατε ξανά πίσω στο φως αντιμετωπίζοντας με επιτυχίας τις σκοτεινές δυνάμεις. Ήταν ένα μακρύ και επίπονο ταξίδι, αλλά αποδείξατε ότι αξίζετε να προχωρήσετε σε υψηλότερες διαστάσεις και πίσω στο Φως, και σας αγαπάμε όλους για αυτό.

Ευχαριστούμε SaLuSa.
Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Μεταφραστής: Vasiliki

Share |